Saturday, August 11, 2012

Blog Review di blog sop.name.my

Salam utk semua ....
 salam ramadhan ke 22 hari nie....
huwaa.... remy terbabas sahur lagi ...sedar2 dah kul 5:40 pagi..... sempat teguk air dan kurma jer... tapi Alhamdulillah...rezeki jugak tu dari tak sahur langsung.....kan..

okay...jom kita join segmen lagi....segmen simple dan for sure korang akan mendapat ganjaranya.... segmen yg diberi nama
Blog Review di blog sop.name.my
Blog Review

ohsem kan..... segmen anjuran Gnesop menarik untuk kita sertai..... setiap hari satu blog akan direview sehinggalah ke penyertaan terakhir..... so comfirm blog korang akan direview oleh
Gnesop. so tunggu apa lagi... jom sertai segmen nie.....

syarat syarat ada kat SINI ..dan remy nak ucapkan ribuan terima kasih pada kali nie pada en zaharin kerana sudi jemput remy join segmen ohsem nie.....

remy nak tag semua kenkawan yg sudi join.......
gud luck semua....!!!.


5 comments:

misz_eyza said...

good luck remy...semoga berjaya di review gnesop nanti ya

Remy hazza said...

eyza....
terima kasih.....
harap2 begitulah.....

Nazri Razra said...

Abe nak masuk gakk. Tq

Remy hazza said...

abe...
masuk jgn tak masuk... semua adalah pemenang.....cuma masa jer yg menjarakkan......

Sop Nama Saya said...

terima kasih bro kerana join segmen ini
review akan dipublish dlm masa terdekat
tunggu.... heheheh

 

Template blog ilham dari alif ismail