Wednesday, January 11, 2012

Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic

Hari nie teman berminat nak join satu segmen...
rasa macam menarik sangat...
Segmen yg dinamakan
Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic

Segmen nie dianjurkan oleh bloggers Adamainaa
boleh check kat link nie blog Adam

Segmen nie lain dari yg lain......
sebab tu teman rasa menarik sangat....korang boleh bukak blog adam nie.....
dia nak cari 100 blogger Malaysia utk dijadikan portfolio....
so teman nak join ler..... mana ler tau , kut2 boleh femes seantero malaysia nie.....
syarat2 nya pun simple.....



So , jom kenkawan..... join segmen nie.....
moga kite semua bertuah menjadi 100 blogger malaysia...amin

Nama : Remyhazza
Tempat tinggal sekarang : Sepang , Selangor
Join Blog sejak : 29 January 2011
Link blog : http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/01/adik-adik-ku-dari-jakartaedisi-kedua.html
Gambar teman yg paling ohsem utk segmen nie :


15 comments:

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen...=)

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen....;)

remyhazza said...

thanks cikgu ma ngan aishah...
segmen nie nampak cam menarik....
tu yg try join tu...

Kancil 8349 said...

Selamat bersegmen...semoga berjaya...Kancil nak ikut pun line internet ndak kuat....kejap ada kejap ndak ada..

My SweetPea said...

wa....bagus...kite pun da join segmen ni smlm...:)

remyhazza said...

takpe kancil... kancil tetap antara no 1 satu blog feberet teman....

my sweetpea....
rasanyer kite jumpa segmen nie kat blog awak ler.... he3

Eera Shera said...

menarik segmen ni..tak penah dibuat lg..gudluck ek ;)

~Nana BamBam~ said...

gudluck ye remyhazza :)

remyhazza said...

thanks eera ngan nana....
harap2 teman bertuah nanti....

Papa PUSS said...

Salam

Salam kenal.. dtg dari segmen yang sama.. Dah follow here, hope hit me back..thanks..;)

remyhazza said...

orait papa puss.....
follow u too...

EmpayarUtama said...

Erm macam menarik, kena carik gambar paling ensem dulu hehe

remyhazza said...

jom empayar....
nanti boleh duduk kat page sebelah menyebelah..... he3..cam real jer...

baguznet said...

semoga berjaya bro
teman tak boleh nak ikut join sbb teman tak suka bergambar. Paling ada pun gambar saiz paspot
he he hee

remyhazza said...

thanks baguznet......
ade rezeki nanti ...insyaAllah....

 

Template blog ilham dari alif ismail