Saturday, January 28, 2012

Ri-yaz Heritage....Thanks for the colabration....

Salam sabtu utk semua....
selamat berhujung minggu......
Semoga hepi bawak family mahupun org tersayang berjalan2...
tak pi arini.... bsk pun boleh kan ....
oklah....terima kasih buat semua yg komen pada entry terdahulu.... InsyaAllah, akan teman usahakan satu entry utk samak machine tu...
berbalik pada kita punya yummy2 utk harinie.... teman nk crita sikit pasal event semalam.....
Menerima kehadiran rombongan dari Ri-yaz Heritage marina and spa resort. pulau duyong , Terengganu....
cantik hotel nie...... antara yg terbaik di terengganu...
kalau siapa yg biasa pi sana dan tengok monson cup ( pertandingan kapal layar ) sure familiar ngan hotel nie....
well, ape kena mengena ngan our company sampai Ri-yaz dtg nk visit?
this is the story.... sebenarnya we all nie ade colabration....sempena musim haji.... dimana semua jemaah haji yg berlepas dari terengganu,makanan pesawat disediakan oleh pihak Ri-yaz heritage dan juga Pihak Company kiteorg.. LSG Sky Chef.juga kerjasama antara MAS .
Rasanyer dah hampir 3 tahun project kerjasama ini berlangsung. Biler tiba time haji jer.... akan berkampunglah beberapa kakitangan kiteorg kat Ri-yaz heritage tu....
best kan.... tapi teman tak nak pi......dan takan merasa pi pun....he3
kalau teman pi , sapo nak buat keje teman? tapi teman tetap sumbang apa yg patut .... cam biasa.... prepare the menu....
checklist dan presentation.....
so sempena musin haji yg baru lepas , kakitangan dari ri-yaz dtg kesini nak tgk kitchen tour.... Nak tgk kemudahan yg ada... mungkin utk future preparation utk haji.... tak perlulah kiteorg pi sana lagi....
excited ler dieorg masa tour tu.....byk benda baru yg dapat dipelajari.....
disamping itu juga... majlis penyampaian sijil penghargaan dan juga cenderamata tanda kenang kenangan antara kerjasama dua pihak....
teman cam biasa.... setup the fuction....
simple jer... tak byk yg perlu ditukar... sebab khamis dh prepare utk kementerian kesihatan tu....
food pun just copy paste jer... cuma tukar pada soup dan juga dessert.
tapi yg paling best... teman tetap dapat goodies bag dari Ri-yaz.....
Thanks so much...
ade note book , table calender dan juga teddy bear..... so sweet...
tertiba jer teman jadi manja2 lps dpt teddy bear...ha3
so enjoy the pic during the event....
dan nantikan special entry for tomorrow......
special ker ???? mesti ler.....
tunggu tau......

18 comments:

cikji said...

cikji penah dtg ini utk event digi
mmg makanan dia super best!
tempat santek!
view santek!

ms tuh moonsun cup baru hbs tp still ada kapal layar lagi.

baguznet said...

wah! best la dpt goodies... at least ada kenangan for the event :D

Eurika Afiqa said...

teddy from ri-yaz tu comellll la..:)

Aien Not Alien said...

wakakaka...abang remy bertukar jadi manja2 kerana seekor teddy-bear...cer bayang...cer bayangkannn...haha


*ok..kita tunggu special entry tu...yummy2 ke apa...hihi

Fabulous Me said...

Mmg meletop hotel ni. Lalu je. Klu ade rejki mahu kucoba.. InsyaAllah..

Eh tuan tanah sht?

remyhazza said...

cikji... tempat die memang superb....5 star sangat

remyhazza said...

baguznet....
alhamdullilah.... murah rezeki....

remyhazza said...

Eurika....
betul tu... tomei sangat

remyhazza said...

aien....
he3..... getis tak hingat biler dpt teddy bear.....ops!

remyhazza said...

fabulous... tuan tanah sihat... lahamdulillah....
tengok Ri-yaz nie.... mungkin nk pi jugak satu hari nanti.....

My SweetPea said...

nak bear tuh jugak...comel...:D

remyhazza said...

mana boleh... ade satu jer.....
blk nanti nak gari kaki die....he3

diana said...

sejak hamil ni akak pantang la tengok buah..mesti [erut berbunyi..makanan lain tak de pun tak pe.tapi buah2 ni tak dapat nakelak la..mesti nak..terutamanya anggur..;P

remyhazza said...

he3....
akak diana nie....
teman rasa cam bersalah pulak....
nanti suruh ayah maisara beli tau....

Nazri Razra said...

Awok teringin le

EmpayarUtama said...

Bestnya tempat tu minggu depan cuti 4 ari boleh redah ni :)

remyhazza said...

abe.....
teringin yg mana tu ????

remyhazza said...

empayar....
harusss.....
nantri buat special entry ye.....nak tgk suasana kat sana...

 

Template blog ilham dari alif ismail