Tuesday, January 17, 2012

"SEGMEN NASZ : AKU DAN RAKAN-RAKAN BLOGGERKU"

 Salam semua...... semoga sejahtera hendaknya.....
arini teman nk join segmen sahabat blog teman...tak lain dan tak bukan brother Nasz .
teman tetap berikan sokongan padu buat nasz.
Nasz anjurkan satu segmen "aku dan rakan-rakan bloggerku"...
segmen nie simple sahaja..... anda perlu pilih kwn2 bloggers anda dan reviewkan serba sedikit tentang blog teman yang anda pilih tu.....
kali nie teman nak pilih 3 sahabat teman.....
teman pilih ketiga2 blog terbaik ini kerana ketiga2 blog ini adalah pengomen terbanyak di blog teman.....
ketiga tiga blog nie merupakan antara sahabat terbaik dlm blog remyhazza..... kesemuanya rajin mengunjungi dan rajin meninggalkan jejak dan comment kat blog teman..... tak rugi bersahabat dgn ketiga2 mereka.....
yang yg paling best ...ketiga2 sahabat teman nie pernah joins segmen teman dan ketiga2 nye pernah menjadi antara blogger yg bertuah.....harap2 semua nya tetap support blog remyhazza sampai biler2.....
thanks so much kepada 3 sahabat ....

Korang tetap pren together2 terbaik teman dan termasuk yg lain2 juga.....so apalagi...kalau ade yg belum menjejak mereka....lakukan sebelum terlambat..... tak rugi pun...
So jom semua pembaca....support segmen En Nasz kita....
simple and terbaik.....

Cara-cara nak join:


1. Buat satu entry, copy dan pastekan pic header kat atas dalam entry korang serta linkkan ke blog nasz.
2. Salin tajuk entry ni, "SEGMEN NASZ : AKU DAN RAKAN-RAKAN BLOGGERKU"
3. Pilih 1 atau lebih rakan blogger korang dan tulis review tentang blog dorang. Jangan lupa letakkan link blog dorang supaya blogger lain boleh terjah gak nanti.
4. Korang publishkan entry korang tu dan tinggalkan link penyertaan korang kat ruang komen di blog nasz.
5. Segmen ni akan tutup sampai 23hb Januari 2012 (11.59 malam). 


so apalagi... jom ramai2 memeriahkan segmen Nasz kali ini......




3 comments:

diana said...

nasz ni memang rajin la buat segmen kan??segmen dia pulak semua best2..:)

remyhazza said...

betul tu kak....
kita support apa yg patut.....

Aien Not Alien said...

terharunnn rasa...ehehe.. terharu dibuatnya, harap2 kita semua pren together-gether sampai bila2...insyaALLAH

 

Template blog ilham dari alif ismail