Wednesday, May 2, 2012

wordless wednesday #17 ....ah tidak......my hello kitty burn !

p/s....cian kat hello kitty tu !!!!

22 comments:

pinkcolour82 said...

comeiiinya.
sayang gler nak makan neh.....

remyhazza said...

pink.....
he3....tu ler....
last sekali baru remy mkn yg kartun tu.....

misz_eyza said...

perisa per tue hello kittty tue hehe..cute jer cam tak sampai aty nak makan

sis92 said...

hehe kata wordless wednesday, ni ada word ni :P

err tu hello kitty ke napa takda misai ?

Aien Alien said...

berguguran misai hello kitty bila dipanggang :D

Aien Alien said...

lupa lak...perasa apa tu bang?

Nazri Razra said...

Bakar hangus ke tak ni?

remyhazza said...

AIEN.....
nak mkn pun sayu jer.... dah takde misai....he3

remyhazza said...

aien....
semua perisa natural....
tapi berlainan jenis....
sausage tu ade yg black pepper, mushroom.....
hello kitty tu rasa cam fish cake jer.... tapi yg best bila dibakar mkn dgn sos....

remyhazza said...

abe,....
bakar2 manja jer.....
kasi garing sikit.....he3

baguznet said...

hello kitty tu crab meat ke apa tu bro? x kan la panggang daging kucing kot...

remyhazza said...

baguznet.....
bro yg hello kitty tu fish ball...cuma bentuk lain jer.....

3no gr33ny said...

bestnye..dh lma xmkn ni sme =)

Zarul said...

wah hello kitty terbako ni

remyhazza said...

3no gr33ny.....
only in kelantan.....
kat tempat lain remy tak jumpa lagi........he3

remyhazza said...

abg zarul.....
ade berani ker ???......
walaupun terbako.... hello kitty tetap tomei !

Kancil 8349 said...

perisa apa nie...ndak tahu

remyhazza said...

kancil.....
ade pelbagai perisa..tapi basic nya tetap sama... fish cake atau sausage....

Yana Libra said...

tiba2 ada hello kitty sesat eh??:P

remyhazza said...

yana.....
dah dia teringin nak kena bakar...he3

EmpayarUtama said...

Hehe first time nampak fishball tu

remyhazza said...

empayar...
remy pun... kat kelantan jer ada....
tu yg terus snap pic dan rasa semua....

 

Template blog ilham dari alif ismail