Monday, December 24, 2012

terima kasih sahabat....

Salam untuk semua...... kita bersua lagi.... remy tahu ...ada yg cuti hari nie sebab besok PH kan...mesti ada yg sambung cuti...... panjang sikit kan.... remy kalau opis hour...mesti buat camtu jugak..... tapi apakan daya ...kerja shift....... so bsk pun keje jugak...... he3
So kali nie remy nak kuarkan satu entry khas.... special utk sahabat2 remy nie ...... hadiah dari hati yg terbaru remy dapat......
cuma remy tak sempat nak buat entry sebelum nie... hari nie ada masa sikit...remy cuba publish kan....... sahabat remy itu adalah 
Pertama buat bro tirana aduka , mekasih diatas kad ucapan yg comel utk remy sempena HB remy yg lepas..... terharu sangat bro...... kerana bro tirana aduka bersusah payah hantar kad utk remy..insyaAllah..persahabatan kita akan berkekalan......amin.... 
korang pun kalau belum kenal dgn bro tirana aduka nie kena pi blog bro..... mcm2 kisah dan tauladan yg korang akan baca nanti...dan yg penting korang semua boleh belajar bahasa jawa....... he3
Kedua ... remy nak ucapkan terima kasih buat Mr & Mrs Rongoks kerana ohsem gift yg diberikan kepada remy...... comel sangat penanda buku dan juga mini kalender tu......mekasih sahabat Mr & Mrs Rongoks ...... amat remy hargai pemberianmu.....remy pun tak ingat mungkin remy ada menang GA anjuran beliau atau apa...sayes remy ckp.... kalau remy masuk GA.... bukan nak menang , tapi lebih kepada support kenkawan alam maya nie..... kalau menang itu bonus.... 
so korang pun boleh berkenalan dgn  Mr & Mrs Rongoks nie..... byk kisah2 menarik dlm blog Mr & Mrs Rongoks

selamat Blog walking semua.....

44 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....seronoknya dpt hadiah dr teman bloger...;)

Zaidalifah Hussin said...

WAH...

BESTNYA...DAPAT HADIAH....
MOGA SILATURAHIM BERPANJANGAN DAN BERKEKALAN :)

Kakzakie said...

Inilah jalinan yg indah terasa Remy. Walau tak bersua muka tapi dapat menerima hadiah dari mereka.

Mar Haini Abdul Rahim said...

comei comei comeii.. tahniah remy ! hep belated ^^ Barakallahu Fik :)

Cik Rongoks Ika said...

heeeeee..most welcome remy ^^

Remy hazza said...

mama...
wassalm....
terima kasih....
terharu remy buatnya.....

Remy hazza said...

Bonde...
Alhamdulillah.... penghargaan dari sahabat maya...akan remy simpan jadi kenangan.....

Remy hazza said...

kak zakie...
betul kak.... batasan persahabatan tidak hanya didepan mata......

Remy hazza said...

mar haini...
mekasih sahabat...... dah lama dah...baru jer nak kuarkan entry......

Remy hazza said...

cik rongok ika...
terima kasih sekali lagi sahabat...

misz_eyza said...

Remy adalah sahabat alam maya yg terbaik sbb tu ramai org ingat...

ishy77 said...

comel je gift...haha..best2 dpt presents

Hazmin said...

Best dapat hadiah dari rakan-rakan blogger ni kan Remy. Terasa dihargai...

Cikgu Ma said...

bestnya remy...

ayut said...

dapat kad comelll!nak jgkkk...hihihi..jom BW :)

Embun Melati said...

wah bahagianya dapat hadiah kan..:)

Remy hazza said...

eyza..
takdelah mcm tu...remi biasa2 jer orgnya......

Remy hazza said...

ishy77
comelkan kalender ngan card tu......
kenangan.....

Remy hazza said...

hazmin...
betul tu bro.....
tak sangka remy , walaupun tak kenal dan bersua...tapi memasing terasa dekat dihati.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
cikgu ma lagi best...selalu dapat...
sebab cikgu ma baik hati......kasi doodle kat remy haritu.....

Remy hazza said...

ayut...
jom.... kita berkenalan dgn keduanya......

Remy hazza said...

embun melati....
kecil atau besar..... hanya keihklasan yg lebih penting.....itu amat remy hargai..... semua nie kena simpan dlm entry khas.... utk kenangan....

diana said...

untung la remy..ramai orang sayang..:P

miz ruha said...

seronoknya dapat hadiah.... ^_^

Remy hazza said...

kak diana...
mana ada...... remy lagi syg pada maisara dgn mikail tu.....

Remy hazza said...

miz ruha....
alhamdulillah.... rezeki dari kenkawan.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa byk juga remmy dapat kan.

Ayie Abas said...

tirana aduka...ayie kenal...Mr & Mrs Rongoks belum lagi

3no gr33ny said...

seronok jd sahabat =)

baguznet said...

memang menarik gift dpd rakan blogger bro tu. Tahniah bro!

Remy hazza said...

leeza...
takde lah...
kenangan dari kenkawan.....

Remy hazza said...

ayie...
kalau belum kenal boleh ler ke sana....
blog anak2 muda......

Remy hazza said...

3no gr33ny
jadi sahabat pun seronok juga.....
sentiasa together gether dgn remy

Remy hazza said...

baguznet...
terima kasih.....
bro pun apa salahnya...tertunggu GA dari bro nie.....

Azhafizah Md Nor said...

untung sangat dapat sahabat sebaik mereka kan..alhamdulillah rezeki untuk remy ^__^

TiranaAduka said...

alhamdulillah sampai jua.risau gak ta.

hazwan hairy said...

tahniah...hehe...dh lma xdpt hadiah dri blogger..nk remy bg lah..ahks

Hnahdy said...

apa banyak2 tu.. bagi satu.hehe

Fariz Reza [FR] said...

bape hari tak on bnyk giler tertinggal entry abg remy...

macam best je boleh surat menyurat..erm... :) siap ada kad comel2 pulak tuh

Remy hazza said...

azhafizah...
itulah....semoga Allah membalas segala kebaikan mereka..... amin...

Remy hazza said...

bro Tirana...
sampai...cuma kalau kat opis ..lambat sikit nak sampai...terperap kat HR sebelum turun ke tangan....he3

Remy hazza said...

hairy.....
boleh aja.... tunggu special occation nanti..... insyaAllah ada utk hairy nanti......

Remy hazza said...

hnahdy....
boleh aje......he3

Remy hazza said...

fariz.....
abg remy punya entry sehari satu jer..... tu pun kekadang tak sempat......he3...asyik busy jer....

 

Template blog ilham dari alif ismail