Sunday, September 30, 2012

Happy birthday to izati......

Salam hujung minggu untuk semua.....
nak jalan kemana tu ? ajak ler remy sekali.... kalau mana yg tak kemana2 tu...moh ikut remy...... pi mkn kenduri jab lagi.....he3
Tapi sebelum pi makan kenduri tu apa salahnya kalau singgah kat blog remy nie mkn kek birthday dulu.......sedap....he3....tak habis2 remy sambut bithday kan.... ramai pulak kenkawan yg meraikannya...remy org ajak...follow aje..... rezeki tu.....
Birthday kali nie adalah really surprise for izati.... memang menjadi lakonan para bintang2 handalan nie......masing2 buat muka ketat cam takde apa apa tapi penuh dgn perancangan teliti.....
plannernya sapa lagi kalau tak adeq iqbal..... mastermind nak buat semua nie.....
 On that day, remy , adip , fendi dan izati just kuar pi mkn2 sempena hari special izati tu..... saja lepak2 makan..... takde pun unsur nk sambut birthday..... siap crita bagai dan kutuk kenkawan izati yg lain yg lupakan birthday dia tu......so kiteorg mkn cam biasa..... ckp kat izati...sorry ler takde kek bagai..... makan2 kita jer....sambil sembang2...
Dalam tertiba menghadap makanan tu.... surprise!!!! semua kenkawan yg lain dtg..... saje jer suruh dtg lewat sikit...siap bwk kek  yg special utk izati...... tacing giler minah tu !!!! menjadi jugak lah kezutan utk dia.....dan tak terkata apa2...padahal bila dia kuar rumah tadi... kenkawan buat bodo jer....... padahal itu semua lakonan......
thanks for iqbal as main planner.... belikan kek dan yg best remy buatkan special birthday card for izati utk kenkawan wish dlm tu......bila sumua dah dtg..... mula ler riuh rendah kat situ...lupa lak... kiteorg mkn kat untie Ani's garden cafe..... booking tempat dlm pondok....privacy sikit walaupun tahap kebisingan melampau....
lebih kurang 11 org semuanya ...cuma dua aje yg takde dlm geng dieorg nie...... mieza dan juga iwe.... yg lain tetap hadir.... bestkan... semua geng Gems dieorg hadir.....remy ngan kwn remy fendi tumpang aje.....so thanks to iqbal,adip,ija,farid.syafiq,tiqah.sarah dan eiba yg cukup sporting beraksi sebagai pelakon2 handalan....
makanan yg menjadi pilihan pelbagai menu mengikut selera masing2....laksa johor, mee curry, chicken chop , ayam kampung masak lemak , laksa penang dan juga pizza..... meriah meja.....
remy cam biasa , tetap setia ngan laksa johor.....he3
so buat izati..... selamat hari lahir diucapkan semoga panjang umur dan murah rezeki... cepat2 dapat jodoh!!!! tak sabar kiteorg nak makan nasi minyak nie.......he3..moga2 putera impian cik zatie hadir secepat mungkin......
so happy besday sekali lagi !!!!!

30 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

remy.... kat mana makannya tu?
2. nnt bg no fon kat leeza bleh.. melalui emel leeza. sbb nk bg top up sempena komenor tegar bulan sept. leeza bg bulan sept sbb birthday leeza. saja tak promote kan..
3. leeza9931@yahoo.com

Hanif Idrus said...

Hapi besday Izati....!!!!!!
Sure hapi dia kerana dpt rakan2 sporting...

baby comel said...

wah, best best ada kek sedap =)
slmt hari jadi utk Izati :)

Everything's Everythings said...

Alahai bestnya.. teringin juga dpt suprised birthday mcm ni ;P
haii mimpi je lah haha

Cikgu Ma said...

satau perkara yg teringin dirasai adalah sambut bzday sendiri...sapa la yg sudi nak buat yea...hehe

happy bzday izati =)

maszull said...

assalamualaikum remy....selamat hari lahir buat Izati...:)

Remy hazza said...

leeza....
kat tempat biasa... untie ani's...
thanks for to pup tu....mekasih byk2...

Remy hazza said...

bro hanif.....
dia pun sporting......very2 merendah diri......

Remy hazza said...

baby comel...
insyaAllah...tuan punya diri ada baca blog remy nie..... mesti dia ucap terima kasih.....

Remy hazza said...

Everything2....
insyaAllah..... satu hari nanti...kita pun tak tahu kan.... sebab surprise!!!!

Remy hazza said...

cikgu ma.....
insyaAllah...ada rakan2 yg akan buat nanti.......tunggu saja....!

Remy hazza said...

mama...
wassalam...
mesti izati tersenyum lebar bila baca ucapan mama nanti.....

LiNda said...

huhu..buat kejutan memang best kan, mesti dia pk kawan2 lupe birthday dia. Pape pun happy birthday to izati :)

Donny Ien said...

salam kenai.. bestnya korang makan kat sana.. pasti sedap makanan sana

3no gr33ny said...

macam best je tempat tu...

zila manaf said...

hepi bufday kwn awokkkk!!

baguznet said...

boss,
cafe ni kat mana? Kot tak jauh, igt nak try usha :D

Ayie Abas said...

cun jugak izati tu..belum ada siapa yg punya ker? leh laa kenal2 kan dgn ayie...mana tau ada jodoh...hehehe

apapun slmt harilahir izati..cewahhh...haha

Remy hazza said...

linda...
sayes.... dia blur lepas tu...... sebab dia tak terfikir pun.....
mekasih bagi pihak izati...nanti dia baca blog nie....

Remy hazza said...

donny len...
makanan boleh tahan... selera kampung dan juga western..... rege sederhana tapi compare ngan portion...memang berbaloi...

Remy hazza said...

3no gr33ny...
kan untie ani's garden cafe yg remy selalu pi tu..... best!!! takde tax ...makanan pun boleh dikatakan sedap2.....

Remy hazza said...

zila...
akan disampaikan.....insyaAllah...

Remy hazza said...

baguznet...
bro...cafe nie terletak dikawasan kampung....jalan lama antara pekan nilai lama dan juga pekan salak lama..... kalau lalu nk ke PD atau bagan lalang mesti ikut jln nie.....

Remy hazza said...

ayie...
satu kapal ngan kita gak... org utara.....insyaAllah...boleh disampaikan.... dia pun tgh mencari tu..... kut2 dia baca nanti..... boleh ler.....kenai2....

Tieah Madian said...

Happy birthday utk Izzati jugak ye.

Remy hazza said...

mekasih tienah dan juga yg lain.... izati ada inbox remy tadi ...dia mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua kerana sudi wish dan doakan kebahgiaan utk dia......terima kasih sesangat pesanan darinya......

boni kacak said...

dah berpunya ke belum???kalau belum sampai salam hari raya kepada beliau..kalau dah, mohon abaikan komen ni..hahahahaha

Remy hazza said...

bro boni.....
belum lagi ler.... tgh menunggu tu..takan dia yg nak pi cari.......nak kenal boleh.......
roger2 aje.....

misz_eyza said...

yeyy makan kek lagi hihi... meriahnya dengan surprise bagai.. sure malam tu izati tido sambil senyum jer.

Remy hazza said...

eyza.....
he3.... bestkan...remy pun takde sapa nak surprisekan..... dlm mimpi aje la.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail