Thursday, May 17, 2012

seni itu indah.........tak kira apa apa pun....

salam utk semua...... jom kita lihat keindahan,......
tapi pada yg berminat lah..... kalau tak minat kena tgk jugak tau.....he3
takde apa pun yg best kali nie cuma remy suka pada benda2 yg cantik dan berseni.......
Aritu ada masa terluang, remy belek majalah National Geografic kat opis , tu yg terpandang pic nie..... nampak cam cute jer... kreatif dan berseni..... tu yg remy nak share kat sahabat semua.....
kreatif kan ???? kerja2 halus tangan nie pun perlukan kemahiran dan pemikiran yg tajam... tak semestinya letak jer dah menjadi.... imaginasi kena tinggi... tu yg biler kita lihat nampak cam real jer semuanya..... padahal hasil seni cuma dari susunan dan tampalan..... remy suka pada pic puteri diana tu......
too beautiful.... susunan daripada petal bunga bungaan...
well, enjoy the pic and credit to klausenrique.com utk pic2 yg cantik nie...... memang kreatif dan ohsemmm pada remy !!!!
kalau nak tgk lagi pic2 yg macam nie..... kena pi tgk kat klausenrique.com. macam2 ada.......

33 comments:

sis92 said...

wow sis pun tertariklah ..rajin betul diorang ni ..semua ni kena teliti

remyhazza said...

sis....
betul tu.... menarik kan.....

sesumpahmerah said...

akuu supplier barang2 seni hehehehee..promo sikit...jangan marah ya

LiNda said...

serius cantik...seni ni macam2 boleh wat kan. Dari sayur pun leh jadi seni

Nazri Razra said...

Camnor diaorg buat ni... sungguh keliru hamba melihat keindahan seni ini. rasanya kalau nak buat makan pun rasanya tak sampai hati

cinnamon.com said...

kreatifnya..

BUNG MUZAFFAR said...

Sungguh kreatif...tabik!

LidiaSuraya said...

wahhh sooo creative kan depa remy?

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak terkata umi tau tengok pic2 ni semua ..pandainya abang remy cari :)

remyhazza said...

sesumpah....
takde hal punya... nak tlg promotekan pun boleh..... he3

remyhazza said...

linda...
betul tu....
kekadang kita tak terfikir pun.....

remyhazza said...

abe...
kalau dh buat camne... dah tak boleh mkn dah....... he3

Elysa Sofia said...

cantiknya seni2 tu..kalau lah pandai buat T_T

remyhazza said...

cinnamon....
cantik kan....

remyhazza said...

bung muzzafar....
betul tu bro... sure high imagination yg tukang buat nie....

remyhazza said...

lidia...
tak dinafikan.....
ohsemmm bangat!

remyhazza said...

Umie....
terpandang dlm majalah.... tu yg nak publish kat sini.....
nampak menarik sangat....

remyhazza said...

elysa...
boleh buat jugak kalau mahu..... he3
tapi tak tau ler jadi pic aper......

Aien Alien said...

memang kreatif sangat2....balik ni nak susun bawang + sayur jadi muka sendiri la..huhu

remyhazza said...

aien....
make sure besok ade pic kat blog aien ye.....
nak tgk tomei ke tak ???

Eera Shera said...

oh princess diana tu..kreatifnyee

misz_eyza said...

perghhh mmg cun hasil seni nie... aritu eyza penah tgk org buat ukiran guna buah2an...

Ninaaa said...

Cantik gilaaa! Tak sangka pulak bnd kt sekitar kita boleh buat jd seni!

remyhazza said...

eera.....
nampak cam real kan......
teringat kat lady D

remyhazza said...

misz-eyza....
yg tu abg remy boleh buatkan.....he3

remyhazza said...

ninaa....
betul tu....
janji kreatif...semua benda jadi.....

remyhazza said...

ninaa....
betul tu....
janji kreatif...semua benda jadi.....

pinkcolour82 said...

kreatif gler...comeiii plop tue..terletak je

baguznet said...

bro bukan kretip jugak ke? Yg buat bentuk org guna oren dulu tu? :D

remyhazza said...

pink....
betul tu.....
tak tahu ler berapa lama dieorg buat....

remyhazza said...

baguznet....
ye ker.....
yg tu bro pun boleh buat jugak.....he3

maszull said...

assalamualaikum remy....wah !! menarik nyer n cantik...:)

remyhazza said...

wassalm mama.....
kalau dah kreatif mama... apa saja pun jadi.....

 

Template blog ilham dari alif ismail