Tuesday, May 22, 2012

ohsemm wedding cakes part 2....

Salam utk semua....... salam satu Rejab......
moga hari hari mendatang kita tempuh dengan rasa kesyukuran dan kesabaran......

Berbalik pada entry kali nie..... tak sangka ramai yg memberikan feedback  yg baik utk ohsem  wedding cake......alang2 masih ada lagi picture utk wedding cake tu......rasanya remy nak buat sambungan...... sebabnya ada lagi wedding cake yg remy rasa ohsemm jugak..... cam pilihan remy yg pertama...... simple tapi nampak romantik sangat dgn ikatan reben.......

sebenarnya , dari hiasan ini kita boleh tukarkan kepada warna pilihan kita sendiri...... yg penting cantik dan exclusive ! tema mesti selari dgn majlis wedding.....iyalah.... majlis cuma sekali dlm hidup.... so mesti kita nak kenang sepanjang hayat kan ?...he3
so jom kita gobek yg mana satu pilihan hati...... putih sesuci embun ataupun penuh dgn bunga bungaan.......
tepuk dompet tanya sama hati......he3



korang pulak pilih yang mana?

19 comments:

Asyiqin Haulisah said...

suka cupcake utk wedding cake.

LyNdA Aziz said...

abang remy amek tempahan kek jugak ker ? amboi , macam-2 design .

LiNda said...

semua nmpak cantik,,hehe..tp linda pling suke no 3 tu

remyhazza said...

asyikin.....
cup cake tu trend terbaru...... tak payah potong2...he3

remyhazza said...

lynda...
takde la......abg remy share pic jer...... tak sempat nak buat pun....he3

remyhazza said...

linda....
tetap setia ngan bunga bungaan ye...... cantik kombinasi kaler no3 tu....

pinkcolour82 said...

a,ah la...kek CUPCAKE takdeq ke EN.REMYHAZZA......heheheeheh
mesti comel

baguznet said...

Yg angry bird takde ke?

remyhazza said...

pink.....
takde ler...
nanti kalau ade kita buatkan entry special......

remyhazza said...

baguznet...
bro, ade ke kek kawen pic angry bird...... hu hu hu.....
kalau ada , dah sah laki bini suka main game.....

rAIHan said...

wah memang ohsem..hehe~

misz_eyza said...

alahai semua lawa2nyer tp tak dpt tandingi kek 1 di part 1 huhu...

remyhazza said...

raihan....
he3..... pilih jer....

remyhazza said...

eyza.....
betul tu....
no 1 part 1 tu tetap pilihan remy.....

LaLa mhdnor said...

semua suka, tapi lagi suka kalo wane pink *wink wink :P

remyhazza said...

lala.....
pink juga menarik....... lembut dan manja.....

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Eera Shera said...

suka semua!! nmpk elegan dan ekslusif.. kek mcm ni msti mhl kn

remyhazza said...

eera.../
betul tu.... special design..... tapi sekali seumur hidup....... tak salah kan.... utk kenangan abadi....

 

Template blog ilham dari alif ismail