Tuesday, September 11, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

Dalam diam, dia curi-curi suka pada seseorang. Entah siapalah yang telah mencuri hatinya. Alangkah indahnya perasaan apabila yang dicintai itu juga mencintai.


Antara bait bait kata yg mencuri hati remy juga utk join segmen dari bro eqbal nie..... segmen yg diberikan nama 

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

segmen anjuran bro eqbal nie
memang best !!!!! sebabnya hadiah yg akan menanti pemenang GA nie adalah sebuah novel hasil nukilan Liyana-Zahim yang bertajuk
curi curi suka dan juga freeze magnet bro eqbal yg very the limited edition..... comfirm kat kedai tak jual..... 

so tunggu apa lagi... jom join segmen simple dari bro eqbal nie...tak rugi apa apa pun..... kita support bro eqbal dgn segmen terbaru beliau.....

utk anda semua , jom cepat...... ingat !! tarikh tutup segmen bro eqbal nie pada 16 september......
lagi 5 hari tau.....!
semoga semuanya berjaya dan bertuah nanti.....amin...

30 comments:

misz_eyza said...

good luck remy...

eyza selalu join GA abg EQ nie tapi tak penah lg ada rezki menang hihi tp tak pa sbb yg penting kita support abg EQ.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ramai juga yang join ni...

Remy hazza said...

eyza....
thanks so much !!!
menang atau tidak , kita support saja eyza....
memeriahkan GA sahabat2 bloggers kita.... nanti GA remy eyza join tau !!!!

Remy hazza said...

leeza...
betul tu..... segmen anjuran bloggers terkenal... sure dapat sambutan hangat......remy pun tumpang sekaki.....

baguznet said...

Good luck bro! Mudah-mudahan berjaya

Ayie Abas said...

kalah menang lain kira...kan remy? yang penting support segmen, contest dll rakan2 yg telah tag kita.

Remy hazza said...

baguznet....
thanks bro.....amin...

Remy hazza said...

ayie...
betul tu..... bila seseorg jemput kita . it's mean dia ingat kat kita......

Cikgu Ma said...

gud luck remy...mana tau remy bertuah nanti kan...bleh share novel dgn saya ...hehe

Remy hazza said...

cikgu ma....
insyaallah..... sesama kita berdoa.... pemenang utamakan ada dua org.....he3... cikgu dan remy ler tu....

misz_eyza said...

pasti eyza join punya kalau remy yg anjurkan...saport sahabat blogger yg paling setia nie. (@_@)

Remy hazza said...

eyza....
mekasih.... remy pun akan terus support eyza..... pren together gether kan...... he3

EmpayarUtama said...

Mood belum datang la Remy...

Remy hazza said...

EU.... mood jenjalan dulu...... nanti dah penat BW... mesti nak buat segmen pulak..

LiNda said...

Gud luck remy..:)

Remy hazza said...

linda....
mekasih......jom join sekali....

DAIRI FARISHA said...

membalas kunjungan awk. selamat menjadi bertuah ye..hihi~ salam kenal

Remy hazza said...

Farissha
terima kasih...... harap2 tuah sentiasa mengiringi awak juga....

Nor Salmi said...

Moga berjaya..

Jaja Sutera said...

Salam... :)

jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

Remy hazza said...

salmi....
terima kasih......
ada rezeki alhamdulillah......

Remy hazza said...

jaja..
insyaAllah... akan remy kesana nanti... mekasih menjemput......
leh join team...he3
salam kenal dari remy !

FL blogh0use said...

hye2!! good luck !! =)

Remy hazza said...

FL....
thanks sis..... you too !!!!

Nisa Greennnpanda said...

congrats remy coz mnang.. ^_^

Remy hazza said...

nisa...
mekasih.... alhamdulillah..ada rezeki remy dlm segmen nie.....

Remy hazza said...
This comment has been removed by the author.
Remy hazza said...
This comment has been removed by the author.
maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 remy sbb berjaya dlm segmen ni...:)

Remy hazza said...

mama...
wassalam....terima kasih mama... ada rezeki kat situ....

 

Template blog ilham dari alif ismail