Wednesday, August 15, 2012

iftar @ Buffet murah RnB

Salam ramadhan sahabat semua.......
tinga beberapa hari lagi kita semua nak berpuasa.......
semoga sampai kepenghujungnya.....

jom kita iftar lagi.....buat kali ketiga kat tempat yg sama..mana lagi kalau bukan kat R&B rice and bistro restaurant.....kiranya nie kali ketiga remy kesana...... kedai murah,,,mesti ler pergi selalu kan.....he3
kali nie remy beriftar bersama2 dengan kakitangan section remy yg lama.....depa ajak join sekali....leh ler bertanya khabar sebab dah lama tak duduk semeja.....

kali nie ramai jugak yg hadir...adalah dalm 30 kesemuanya bersama keluarga masing2...remy pi ngan adik gems aje...iqbal..ajak teman remy sekali.... sebabnya lepas majlis iftar nie.... remy ada event ngan adik2 gem yg lain kat satu tempat.....kiranya leh pi together2 kt tempat tu ngan iqbal....
suasana nak restaurant nie cam biasa..... full house..... time berbuka pun masih ada lagi yg beratur utk mengambil hidangan.... menu cam biasa,.... ada yg sama dan ada yg bertukar...cuma kali nie remy tak ambil byk sangat...just rasa serba sedikit......

rasanya ini yg terakhir kut dlm ramadhan tahun nie kat sini...... bsk remy kena cari tempat lain utk berbuka sebab ada surprise utk adik angkat remy......
nak tahu apa..... tunggu tau......... 

8 comments:

misz_eyza said...

wah surprise apa tue nak bagi kat adik angkat? hadiah baju raya ker hihi....

Saya Disini said...

sedpnye..mcm2 ada

Remy hazza said...

eyza..... he3... adalah...cenderamata utk kenangan balik ke indonesia nanti.....

Remy hazza said...

saya disini....
nie pun dah kurang sedikit......
last week remy pergi lagi meriah menu nyer.....

Cikgu Ma said...

meriahnya...seronok la iftar ramai2 macam ni kan..

Remy hazza said...

cikgu ma....
betul tu.... alhamdulillah..meriah semuanya....

cikji said...

arghh terliur dengan 1st picture. ikan keli goreng berlado,my pebrettt

Remy hazza said...

cikji,,,,,
he3,,,tu bukan remy punya...kwn punya...remy tak leh gi ngan ikan keli......
tak leh masuk dlm tekak.....

 

Template blog ilham dari alif ismail