Monday, January 23, 2012

Selamat tahun baru Cina....... Enjoy The Holiday !

Salam tahun baru cina everybody....
agak agaknyer lena tak tido mlm tadi.....
berdentum bunyi bunga api memecah keheningan malam...
kat rumah teman lagi ler....kat area depan perumahan banglo yg kebanyakan chinese yg duduk..... sampai kul 2 pagi masih lagi terdengar2 bunyi letupan bunga api....
smlm teman pi midvalley , garden ngan sogo.... jenjalan ngan my lover's...... shopping sikit apa yg patut.... dah lama tak shopping kan... he3...
sempat jugak lah tgk deco2 CNY kat semua tempat tu.....
tapi yg paling best teman jumpa kat the Garden....
superb sangat..... Cny deco dimerata rata.....cantik sesangat....
jom kite redah tgk apa yg menarik tu.... mula2 kita tgk kat midvalley yg bergantungan tanglung big saiz....
Sempat jugak lah teman tgk performance main  chinese drum yg bunyi die memang best... satu midvalley bergegar......
bersemangat sangat...
now kite jelajah kat the garden yg cute giler deco kat dlm tu.....
byk jugak ler yg tengah snap deco kat dlm tu.....
terasa meriahnya suasana Tahun naga nie...
kat sogo pulak teman lupa nak snap.... ingat tak ramai org cam selalu...pergh!!! padat jugak.... kejab jer kat sogo nie....sambar apa yg sempat jer.... nak kejar train..... dah lewat...
teman kalau pi kl selalu naik train jer.... taknak drive dlm jem..... nak cari parking lagi..... tergugat kesabaran teman.... he3
apa apa pun teman nk ucapkan selamat tahun baru cina dan selamat bercuti buat semua.... yang mana blk bercuti tu... berhati2 drive... malang tidak berbau..... kekadang kita berhati2, tetapi org lain pulak yg cuai..... so take care everybody !

13 comments:

Aien Not Alien said...

untung kita rakyat malaysia berbilang kaum...dapat sambut raya sama2...


decoration perayaan masing2 pun meriah sakan...hehe

remyhazza said...

betul aien....
beruntung duk kat mesia nie....
cuma segelintir jer yg tak sayangkan malaysia....
nak buat huru hara jer....

Fabulous Me said...

Selamat berholiday teman..

remyhazza said...

mana ade fabulous...
keje ler... masih kat opis lagi nie....

AYIE ABAS said...

memang cantik deco dlm gambar tu remy. mesti ada kaler merah.

apa yg menariknya ttg CNY ni..ia di sambut oleh masyarakat cina di merata dunia.

si ngokngek said...

waa,cantiknya bunga orkid pulak..

happy holiday!!

remyhazza said...

betul tu ayie....
Cny everywhere.....
yg penting merah tu semangat naga...

remyhazza said...

si ngok ngek ...
orkid la.....tapi memang cantik kat the garden.... mau nak curi sepasu....

~Nana BamBam~ said...

cantik hiasan kat midvalley tuh..hehe

chegu abbas said...

meriah sungguh.....

remyhazza said...

nana... mid valley tu dh sedabak sangat.... yg ade orkid tu kat the garden...... kreatif sangat !

remyhazza said...

chegu.....
mid valley kalau bab hiasan... susah nk lawan....

remyhazza said...
This comment has been removed by the author.
 

Template blog ilham dari alif ismail