Tuesday, January 17, 2012

"Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]".

Teman kena tagged lagi.... hu hu hu.....
berturut2 teman kena nie.......
tapi teman tetap tak nak menghampakan sahabat baru teman yg telah tagged teman utk segmen nie.....
Sahabat tersebut adalah

My Photo

cantik dan lawa orang nyer......
so Hawa telah mengajak teman joins segmen yg dianjurkan oleh Mr. E'raz Fadli






Dan hari ini adalah hari terakhir utk segmen ini......
Harap Hawa berpuas hati......dah menjadi antara yg bertuah nanti.....termasuk ler teman.... kut2 ade rezeki.....
So kalau sapa2 nak join segmen nie.... masih lagi terbuka sehingga tengah mlm nanti.......
3 sahabat teman yg terpilih utk sertai segmen nie....
tu pun kalau sempat lah.......
adalah

syarat2nya seperti dibawah.....

Cara untuk sertai segmen ini :

1. Follow Blog Mr. E'raz Fadli [ Wajib ]
2. Like Page Mr. E'raz Fadli at Blog [ Wajib ]
3. Buat Entri : [ Wajib ]
-Tajuk entri "Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]".
4. Tag 3 Orang Rakan dan Pastikan mereka tahu. [ Wajib ]
5. Publishkan entri tersebut. [ Wajib ]
6. Letak LINK ENTRI di bahagian komen ini. [ Wajib ]
Contoh :
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html
(BETUL!)

-Tarikh Tutup 17 Januari 2012 Jam 12 Malam!

9 comments:

My Life's Journey said...

segmen yang menarik .. chayo2!!!! kalau ada masa ..umi nak try la :)

remyhazza said...

try jer ummi... kita support kenkawan......

hawa said...

tq jOin...hope ade rezki kn?mane la kite taw :D

remyhazza said...

betul tu hawa.....
rezeki manusia tak siapa tahu kan.....

Aien Not Alien said...

bagus abang remy ni..support blogger2 bersegmen... selamat maju jaya ^_^"

Pn. Sheila said...

salam kenal... dtg folo gak...

jom singgah...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

remyhazza said...

Ana..... abg buat mana yg sempat jer... kalau dh busy , tak sempat ler.....

pn sheila..... slmt kenal.... kita singgah blog akak jugak !

::ct luna:: said...

hai....salam perkenalan....kita dari segmen yg same....sila jejak sy disana juga...thxs:)

Lily Suhaili said...

Singgah dan follow sini ! :DD

Dari segmen sama

http://xxmardybumxx.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

 

Template blog ilham dari alif ismail