Monday, May 21, 2012

Saya Blogger Awesome + Cool

Salam utk semua.......
dah lama remy tak join segmen...... kali nie remy nak join segmen

remy join sebab telah dijemput ala ala carpet merah dari sahabat bloggers remy iaitu nasz
thanks kerana sudi ajak remy...... as u wish...... remy sertai segmen nie....
boleh jugak tambah kenalan dan rakan rakan baru..... maklumlah bukan senang nak promote blog remy yg tak seberapa ohsemm nie.... tapi sikit2 ade ler.....he3..yg penting kita cool...!

apa apalagi geng !!! jom kita join ramai2.... nanti dapat special preview....!!! lagi pun simple jer segmen nie....
klick aje blog mohdnoorshawal.blogspot.com 
Remy pulak nak  tag:

Segmen ini ditutup pada 30hb Mei 2012.

13 comments:

Eera Shera said...

gud luck ye.. lama jugak x join segmen

remyhazza said...

eera....
thanks.... demi memenuhi hajat en nasz kita.....

misz_eyza said...

alahai lama dah tak join segmen hehe..insyaAllah satgi eyza join yer.

My Life's Journey said...

waaaa rajinnya bang remy ni .. umi doakan abang berjaya ..yeayyyyyyyyyyyyyy

remyhazza said...

misz-eyza....
he3.... betul la...dah lama tak bersegmen.... lepas nie remy nak buat satu segmen lah... dah lama tak sedekah hadiah utk kenkawan.... join tau !

remyhazza said...

umie....
thanks so much !!!!!
kita support kenkawan jer.....

NasZ said...

hehehe. join jangan tak join.

remyhazza said...

Nasz....
ade kesempatan masa.....
teruskan aje..... moga2 kita berdua antara yg bertuah nanti...amin

misz_eyza said...

insyaAllah remy...pasti eyza join kalau remy buat segmen lagi...saport member.

LiNda said...

thankz remy tag linda..jap gi linda join..:)

remyhazza said...

eyza....
thanks so much!!!!
semangat pren together gether masih ada.....he3

remyhazza said...

linda....
thanks so much !!!!
tak kisah pun..... just suka suka.....

NasZ said...

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

 

Template blog ilham dari alif ismail