Wednesday, May 23, 2012

wordless wednesday #20 bumi itu masih sama.....

P/s : sejauh mana kita berlari....
        setinggi mana kita terbang.......
        percayalah, bumi yg kita pijak tetap sama......

26 comments:

blog-tips-kurus said...

..kita semua berjalan di bawah matahari dan bulan yg sama..

Kancil 8349 said...

ada makna yang tersirat...bila dah berjaya jangan lupa pada mereka yang menyumbang

sis92 said...

:)

remyhazza said...

blog tip kurus.....
betul tu.....
kita juga bernafas didalam udara yg sama......

LiNda said...

betul2..sebab tu bile kite dah berada di satu tahap yg atas, kite jgn lupe diri..sentiasa merenung ke bawah utk ingtkan diri kite..:)

remyhazza said...

kancil....
yes kancil.... setiap kejayaan yg kita kecapi... ada tangan2 yg menyokong dari belakang...

remyhazza said...

sis..
;)

My Life's Journey said...

kata2 yang mengusik hati (~_~) .. apapun umi suke :)

Aien Alien said...

kata-kata yang indah, bila berjaya usah lupa diri :D

3no gr33ny said...

berpegang la pada bumi yang nyata..jangan tengelam dengan hasutan dunia semata..kelak akhirat jua destinasi kita

remyhazza said...

linda.....
betul.....jgn kita lupa memandang kebawah......ingat asal usul...

remyhazza said...

umie....
kata kata buat renungan bersama....

remyhazza said...

aien.....
betul tu.....
buat renungan bersama...... mungkin berguna utk satu hari nanti.... masa depan kita tak tahu kan.....

remyhazza said...

3no gr33ny..
betul tu... pastikan destinasi akhir kita penuh dgn keredhaan.....

baguznet said...

Nice reminder. Thanks bro

EmpayarUtama said...

Saya terasalah bro... Semoga kita dijauhi dari rasa riak InsyaAllah

remyhazza said...

baguznet......
welcome....remy mengingatkan diri remy juga.....InsyaAllah

remyhazza said...

Empayar....
bro....amin....
moga2 dijauhkan sifat2 buruk dalam diri kita......

maszull said...

assalamualaikum remy....betul2 tu dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung...:)

remyhazza said...

mama...
wassalam....
banar kata2 mama.... kita kena sentiasa ingat siapa diri kita.....

pinkcolour82 said...

betul tue EN.REMYHAZZA....kita tetap berpijak di bumi yg sama.:-)

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Eera Shera said...

kita sedut oksigen yg sama..kita sembah Tuhan yg sama

remyhazza said...

global.....
thanks for the info.....

remyhazza said...

pink.....
benar...... bumi kita sama jer.....
takde bezanya.....

remyhazza said...

eera....
kita semuanya sama.... cuma hati dan perasaan berbeza......

 

Template blog ilham dari alif ismail