Tuesday, January 24, 2012

The Journey to the centre of earth..... The mysterious island !!!! best giler !!!

Misterious Island!!!!
memang mysteri..... best dan full of adventures....
happy sangat dapat tgk crita nie.....
enjoy dan memenuhi selera teman sebagai penonton....
padat ngan saspen dan juga humor yg bisa membuatkan kita ketawa walaupun kekadang imaginasi hollywood nie sampai tahap gaban tak masuk akal....
kisah bermula biler sean dapat msg dari datuknya dari mystery island...dan atas dasar ingin merapatkan hubungan kekeluargan antara bapa tiri...lakonan the rock...sebagai hank.
mereka berdua cuba ke pulau tersebut setelah berjaya memecahkan cod yg telah dihantar oleh datuk sean.
mereka ke lokasi tersebut dgn bantuan oleh vanessa hudgen sebagai Kailani dan juga bapanya yg kelakar giler....gabato di kepulauan palau....dlm mencari tempat tersebut mereka telah dipukul ribut dan terdampar di sebuah pulau....
disitulah mystery island yg penuh keajaiban bermula yg mana small thing became bigger and biggest thing changed to small.....cool kan ?
best tgk gajah yg boleh didukung dan lebah yg boleh ditunggang!
ohsemm sesangat.Debaran mereka yg dikejar dgn giant lizard dan juga big bird amat mencemaskan. semput jugak kita yg menontonnya nie....
dan paling best gunung berapi kat mystery island nie memuntahkan lahar emas....habu pun kepingan emas..... kalau betul ler... yahooooooo...pokchik kayo !
Akhir nye sean bertemu kembali dgn datuknya. Penemuan yg tak disangka2 membawa mereka ke kota Atlantis yg telah tenggelam beribu2 tahun dahulu.Tapi kegembiraan mereka hanya sebentar kerana misi sebenar mereka ialah utk keluar dari pulau tersebut kerana pulau tersebut akan tenggelam dlm beberapa hari buat selamanya.....
nak tau macammna mereka semua dapat menyelamatkan diri dari pulau tersebut..... tu kena tengok sendiri ler.... tapi apa yg teman nak cakap... teman enjoy habis !
so selamat menonton......

19 comments:

ieda said...

aloor adik cerita nie punnn akak baca pernuh teruja .. hurmm kena tgk nie ;)

remyhazza said...

pi kak jgn tak pi......
rasanya memang berbaloi.... lebih2 lagi utk kanak2....

AYIE ABAS said...

ayie memang suka dgn lakonan the rock...lakoanan dia selalunya bersahaja dan ada stail sendiri...^__^

baguznet said...

yeeha! kena carik versi donlod nie
ha ha haaa...
baca cerita ada rasa menarik utk dicuba tonton nie...

Nazri Razra said...

Agak agak kalau p beli dvd baper hinggit yer?

remyhazza said...

ayie....
dlm nie the rock best.... cool ajer... sometimes kelakar !

remyhazza said...

baguznet.....
ok jugak dwload..... kanak2 mesti suka.... crita fantasi.....

remyhazza said...

abe.... nak yg ori ker atau yg pirate.....he3....

chegu abbas said...

kena cari creta nie....hihihi

wawa meiko said...

Haaaaaaaaaaaaaaa , kena pegy tengok nieeeeeeeeeeeee !

T i d a k (!)

diana said...

peminat the rock sejak 10 tahun lalu..hehehhe

Cikgu Ma said...

kat mana nak download??hehe

bukan WW

LyNdA Aziz said...

uishhh . mesti best giler nie kan .

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lama dah tak datang kat cni :)


wahhh best kan citer ni ..umi pun teringin nak tengok la huhu .. tapi tempat wayang jauh sangat .. huhu :(

remyhazza said...

chegu ngan wawa....
kena cari ngan pi tgk.....
enjoy the movie....

remyhazza said...

diana.....
teman suka jugak the rock tu.....
cuma sekrg die lebih charming sejak dh berlakon nie....

remyhazza said...

cikgu ma...
tunggu saja..nanti ade ler yg kasi link utk download....

remyhazza said...

lynda ngan umi
boleh ler crita nie kalau sapa yg suka crita adventures..... sesuai sangat dgn element fantasy....

baguznet said...

tgk trailer dia mmg nampak best citer ni. tgh tggu versi donlod available. ha ha haaa

 

Template blog ilham dari alif ismail