Saturday, January 14, 2012

Chinese new year deco......so red !!!!!

Salam buat kenkawan semua.....
Next week kita nak sambut perayaan lagi.....
meriah kan kalau duk kat Malaysia nie....
macam macam ada......!
Terlebih dahulu teman nk ucapkan selamat tahun baru Cina kepada seluruh rakyat Malaysia yg meraikannya....
Mesti ramai yg balik kampung sebab cuti panjang kan.....
So teman nak riview pic decoration kali nie....
lokasinyer di KLCC ngan Alamanda.. tu jer yg teman sempat snap.....
apa yg teman boleh ckp.....
so red !!!!!
klise kan kalau chinese new year nie......mesti ade tanglung , dan juga binatang..... cam sambutan krismas.... mesti ade pokok....
kalau hari raya tu ....ade jugak kelainan....
tahun nie byk ler naga 2 muncul......
Kita pi tgk kat KLCC dulu......
cantik jugak lah suasana kat dlm klcc nie.... nampak merah dimerata2.....
dan yg paling cantik tentulah kat tengah2 nya.....
ade golden dragon duduk bertentang mata dgn kita...... ade berani.....
simple tapi nampak cantik dgn gabungan warna dan juga chinese art.
then , kite tgk kat alamanda pulak....
cantik tapi terhalang ngan booth sale kat depan stage....
so kalau tgk dari depan..... nampak cam ade gangguan....
apa apa pun.....
teman appreciate sangat usaha2 yg dilakukan.....
memang berseni......

enjoy the pic !!!!
selamat bercuti dan tahun baru cina......

11 comments:

Aishah Jahirah said...

kemeriahan chinese new year dah stat...erm xcuti pnjng pn....hehee

ShahzCudin said...

meriah kemerah-merahan..

remyhazza said...

sama ler ngan kita aishah...
CNY tetap keje....

shah... merah sangat le makngah !!!! lama takdengar perkataan tu...

baguznet said...

rasanya kena cuba jengah Mid Valley bro, pasti kat sana happening persiapan utk CNY

ieda said...

wah meriah kann ..
anak2 akak cukup suke kalau deco CNY dan Christmas nie .. ;)

Nazri Razra said...

Abe suka Chinese NY sebab KL sunyi. Kita yang duk rumah pun aman damai sb ramai yang bercuti..

Potrait Admirer said...

salam bro .. pic2 yang menarik :). Nice entri bro ..

Aien Not Alien said...

merah mak ngah...ehhh... mak ngah sambut CNY ke? haha..


tahun ni tahun naga...kat tempat kerja aien pun berhias bagai...pasang tanglung merah, nenas merah...meriah...

remyhazza said...

baguznet.....
nak kena usha midvalley lepas nie....

kak ieda.....
anak2 mesti suka benda yg cantik2 nie....termasuk lah kita...

abe....
betul tu.... aman damai jer....sebab ramai yg balik kg...

potrait ....
tq so much... enjoy tau !

ana....
tahun naga....
sakan jugak tempat ana tu ye.....

Eera Shera said...

balik ni ingat nk merayap pi alamanda..ade limau x..boleh curik sekotak hehe

remyhazza said...

jumpa di alamanda ye eera.... he3

 

Template blog ilham dari alif ismail