Tuesday, May 8, 2012

My Bos Son wedding...... tak sangka.....!

Ha3..... salam utk semua.......
apa yg tak sangka nie ????? buat saspen jer.......
nak tahu apa yg tak sangka tu kena baca sampai habis ler......he3
hari sabtu hari tu telah berlangsung majlis perkahwinan anak lelaki bos remy , Chef Razaha bertempat di Villa Ukhwah di taman tasek Titiwangsa..... disebabkan remy selalu pi istana budaya..... jln nak ke sini takde hal pada remy...... tak pakai map pun dah boleh sampai.....
majlis meriah sangat.... best dgn lauk lauk yg sedap....... lebih2 lagi beef masak blackpepper tu...... teringat ingat......remy pi sana ngan kenkawan satu kereta..... dan seperti biasa remy tetap jadi driver terhormat.......
apa yg tak sangka tu.....? sebenarnya sewaktu pengantin sampai..... terdengar laungan ho hoooooooi dari ibu pengantin... siap bermadah dgn lagu dari Dato; M daud kilau....... memang mak pengantin sporting habis...... maklum lah , pernah jadi pengacara kat TV3..... ingatkan habis kat situ jer..... rupa rupanya muncul betul dato M Daud Kilau..... apa lagi..... kalau mata dah bertentang mata...... hati didalam bagai tak kena...... suprise utk pengantin dari ibunya.... ohsemm kan.....
nyanyian dato M Daud Kilau mengiringi pengantin ke pelamin.....
dgn alunan suaranya yg sememangnya sedap tu....... sempat jugaklah remy bersalaman dan bergambar dgn dato'... he3... suke la remy tu..... tapi lupakan pic muka remy yg tgh menahan kepanasan tu.......dah lenjun baju......
apa apa pun thanks to the boss for the invitation , makanan sedap sesangat dan buat deddy bersama isteri....selamat pengantin baru.... moga berbahagia hendaknya utk selamanya.....
lepas nie mesti tersenyum lebih....... dan mungkin lebih sebab depan pintu pagar tersergam sebuat pesona utk mempelai..... hadiah perkahwinan..... hai , bertuahnya badan......
p/s :- lepas kenduri kiteorg merayau lagi....... nak tahu pi mana ???? tuuuunnnnnggggguuuuuuu!

32 comments:

Eera Shera said...

wah tema pink biru! peberet kaler sy tu..cantik gak..nk buat cmni la >_<

Fabulous Me said...

haaaaa merayau ke mane tuh? ohhhooooooi.. senyum laa cekmek2 molek yg dtg wedding tuh. mau tak nye.. ek? btw lawa colour baju dato m daud kilau..

Kancil 8349 said...

Selamat pengantin baru untuk boss kamu tu remy...artis undangan tu masih maintain

Cikgu Ma said...

mak pengantin lepas pengacara tv3?sapa ea?

Nazri Razra said...

Uiiittt. meriahnya. semoga pasangan pengantin baru kekal abadi.

remyhazza said...

eera.....
betul tu....remy tengok pun menarik..... gabungan yg cantik...

remyhazza said...

FM...
kalau dato tu.... kaler memang maut punya..... tengah2 hari tetap maintain ngan labuci..... tu yg berpinar tgk... tapi suara memang ohsem.....

remyhazza said...

kancil....
bukan boss ler kancil... anak boss.... kalau boss yg kawen.... remy ler pengapit nyer...he3...berangan

remyhazza said...

cikgu ma....
remy tak pasti rancangan apa.... tapi namanya wan Norai
tu pun boss remy yg ckp...sebab yg kawen nie anak dia dan x-wife....

remyhazza said...

abe....
remy pun berharapan begitu....
moga berkekalan....

NasZ said...

wah..dato MDK turun sana ek? hehehe.

EmpayarUtama said...

Hehe rancangan Melodi tu pengacara cam kosong boleh rekomen mak pengantin ler :)

LidiaSuraya said...

wahhhh memang laaaa terkejut m daud kilau tetiba ooo hoiii nya....hahahaha memang kilau kan?

maszull said...

assalamualaikum remy....selamat pengantin buat anak bos remy tu yer...:)

Ayie Abas said...

ermmm....nak tgok wajah pengantin dari dekat...tapi tak ada laa pulak...hehe3

baguznet said...

bro bila plak? Lama dah tunggu nie...

remyhazza said...

nasz....
haah..... special utk mempelai.... boss kata MDK kawan baik ibu mempelai....

LiNda said...

remy, cantiknye pelamin pengantin tu. Jeles...hehe

remyhazza said...

empayar....
tak sesuai kut.....
sebab dah berusia...takut nanti semput pulak ....he3

remyhazza said...

lidia....\tu lah... bos ckp, jgn balik lagi....sebab akan ada suprise..... tu yg terfikir2...sekali kuar oooo hhhhooooiiii!!!
menjerit semua.....
terkesima kejab.....he3

remyhazza said...

mama...wassalam....
akan remy sampaikan.....

remyhazza said...

ayie.... tak sempat nak snap..... sebab dh crouded sangat... pastu panas dan hangat hari tu.....he3

remyhazza said...

baguznet.....
remy dah lama sudah...... he3...
pengantin lama....

remyhazza said...

linda....
betultu... gabungan warna yg menarik...simple tapi cantik dipandang....

pinkcolour82 said...

wah,, meriah gler siap ada artis lagi.......EN.REMYHAZZA tumpang sekaki ler glamoures g2..hehehheeh

diana said...

wah..
siap ada artis tu,..
memang sah2 la meriah nya..
lama tak makan pajeri nenas..

remyhazza said...

pink...
dah jumpa depan mata...harus ler kena bersalaman... ambik berkat...he3

remyhazza said...

kak diana....
selalu tgk kugiran jer.... kali ne dapat tgk retis.....
terasa glamer sekejab.....

sis92 said...

uwaaa entri ni cm ada jodoh je ngn latest entri sis hehe

remyhazza said...

sis.....
musim hujan.... ramai ler buat kenduri.......

Rashdi Razaha said...
This comment has been removed by the author.
Rashdi Razaha said...

Dear Remy,

Thanks for the post on my wedding. Hope you have a pleasant day & selamat hari raya. Sorry dah setahun baru keluar dalam google search engine.

 

Template blog ilham dari alif ismail