Sunday, January 8, 2012

Rezeki Hujung tahun...... Thanks uol's !!!!

Salam sejahtera semua.....
kali nie teman nak buat special thanks entry to person who close to me.....
well, teman nak ucapkan beribu ribu terima kasih pada boss dan juga rakan sekerja untuk rezeki teman dihujung tahun 2011...
rezeki apa tu......
thanks for the gift lah !!!!
byk yg teman dapat di hujung tahun 2011 aritu....
Hujung tahun biasanya byk teman2 dan bos pi bercuti....
tapi teman terharu depa semua tetap ingat jugak kat teman nie....
iyaler....teman nk bercuti jauh2 mana ade budget...takat dlm negeri aje la...... standard kulikutif !!! he3
teman dapat gift dan juga present yg cute lagi best dari dieorang semua.....

firstly... thanks to rakan sekerja kak Shaz yg pi bercuti sekeluarga ke Rome Italy..... biler ler teman nak dpt pi kat sana ye.... berangan ajer la....
so kak shaz kasi miniture comel nie..
Mena condong Pisa...... ala cute sangat.....
cam tau jer taste teman......

lepas tu teman dapat jugak gift from chef Faizal yg bercuti kat Australia......... die kasi 2 ekor anak patung Koala comel cam kat bwh nie.... satu teman letak kat opis dan satu lagi kat umah....
so sweet.....
thanks chef !!! kalau nak tau... chef faizal nie suka sakat teman..... tapi baik hati.... meja pun kat sebelah teman.... so selalu ler teman kena buli.....dh ler pertengahan tahun aritu dah kasi fridge magnet from South Africa....

Boss teman pulak Chef Razaha kasi 2 gift aritu.... sehelai t-shirt from Istanbul..
merah sangat ler boss...takut nak pakai...he3..
dia pi bercuti ngan family ke sana... lagi satu sempena tahun baru... dia hadiahkan organizer from elle&Vire France International....
same kaler ngan baju.......
mesti boss teman suke kaler merah...
thanks boss.....
teman janji akan buat yg terbaik utk our dept !

kawan baik teman pulak hadiahkan T-shirt from Universal studio Singapore dan juga fridge Magnet dari sana....
cam tau jer saiz baju teman.....
thanks so much to safuan dan wife nye jaja...
korang memang the best lah.....
Safuan nie antara kwn sekerja yg paling pemurah...tiap2 kali bercuti...mesti ade something utk teman.....
byk dah dia kasi ...antaranya dari bali,phuket,vietnam dan terbaru nie from singapore.... tak terbalas rasanya...
Maka dengan itu......teman berdoa moga bertambah tambahlah rezeki semuanya........ amin
kut kut tahun nie teman dapat lagi......
InsyaAllah... akan teman kenang selamanya........

20 comments:

Eera Shera said...

untung la ade yg ingat..jauhnye dorang melancong..bro bila lg? rasa2 nk g mane?

remyhazza said...

bro takde budget..... dlm mesia jer....
feb..mungkin pi s'wak...tapi belum comfirm....
oct ke langkawi lagi.sebab beli tiket 10sen tu..he3... yg lain2.... kena tgk budget dulu....

Izan Ishak said...

wahhh...seronoknya bila dpt hadiah dari teman2 yg pergi bercuti ye... izan pun tumpang gembira sama...

remyhazza said...

tu la kak.....
murah pulak rezeki......
amin.... bersyukur sangat !

ShahzCudin said...

kwn2 sy xde yg bagi pun..? huhu..
^_^

EmpayarUtama said...

Bestnya manyak dapat hadiah :)

baguznet said...

Alhamdulillah... syukur dpt byk hadiah... moga Allah terus kurniakan rezeki yg baik

ieda said...

seronoknya bila rakan2 x lupekan kita kan dik ;)

AYIE ABAS said...

hadiah2 tu menunjukkan identiti sesebuah negara tu kan?

hadiah dari turki tu mcm jersi pasukan bolasepak turki jer...

Wilayah Sepet Kuku said...

Assalam..

Suka lah teewww.. :-)

Athirah Zain said...

best nyer, untungla dah keje..haha

Aien Not Alien said...

untunglah...ada yang ingat..hihi..

seronok dapat kawan2 yang pemurah hati ni..ingat kat kita walaupun sibuk ber-holiday bagai.. :)

remyhazza said...

setuju dgn semua....
amin dah syukur tak terhingga.....
moga rezeki adik abg kakak semua juga dimurahkan oleh Allah....amin

Kancil 8349 said...

tahniah...rezeki kamu

Kancil 8349 said...

tahniah...rezeki kamu

Nazri Razra said...

Seeronok dapat. Kenkawan yg pemurah. . Leh banyak dpt hadiah.

Paris Lipton said...

untunglaaaaa....bagus kawan2 hang!

remyhazza said...

berbaik baiklah kita sesama manusia.....
insyaAllah kebaikan itu akan mengembirakan....

Wilayah Sepet Kuku said...

Assalam...

Naper saya tak bleh jerit kat kotak jerit....uhuhu

remyhazza said...

sepet kuku...
maintenance tgh upgrade...
work in progress kut!

 

Template blog ilham dari alif ismail