Friday, January 6, 2012

Terima kasih BEYH Royale......

Salam semua.....
telebih dahulu teman nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Beyh royale.....sebabnya kasi goodies kat teman ...he3....
appreciated sesangat.....
Sebenarnya semalam ade workshop sampling for product Beyh Royale iaitu secret recipe herba dari istana.....
khususnya org2 johor sure tau pasal beyh royal nie.....
ade kordial , sparkling drink dan juga herba beyh utk masakan....
juga terdapat homemade chocolate dari herba Beyh...
Jadi teman telah ditugaskan dgn rela hati utk melayan owner beyh royale nie iaitu Puan Khursiah utk buat demo masakan menggunakan beyh royale product dan juga test meal bagi pihak MAS....
Exclusive sangat product nie......cantik pakaging nyer....

Teman cuma sediakan peralatan dan juga membantu mendapatkan bahan yg diperlukan..... ala2 kitchen helper ler.... walaupun puan Khursiah nie asyik panggil teman chef.....
tapi teman suruh panggil nama jer..... kan lebih mesra...
puan nie byk ler buat masakan utk para pembesar johor....
Rasa product beyh nie ok pada teman..... minuman yg ade sentuhan herba didalamnya......sedap...
kalau dlm makanan tu terasa bau kewangian dari herba secret tu....
kalau nk tgk , kena bukak website Beyh Royale nie ler....
http://beyhroyale.biz/main.html atau pun product nie ade dijual di web secret forest
Jom kita tgk antara masakan dan juga product yg telah dibawa oleh Puan Khursiah yg teramat mesra nie bersama suami dan jugak anak2 nya..... best kan ...satu family gift a full support....
our workshop bukan dah nampak formal..tapi dh mcm santai....
siap boleh bergurau senda.....
tapi yg best Puan nie asyik2 jer sebut nama teman.....
nak offer keje pun boleh jugak.... jadi marketing exekutif  ker....?
berangan jer la.....he3
apa apa pun.....
terima kasih tak terhingga padu Puan Khursiah sekeluarga diatas demo masakan dan jugak product minuman....
nasi beriani kambing beyh dan juga ayam panggang beyh sedap sesangat. Happy bekerjasama dgn Puan sekeluarga....
Harap2 product Beyh Royale nie diterima utk kegunaan pesawat MAS.
Nak tgk anak2 jadi permata kepada ibubapa ???? Click kat sini tau....

17 comments:

Izan Ishak said...

menariknya produk ni. first time dengar wpun saya dok johor...hehe...

remyhazza said...

isk.... depa ckp famous kat sana..... sultan johor suka product nie....

BEKOK said...

MENARIK.... nmpk cam sedap jer..

ShahzCudin said...

ui! makanan raja2 nih..hebat2..

baguznet said...

Org Istana dan kerabat rapat je kot yg biasa guna product nie.

Kira masakan dia semua ada unsur herba ke?

Aien Not Alien said...

kalau herba2 ni..memang bagus la...

sebab tu popular dekat kerabat seperti yang dikata.. :)

AYIE ABAS said...

ayie pun harap produk Beyh Royale diterima pihak MAS...tentu akan lebih pergi jauh produk ni kalau diterima MAS...^__^

Mohd Norafzal said...

aku harap plak aku boleh pegi jauh dengan penerbangan MAS.uhuk3

remyhazza said...

seperti kenyataan yg dibuat oleh owner tersebut... product ini memang terkenal dikalangan golongan istana Johor... selain minuman haritu juga ade manisan seperti kek dan choc....
rasa product nie sedikit berempah...seperti ade rasa cardamon , kaffir , dln segala herba yg lain....

Nazri Razra said...

Produk Beyh ni Abe tersangat la fimiliar. Pernah melawat pejabat dan kilang dia. Produk minuman dari kayu manis ni memang sedap.

Owner dia.memang sangat baik dan pemurah. Mesra orangnya. Abe selalu gak beli produk ni bila nampak kat trade booth. Rasanya tak pernah miss beli bila jumpa cuma nak beli kat kedai biasa agak susah sb tak semua jual produk ni.

Abe mesyi piley Beyh

remyhazza said...

ha ah.... product nie cuma dpt kat dlm online dan juga kat hotel2 jer....

Citra NaniZam said...

Adehh terliur tgk pic remy ni.. tapi ye ar kak citra pon org johor cam baru jer dengar.. semoga success lg la yer

remyhazza said...

harap2 begitu lah.....
PR owner pun bagus.....
moga berkembang usahawan bumiputera.....

diana said...

tak tahu nak guna kan product ni cemana..maklum la..akak ni bukan reti sangt masak memasak ni..:p

Fabulous Me said...

Wahh masak pakai product pon bole

remyhazza said...

akak diana ngan foboluus....
Rempah Beyh nie byk kegunaannya...
nak buat minuman.... masuk kat dlm masakan.... serba boleh....
macam campuran herba....tambah didlm masakan jer....

semua masakan dlm gambar diatas adalah hasil dari helba Beyh nie...
rasa nya sedikit manis tapi berbau wangi....

EmpayarUtama said...

Alamak tester datang melihat je...

 

Template blog ilham dari alif ismail