Friday, January 13, 2012

AB380 Emirates sampling again ?????

Cam ner kena sampling lagi nie... baru jer minggu lepas sampling utk emirates kan ??? hu hu hu.... penat ler camnie...
tapi nak buat camner.... dah terlanjur Mr bernard dari Emirates tu dtg Mesia....dan tengah memantau perjalanan pesawat AB380 tu... terus dia buat sampling for next cycle utk bulan depan.....
nak tak nak kena ler review balik cycle c tu......
tapi alhamdullillah....
it's not take a long day.....
after 3 dah siap kemas due Mr Bernand kena attend the innaugural flight for the Emirates Airlines....
kiranya majlis perasmian dan juga press review.....walaupun flight dah start depart from kul since 1st Jan 2012....
Teman sedih juga sebab tak dpt joins the innaugural.... he3
so waktu tu all press akan dtg utk buat review this new aircraft...
kalau tak leh jugak tumpang glamer....
boss siap warning.... hang takyah gatei2 nak pi.....hu hu hu
Sebenarnya best waktu innaugural nie.....
kita dpt melawat kedlm pesawat tersebut.... take a pic and try the atmosphere kat dlm tu....
dpt ler berangan duk kat first class... sambil menikmati suasana spa on the air......tgk makanan yg dihidangkan..... and enjoy the moment..... cool kan ????
maybe next time lah !!!! kite pi waktu MAS AB380 nanti....
so , jom kita enjoy the meal yg ade semasa sampling utk Emirates nie smlm..........
yummy yummy.. ke tak.....?
hanya mata yg mengenal selera perut !!!
huh... pepatah bangang yg teman baru cipta..... kah3
tapi apa yg pasti...... teman enjoy makan baklava semalam.... and today too......

13 comments:

Aishah Jahirah said...

masuk sini sti ada makanan...tergugat kelaparan...ngeh2

Fabulous Me said...

Menyelerekan sungguh.. Cantik2.. Tapi bkn skadar ctk, tahu sure rase SEDAP!

Nice new song :)

Aien Not Alien said...

sentiasa yummy yummy....

ok apa pepatah sendiri tu... selera perut tuuu...hihi

Papa PUSS said...

salam

hebatla..
bru je lepas makan tp lepas tgk makanan sini.. Lapa semula..

YNA HERMOSA said...

nampak sangat menyelerakan..

sila belanja yna makan, hihihi

Eera Shera said...

first class ade spa? hebat tu..x pe la kali ni bkn rezeki bro..lain kali boleh kot..goda ckit bos tu haha

remyhazza said...

aisyah ,Fabulous , Ana dan Yna
kalau hari2 tgk makanan yg sedap nie susah jugak.....
nanti biler pi kedai biasa asyik nampak tak cantik.....

Eera.....
teman tetap tunggu nk merasa naik AB380 tu... tadi tgk pic kat kwn yg pi...adusss.... jeles giler....

remyhazza said...
This comment has been removed by the author.
NasZ said...

byk benor makanan yg sedap2 tu. tergoda kejap. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.com

Nazri Razra said...

Aiiii, bila la gamaknya Abe leh merasa makanan dalam gambar tu. Meleleh je nengoknyer.

Selendang Merah said...

wah sedap2 semuanya rasa lapo lak..hehe

baguznet said...

time MAS AB380 nanti dapat la kot naik... tapi sampling ni sume just for AB380 je ke?

remyhazza said...

nasz....
kena tahan godaan.....

abe....
naik flight nanti dapatler merasa....InsyaAllah..

selendang merah....
jom kite mkn....download jer...

baguznet...
MAS AB380 nanti...harus merasa naik....Skrg pun tgh work up menu utk wet run trial....

 

Template blog ilham dari alif ismail