Thursday, January 26, 2012

Pictures Of The Year 2011 Contest

Salam khamis utk semua..... harap2 semua ceria hari nie.
kali nie teman nak join satu segmen yg dipanggil
"pictures of the year 2011 contest "
segment nie telah dianjurkan oleh bloggers
sebab teman joins segment yang menarik nie.... adalah kerana teman diajak oleh sahabat  bloggers teman iaitu
Thanks so much to kerana menjemput teman.....
antara tugasan lain..teman kena memilih satu pic terbaik teman sepanjang tahun 2011.
teman pun tak tau nk pilih yg mana satu walaupun teman nie tak suka sangat bergambar sejak2 dh chubby nie tapi teman pilih yg yang ini
pic diambil ketika teman baru selesai majlis YEG 2011.
Majlis Year End Gathering 2011
happening giler party tu...siap ade mkn2 yg sedap2, sesi berkaraoke dan sesi bergambar giler giler....
majlis success dan menepati matlamat.yg penting idea  food , concept dan theme teman yg tetapkan.....

so , Jom ramai2 join segment nie.....
teman nak tag 3 org pren together-gether dlm blog remyhazza
kwn2 tersebut adalah
nak tgk syarat2nya........

syarat-syarat penyertaan :

Buat satu entry ngan tajuk : Pictures Of The Year 2011 Contest
Letakkan banner contest (kat atas tu) lam entri korang dan linkkan ke entri contest ni
Letakkan 1 GAMBAR yang paling bermakna,yang paling berharga yang korang boleh isytiharkan gambar tu sebagai Picture Of The Year bagi tahun 2011 bagi korang*tak kira gambar tu korang sendirian ke,berdua ke,berkumpulan ke.janji gambar tu gambar terbaik korang sepanjang tahun 2011:)
Kat bawah gambar tu korang cerita serba sedikit tentang gambar tu : TAK LEBIH DARIPADA 30 PATAH PERKATAAN *buat ayat gramatis skit.baru terbaik :)
Pasal follow blog mahupun page blog khadhari,tak ada paksaan.tu atas korang.lau korang rasa blog khadhari ni menarik berkualiti korang boleh follow.atas korang la :)
Kemudian korang tagkan entri korang tu kat 3 orang kawan korang*pastikan diaorang tau nama diorang ditag yep
tarikh tutup penyertaan :
09.Februari.2012 *tertakluk kpd penganjur nak lanjutkan atau pendekkan.segala perubahan akan diinformkan kemudian

28 comments:

Mohd Norafzal said...

gudlak bro.all the best.hehehe

p/s : cara ko pose tu aku tau ada gaya kemenangan di situ :)

baguznet said...

semoga berjaya bro! juga kepada fren yg kena tag ;)

My Life's Journey said...

Pitttttttttttttttt pitttttttttttt tumpang lalu ..tumpang lalu ..yang nama umi tu ..umi ke? hihi ..salan bonus tol la hihi


chayo2! umi doakan remy berjaya yeayyyy

Saddila said...

phewittt. semoga berjaya. amin :))

remyhazza said...

afzal...
thanks.....
ade harapan ker ????
berangan jer la.... he3

remyhazza said...

baguznet.....
next segmen kena join tau..... lagi 3 hari.....
saspen nie....

remyhazza said...

my life journey.....
klink jer la link umi tu....
kut kut terkena ker....he3

remyhazza said...

dilla.....
thanks so much....
jemput jugaklah join segment remy nanti... tunggu 29 january tau !

Sepulz said...

thanks bro...

aiNa yaZiD said...

geng~!! gudluck.. :) :)

diana said...

gambar tu nampak ceria...
good luck!!:)

baguznet said...

bro ada nak buat segmen baru ke? he he hee... Insya-Allah akan cuba sapot

Kancil 8349 said...

good luck...semoga menang dalam contest nie

AYIE ABAS said...

ayie tak masuk tak apa ker remy...? ..x kecil hati dgn ayie kan? hehehehe..

khai said...

nice one bro!
good luck :)

remyhazza said...

sepulz...anything for you my pren...

remyhazza said...

aina , diana ngan khai....
tq so much 4 wish me luck !!!!

remyhazza said...

baguznet ngan kancil.....

tunggu 1st year ohsemm anniversary...
cam dulu2 jugak.....
support tau !

remyhazza said...

ayie....
teman tak kisah.....
saja saja jer join segmen nie....
mak ikut pun tak takpa , tak ikut pun takpa.....
kita tetap pren tau !

eLLa n aLia said...

hensemnya.. gudluck!

remyhazza said...

thanks ella.....

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen...menarik..tapi malu nak join..hehe

spontan K

Aien Not Alien said...

semoga bertuah abang remmy....penuh dengan gaya kemenangan tu....hehehe..

remyhazza said...

cikgu ma....
belum cuba belum tau...
mana tau ...tah2 lagi happening pic tu....

remyhazza said...

aien.... mana ader... pic lama yg tak seberapa....
demi memenuhi undangan sepul yg ajak join... lain dari yg lain segmen nie....

EmpayarUtama said...

Boleh menang ni Remy. Good luck yea

remyhazza said...

thanks empayar....
tak berharap sangat pun... just taknak hampakan perasan kenkawan yg ajak join...

remyhazza said...

thanks empayar....
tak berharap sangat pun... just taknak hampakan perasan kenkawan yg ajak join...

 

Template blog ilham dari alif ismail