Tuesday, January 17, 2012

Bloglist Monster RAWR' by Cik KIERA ZAINAL

Senyum senyum everybody.....
kali nie teman kena tagged dengan sahabat baru teman iaitu
zamani84 telah mengajak teman utk join segmen yg telah dianjurkan oleh 
segmen ini dinamakan "Bloglist Monster RAWR' by Cik KIERA ZAINAL"
teman dgn bangga nya menyertai segmen ini setelah di tagged oleh  zamani84  
sebagai mengenangkan jasa beliau yg menjadi follower blog teman.....cantik owner blog Kiera zainal nie.....
jom kita lihat syarat2 wajib utk sertai segmen anjuran  Cik Kiera Zainal  nie....

Syarat wajib

1. Follow blog 
Cik Kiera Zainal 
2. Buat entri 
"Bloglist Monster RAWR' by Cik KIERA ZAINAL" 
3. Nyatakan sebab nak join entri ni~
4. Tag 3 orang~

5. Tarikh tutup~ 1 FEBRUARI 2012

teman kena tagged tiga bloggers.....
so bloggers yg teman pilih adalah secara rawak.....
pat pat siku lipat...... sapa rapat die yg melekat !


diana Aziz
fabulous
sepet kuku

Orait everybody !!!!
Kalau korang nak join gak, leh klik banner kat atas tu. 
Jom semua join sambil2 boleh menambahkan kenalan utk blog kita.....

14 comments:

AYIE ABAS said...

ayie belum kenal lagi dgn tuan punya segmen tu...nk pergi ke blog dia laa..:)

remyhazza said...

sama ler kita ayie....
baru jer jadi follower dia....

Kancil 8349 said...

Selamat bersegmen...

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam.

yeahh!!..nanti kita free kita wat ek, before tamat...tenQ tag sepet :)

Aien Not Alien said...

bersegmen pula...hehe..

boleh tambah kenalan ^_^"

Nurul Syakira Zainal said...

Thanks join my bloglist. Enjoy blogwalking.

U are already in the list:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/p/bloglist-monster-rawr.htmli

baguznet said...

Tahniah kepada yg terpilih. Selamat bersegmen remyhazza!

remyhazza said...

thanks so much kancil, ana ngan baguznet......
demi utk tidak menghampakan kwn2 yg tag.....
utk nurul jugak......thanks for singgah !

DianaAzis said...

eh.. macam nama kita je tu.. hehe, selamat bersegmen remmy.. kalau ada masa karang diana join yea :)

remyhazza said...

he3......
betul ler tu kut......
tak paksa tau.....

Nazri Razra said...

Uiii. Comel owner dia. Segmen cari jodoh tak de ke?

My Life's Journey said...

wahhh chayo2! rajin remy ni .. umi sokong ..chayok!!!! kalau de masa umi try nanti ye :)

remyhazza said...

abe....
nanti kita usahakan segmen tu....
tapi berani ker nk joins ??? he3

ummi....
mana yg sempat jer....
ade masa abg joins...tapi kalau busy.... nk bw pun tak sempat !

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu bloglist & follow sini juge. lucky no 488. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

 

Template blog ilham dari alif ismail