Thursday, August 9, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

salam utk semua......
salam ramadhan dari remy......... kali nie remy nak ajak join segmen lagi... segmen simple dan pertama dari bloggers AYU
segmen dikenali sebagai segmen
Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
a
jom kita kenali AYU dan ucapkan selamat menyambut ulangtahun blog yg pertama
semoga AYU terus terusan bersemangat utk berblogging....
nak tgk wajah ayu ?????
taraaaaa........
comel kan...... he3..... soalan ayu senang jer... dia tanya anda seorg bloggers dari mana ?
remy pun tak sure nak jawab.... sebabnya remy punya kampung halaman kat taiping , perak tapi sekarang dah menetap kat kota warisan sepang selangor dah hampir 14 tahun.... so kiranya remy bloggers selangor + Perak lah...he3... kalau dah gabung... ish!!!!! tak sesuai sangat.. dah jadi selak !!!! he3...jgn dok selak nanti batal puasa pulak.....

so tunggu apa lagi.... jom join segmen nie.......simple dan menarik.... hadiah istimewa juga menanti dan yg penting..... kita support
  AYU
lagi satu terimakasih pada 
kerana sudi ajak remy join segmen nie......

so remy nak ajak seorg pren join segmen nie jugak.....
kita ajak
Ahmad Fauzi Aryaan
gud luck bro !!!!!!

18 comments:

GaRy™ said...

kah3.. jangan selak2 bro... puasa ni... :p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat bersegmen noh.

cikji said...

tq sudi join yg cikji tagged.

perak + selangor la kiranya ek hihi

hebak hebak

diana said...

jadi dah tak balik tepen lagi la ye??

Kancil 8349 said...

Selamat bersegmen remy..cantik

maszull said...

assalamualaikum remy....selamat bersegmen n best juga mama mcm nak join la tapi tengok la keadaannya nanti...:)

Remy hazza said...

gary.....
he3...tu ler.....
batal nanti.....

Remy hazza said...

leeza....
thanks so much!!!

Remy hazza said...

cikji....
kira2 camtu lah.... tu yg jadi SELAK tu.....he3....

Remy hazza said...

kak diana.....
mesti ler balik...... mak bapak remy masih ada kat taiping tu.....
cuma remy nie jer yg dah menetap kat selangor......

Remy hazza said...

kancil....
terima kasih......
jom join sekali...

Remy hazza said...

mama..
wassalm....
jom join mama.... nanti leh kenal bloggers senegeri..... mana tahu..kut2 ada yg satu kampung.....

My Life's Journey said...

wahhhhh makin rajin abang remy ni tau join segmen .. bestnya .. umi ni makin hari makin malas tau uhuk2 ..

haaaaaaaaaaa bulan2 puasa ni bang remy ada tak masak2 kat dapur tempat kerja? rindu tau nak tegok makanan abang remy buat yayyyyyyyyyyy.

nak layan lagu raya jap hihi ..mat berpuasa bang remy dan seisi keluarga (^_^)

Remy hazza said...

umie....
ibu mengandung camtu lah... mood dtg dan pergi....takpe kiteorg faham...he3

bulan2 posa dapur ditutup.... nanti terliur jer...tgk org tu dok mkn dpn kita.... memang akan elakkan sebarang sampling....

selamt berpuasa utk umie ngan en abah jugak tau !!!!!

Aien Alien said...

abg remy ni memang aktif bersegmen la...terbaik sokong kawan-kawan. hehe

Remy hazza said...

aien.....
kalau aien ajak pun , abg join jugak...... ramadhan nie nie tak busy sangat kat opis.... sempat ler buat.....

Nurulee said...

Rajinnya join segmen naa. Good luck bro =)

Remy hazza said...

nurulee....
thanks... kenkawan ajak.... bro join jer......

 

Template blog ilham dari alif ismail