Saturday, September 22, 2012

cantiknya wedding card......simple and sweet !

kite bertemu lagi disini sahabat semua......
moga semuanya happy ...... tak mau masam2 ok......
tak elok buat muak ketat tu..... nanti nampak tua tau......he3
kali nie remy nak crita pasat wedding.... ada 3 kawan opis remy kawen.... satu dah lepas....tapi tak sempat nak pi ...maklumlah minggu raya haritu. pastu kat pantai timur pulak.....hi..... jauh tu...... so remy kasi hadiah aje la.......remy tak sampai hati kalau dah kasi card tapi remy tak sampai...... kalau ckp mulut jer mungkin tak terasa sangat... tapi bila dah card dititipkan.... sure mempelai mengharapkan kehadiran kita kan.....
so ahad nie ada satu lagi kat wetland, putrajaya dan juga minggu depan kat pusat komuniti pantai dalam.....yg nie dekat..... so tak boleh tak datang tau..... dua2 remy dapat card..... hadiah dah standby.... moh kita pi memeriahkan aje.....
apa yg remy nak ckp kat sini..... pasal wedding card... special sangat design dari izuan dan soleha nie..... simple but sweet......
black tuxedo dan juga gaun...... remy dpt yg lelaki version.... pastu gigih pinjam kak faziee punya utk card yg ada pic gaun tu..... he3....
mesti rege pun boleh tahan......

pic google
majlis pulak buat kat wetland putrajaya... ala ala garden wedding katanya.... mesti nampak kelainan kan... wedding tepi tasek.....dibawah pepohon nan rendang pulak tu..... tak sabar remy nak pi tgk nanti... leh hapdek kat sini nanti.....snap apa yg patut.....ala ala paparazzi tak bertauliah.....
sebelum tu... jom kita tgk post picture dari izuan ngan solehah nie..... masa dieorg bertunang dulu..... siap buat photoshoot lagi..... tak kisah ler... dua2 sweet......bergambar camner pun tetap cantik dipandang.......lagi pun izuan pun rapat jugak ngan remy since dia mula2 bekerja dulu...... remy panggil dia abg dania.... ada kisah dgn nama tu... tapi tak mau ler remy cerita.....he3
so , buat izuan ngan solehah...... remy tak nak wish lagi,..... tunggu next entry baru remy wish siap ngan wedding picture sekali.....
mesti korang berdua berdebar2 kan??????
p/s:sorry  deq wan abg remy curi gambar adeq dari fb..





 

30 comments:

Everything's Everythings said...

Wahhh nak juga kad wedding cntik mcm tu ;P
oh nnti bila dh kahwin jgn lpa hantar kad wedding ya haha

Remy hazza said...

Everything2....
InsyaAllah.....kalau ada sapa2 dlm keluarga yg kawen nanti.....he3

boni kacak said...

cantiknya wedding card.. kreatif betul la sekarang ni...

cikji said...

phewitt header baru hihi

santek singguh wedd card dia,simple but nice.

eza miza said...

wedding card yang menarik...

Remy hazza said...

bro boni....
betul tu..... standby duit jer.... semakin hari semakin kreatif...

Remy hazza said...

cikji...
header modified jer.....buang pic mexico man tu..... ada org ckp tak sesuai.....he3
sayes... remy suka card tu.... simple, black dan nampak exclusive....

Remy hazza said...

eza miza...
simple dan menarikkan....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yup.. Sgt cute lah. Good idea...

依之汉 said...

serius the cards are creative. Give me an idea to make one like that when my wedding near to come.

maszull said...

assalamualaikum remy...memang cantik kad kawin tu...:)

Hanif Idrus said...

Memang cantik.....mesti lawa...

Ayie Abas said...

masa bulan syawal ari tu byk betul majlis kenduri kawin....jiran2 terdekat pun ramai yg buat kenduri kawin...

selamat menuju gerbang perkahwinan pd dua pasangan sejoli tu...

Remy hazza said...

leeza....
leh jadi idea utk bakal2 pengantin.... sesuatu yg sweet utk dikenang....

Remy hazza said...

依之汉
why not....can follow the idea or maybe better than this....
something sweet and memorable....

Remy hazza said...

mama..
wassalam.....
cantik kan..... kalau yg cantik2 nie , remy suka simpan.....

Remy hazza said...

bro hanif....
sepadan dgn mempelai.... tak sabar remy nak tgk bsk......

Remy hazza said...

ayie...
betul.... yg nie besok kendurinya... minggu depan pun remy ada jemputan lagi...... hai...lepas musim open house..musim kenduri ler pulak.....camner nak diet nie?

AkuBiomed said...

Walaupun ringkas tetapi menarik. :-)

misz_eyza said...

kad undangan dengan pic yang sweet... macam kad VIP plak hihi...

suka la tgk pic yg 'kejar cinta walau sejauh mana' tue...

Aien Alien said...

cantik kad dorang. kalau dapat kat kita sayang nak buang...besenya orang buang2 je kad lama2 kan habis majlis..heee. gambar dorg pun cantik... :D

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhh cantiknya!!!! ... bestnya tengok wedding kawan bang remy ni ..kad n tema best .. teringin nak sanding lgi la haha

Remy hazza said...

aku biomed..
benar tu.... simple jer....
tapi cantik dipandang...

Remy hazza said...

eyza...
kad yg simple tapi manis utk dikenang....

remy pun suka pic tu... tu yg share kat sini... bebudak sekarangkan byk yg kreatif..... jab lagi nk pi kenduri dia.....he3

Remy hazza said...

aien....
selalu mana yg sweet, remy simpan... boleh buat rujukan utk sapa2 nanti......

Remy hazza said...

umie....
lepas nie sanding bertiga....ngan baby sekali..... tumpang mana2 punya pelamin nanti...he3

Aishah Jahirah said...

kreatif....berkenan tgk rupa kad kahwin diaorg.kawen nti leh la tiru...kih3
photo shoot pun kreatif gak...so sweet la...

simanis said...


cantik nya gambar bakal pengantin... :)

Remy hazza said...

aishah.....
bebudak zamn sekarang..... kan semua pakai photografi......
tapi sweet kan dieorg nie.....

Remy hazza said...

simanis..
secantik pasangan tersebut..... sweeet!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail