Monday, September 17, 2012

Terima kasih Nasz...... ohsem ole2 from thailand..

salam utk semua....
selamat pagi dan salam sejahtera... firstly remy nak mintak maaf kalau ada kenkawan  yg tak sempat remy BW lagi.....busy sikit semalam...langsung tak sempat nak bukak blog......apatah lagi nak hapdek entry terbaru.....byk lagi entry yg remy belum kuarkan......
semalam remy ke KL...cam biasa remy pi layan movie....remy tgk Resident Evil kat times Square, pastu jenjalan sikit dan malam tadi pi open house kat rumah kawan. Maklumlah..last day raya..... semalam remy ada 3 jemputan... tapi sempat pi satu jer.....hu3 tu pun dah penuh perut..... mekasih utk ang latib ngan kak sal for the ohsem meal smlm..... siap ada mee hailam, nasi beriyani, laksa , cucur udang dan kuih muih.....memang best!!!... so pagi nie baru sempat remy nak hapdet entry dan juga blogwalking......tunggu tau !
oklah kali nie remy nak ucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat blog remy iaitu nasz diatas hadiah ole2 from thailand hari tu.... tak sangka remy antara yg bertuah.... sweet sangat keychain tu.....mekasih ye nasz.....pren together gether ngan remy pun dah lama..... rajin singgah kat blog remy yg tak seberapa nie.....
sekarang pun tgh menunggu kelahiran baby sulung nya...moga moga segalanya dipermudahkan oleh-Nya...
so apa lagi ...jom ramai2 kita terjah nasz yg baik hati nie.....
Keychain comel dari nasz nie remy letakkan kat opis..... sebaris dgn koleksi keychain yg lain......juga dari kenkawan opis dan ada juga koleksi sendiri.....kalau dibiarkan kat rumah.... berhabuk nanti...atau simpan aja sebab tak tahu nak letak kat mana....tapi kalau kat opis..... tu dia.... leh susun sederet.... mau kawan2 lain tak jeles.....he3 ( padahal..kat meja depa pun macam remy jugak )
kiteorg kalau kemana2 camtulah...satu opis dapat....sesama kasi.kalau tak keychain mesti freeze magnet....
apa apa pun..... terima kasih sekali lagi utk nasz diatas ole2 dari thailand tu..... so comel tau !!!! tetap remy hargai sampai bila2....

22 comments:

muhammad asyraf said...

wah..banyaknya key chain kan?

NasZ said...

Sama-sama. Tahniah sekali lagi. Dan memang banyak keychain awak. Dasat2. Hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Remy hazza said...

asyraf....
he3...tu sabahagian jer.... yg lain byk dah kena curi ngan sedara mara......

Remy hazza said...

nasz....
kecil atau besar..... bukan nilai jadi ukuran , tapi hati yg ikhlas..... tetap remy kenang sampai bila2....

misz_eyza said...

wah bagusnya nasz nie sebab siap buat surat rasmi lagi...

tahniah yer remy sebab dapat tambah satu lagi koleksi keychain yang sangat ohsem dan cute tue.

Cikgu Ma said...

waa..tahniah remy...bagus nasz..siap dengan surat rasmi..hihi

Remy hazza said...

eyza....
org keje gomen.... mesti proper kan......he3
anyway memang cute keychain tu....

Remy hazza said...

cikgu ma....
terima kasih.....
memang bagus bro Nasz nie....
bersopan orangnya....

maszull said...

assalamualaikum remy....wow !! banyaknya keychain n FM remy bolehlah bagi mama satu yer..heheheeheh......:)

Remy hazza said...

mama
wasslam.... insyaAllah akan remy kasi nanti...tunggu remy balik dari vacation october nanti....

Encik Zaharin said...

aku menatap gambar keychain bro remy sambil menjeling jeles wakakakaka

Ayie Abas said...

wahhhh...cenderamata dari thai..sawadekap..kekeke

orang yg rajin memberi mcm remy ni tentu laa org lain juga akan rajin membalas....itu laa bahagianya hidup...

ch000tz axoera ヅ said...

Hehehehehe m back m back...... Kebizian yang teramat...... Travel sana sini.......laaaa suka key chain eyh, nape xckp!

LidiaSuraya said...

Pengumpul key chain rupanya remy ek?

Hanif Idrus said...

Tahniah bro...
Wah!! banyak key chain rupanya....heheheh

Remy hazza said...

bro zaharin......
tu sikit jer... nanti remy hapdet freeze magnet yg terkini.....
lagi bro jeles....he3

Remy hazza said...

ayie...
comel kan ole2 thailand dari nasz tu kan......
alhamdulillah....kwn2 semua pemurah...kalau jenjalan jer ada ole2 utk remy.....

Remy hazza said...

chootz...
nie mesti byk koleksi nie....asyik travel sana dan sini......
untungnya badan.....

Remy hazza said...

kak lidia.....
nak kata kumpul tak jugak...tapi bila kenkawan kasi...remy terima dgn seikhlasnya.....lepas tu remy gantung kat sini....boleh ingatkan dieorg selalu.....

Remy hazza said...

bro hanif....
sikit jer tu......kenkawan kasi.....

LiNda said...

wahhh..tahniah remy. Bestkan dpt kumpul keychain, linda pun de gak collection keychain..cume tak serajin remy utk gntung semua keychain. penyudahnye linda simpan dlm box je..hihi :)

Remy hazza said...

linda....
mekasih..
cuba besok try gantung kat opis.... mesti ramai yg jeles.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail