Saturday, May 26, 2012

workshop lagi...... mkn mkn dan mkn.......he3

Salam sabtu semuanya........
kali nie remy nak crita pasal workshop lagi yg tak habis2.......

actually semalam ada workshop beberapa menu lagi utk proposal ab380 checklist. so kena ler ambil spec dan juga pic lagi......
jom kita lihat menu apa yg menarik kali nie.........enjoy the yummy yummy!!!!
p/s : maaf remy tak sempat nak tulis entry panjang2... mood remy tak beberapa stabil lagi....... perubahan hormon kut......he3.....tapi sebenarnya ada benda yg tersimpan dlm hati.......
dan akan ku biarkan lara itu pergi.......dan rasa kecil hati tu mengecil........

60 comments:

diana said...

cantik2 semuanya...

Aien Alien said...

nyummy nyummy :D


biar masa merawat duka....senyum kembali pasni :D

Remy hazza said...

jemput jea...makan yg maner berkenan...

remyhazza said...

aien....
haruss......
skrg biar lara tu meracau dulu......he3

Fabulous Me said...

sabar la wahai teman :) istighfar selalu ye? bkn nk tnjok pandai, fm pon jahil tp itu je jln yg boleh mengubah kestabilan diri tuh, insyaAllah.

btw lazatnye salmon tu yg paling2 nye. remy aja fm cemane nk wat smoke salmon ;p

My Life's Journey said...

Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! umi sukakan semua makanan tu .. uhuk3 .. sedapnya!!! lapo da umi (^_^)

pinkcolour82 said...

MOOD TAK STABIL,,BOLEH BUAT ENTRY TUE KIRA OK LAGI EN.REMYHAZZA......hehehhe

Remy hazza said...

FM...
thanks so much FM....
remy ok jer.....

smoked salmon selalunya dah siap dijual......susah kalau nak buat sendiri kalau takde peralatan yg betul.....

Remy hazza said...

umie.....
sabbbaaaaaaaaaaarrrrr tau!!!
jgn tergugat keimanan tu......he3

Remy hazza said...

Cik mala......
mood jantan meroyan lain sikit......
kejap datang kejab pergi....he3....
dah ok dah......

My Life's Journey said...

Mat pagi bang remy .. hahaha .. mana tak nye tergugat keimanan bang ..bila tengok makanan yang lazat2 mcm ni .. sebaldi air liur turun haha ..gurau je .. pengotor sungguh umi ni hahaha

sis92 said...

amboi mood tak stabil, samalah kita..

Nazri Razra said...

Nak makan tuuuu...

Remy hazza said...

umie...
kalau air liur tu yg turun takpe...
jgn air liur basi......
nanti en abah lari...he3

Remy hazza said...

sis.....
betul tu... tapi skrg dah ok.....
remy bukan apa... ada terasa sikit hati dgn adik2 remy tu.....

Remy hazza said...

abe.....
pilih jer.....
sendiri download tau...he3

baguznet said...

cait! sentimental betul la bro...
anyway, ni AB380 mana plak ni? Air Asia ada x guna AB380? Dah lama x naik AA ni, dah x ingat, last fly guna 'kunang-kunang'

LiNda said...

semua nmpak sedap kecuali yg de salmon tu..hehe. Remy badmood lagi ke? kalo de masalah jgn simpan dlm hati..:)

maszull said...

assalamualaikum remy....sedap2 nyer jom kita makan2 ...semoga lara dihati cpt2 berlalu pergi ...:)

Azian Elias said...

YA ALLAHH.. droolinggg...temptingggg..

Remy hazza said...

baguznet....
sentimental value....camtu lah !!! he3

kalau airasia rasanya takde ab380 nie.....kalu jual ticket murah susah jugak... sebab ab380 kalau penuh boleh sampai 800 org pasengger..

Remy hazza said...

linda....
salmon tu yg paling menarik.... kalau guna smoked salmon tak beberapa hanyir... sedap !!

Remy hazza said...

azian....
tgk yg lama2... lagi menggugat !

Remy hazza said...

mama...
thank so much... insyaAllah...akan dipastikan lara itu tidak berpanjangan......
kalau marah boleh dimaafkan...tapi kalau kechik hati....susah sikit...makan dalam tu....
take time sikit kalu nak recovery.

Eera Shera said...

mknn mahal mesti ciput je..x cukup hehe.. awat ni bro? moga tabah dgn dugan yg menimpa..senyum selalu walopon hati rabak ;)

Remy hazza said...

Eera..thanks eera.....
ade masaalah sikit...tapi dah recovery dah...biar pun masih terasa.....ah lantaklah..... buat apa nak fikir2 lebih kan.....he3

makanan airlines camtu lah.....
ada standard berat tertentu...bergantung kepada budget dan juga pilihan makanan..
tapi kalu nak mkn byk...naik kapal arab.... portion dia lebih sikit...sebab org arab kan badan besar2.....he3

Ayie Abas said...

Insya Allah....nanti ayie bantu stabil kn semula mood remmy..... :)

Remy hazza said...

ayie....
terima kasih ayie......
insyaAllah , remy masih boleh BW cam biasa..... kira masih stabil ler......kalau senyap jer tu.....
mesti ada sesuatu....he3...
thanks ayie...

Faidhatul Arfah said...

yummyyyyyyyyyyyyy....... sedapnyaaaaa

Remy hazza said...

faidhatul.....
he3.... mesti ler....

fiza nurani said...

aku tengok semua macam ais krim jeeee. kenape !

Nazri Razra said...

Remy,

Mmana nak beli fresh salmon dgn harga murah?. teringin nak buat ala2 sushi gitu..

محمد شهريل القنيطري said...

perghhh..ada perkhidmatan pos x??hehe

LaLa mhdnor said...

kan best kalo makanan tu kuar betul2 kat depan ni :)

abam remy, jangan biar lara memakan diri ye =D

Remy hazza said...

fiza....
tu nak kena pi tutti fruti ler tu......

Remy hazza said...

abe....
selalunya kalau tempat remy... dah ada suplier yg tolong hantarkan....
jarang beli kat kedai.....
tapi kalau urgent , cold storage le tempatnya....
sebab kat cold storage barangan dia lain sikit dari other outlet...

Remy hazza said...

dalcha....
nak post laju ke post express ??? he3

Remy hazza said...

lala....
kena tanya org lama , camner depa ambik makanan kat sini,,,, depa dah tahu...he3.....
malara pun dah tak perpanjangan...
kita tutup dlm hari.....

Ayie Abas said...

knpa lama x ada entry nih....remy? :P

Remy hazza said...

he3.....
tak sempat.....
lagi pun camera takde...susah nk ambil pic.....

YNA HERMOSA said...

hi remy ishak, hihihihi

lame x komen kt sini :)

semuanya nampak sgt2 sedap :)

knpkah mood x stabil? :(

anamizu kaito said...

perhhhhhh!!!! apsal smua nampak menyelerakan je nih??? rwarrrrr~






luv,
cik ana

Kancil 8349 said...

lapar jadinya...hehehe

maaf dah lama ndak singgah sini

EmpayarUtama said...

Alamak ngam-ngam lom sarapan pun nih

LaLa mhdnor said...

abam, update la lagi entry baru pasal makanan, hehe

iKhRam said...

kalau dulu, suke tgok makanan mcm ni..

tp sekarang
umpama mimpi ngeri..

diet.. diet..

Nazri Razra said...

sukanya tgk salmon sandwich tu... kalau la dapat makan barang sebiji dua kan best..

Remy.. kasi bungkus 2

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

fulamakkkk sedapnye...

L said...

sedapnye .. ase nk g makan je skrg..=D

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Bitt (doubleIS) said...

woww yummy yummey super duper scrumptious!!

i follow :)

Remy hazza said...

yna....
betul la...lama tak singgah sini......

Remy hazza said...

anamizu.....
try tgk yg lain punya sampling....lagi tak tahan.....he3

Remy hazza said...

kancil.....
selalu kancil lapar kalau dtg sini...maaf tau !

Remy hazza said...

empayar.... kalau hari2 sarapan camnie,..... alamat cepatler naik badan tu.....

Remy hazza said...

lala...tunggu... setiap minggu mesti ada punya......he3

Remy hazza said...

ikhram......
\mimpi nyeri ye...... kalau remy nie camner nak diet......hu hu hu ...hari2 tengok....

Remy hazza said...

abe.....
remy dah tapau haritu...dah sampai ke belum....he3

Remy hazza said...

AFA,,,
seperti biasa bro !!!!

Remy hazza said...

L......
mkn jer...jgn tunggu lagi....nanti tak sempat ......

Remy hazza said...

bitt....
follow u back !!!!!! watch for tomorrow..... new meal update.......!

 

Template blog ilham dari alif ismail