Wednesday, August 1, 2012

Segmen raya sakan : teka juadah raya!!

Salam ramadhan semua.....
jom kita join segmen terbaru dari ketua kampung remy nie..
Tok afzal... segmen simple yg diberikan nama

Segmen raya sakan : teka juadah raya!!
segmen ini anjuran tok ketua remy Tok afzal yg berkolabasi bersama dua lagi kuncu kuncunya iaitu
mksyahir dan juga arra ahmad.

segmen nie simple jer...... first korang tgk syarat2 kat bwh nie dulu
dah buat semua tu korang teka ler apa nama kuih nie
darjah kebesaran yg dipertingkatkan......he3

byk jawapan yg bermain difikiran remy..... tapi remy nak teka jawapan yg kuih tersebut adalah
POPIA SIMPUL

betul atau tak...he3..... remy takde jawapan.......
so kalau korang ada jawapan lain...moh join cepat....
kita tgk sapa yg kena.......he3
hadiah menarik menanti anda semua......

20 comments:

misz_eyza said...

eyza pun agak blur apa lah juadah itu tapi teka jugak...hehe

LiNda said...

mcm kerepek pisang pun ade

afzalsukasuki said...

halamak remy seyes ke?aku pon tatau ni kena rujuk si arra.dia yg bagi soalan hahaha :D

tunggu next wik remy jawapannya ye :D

Aishah Jahirah said...

mcm kerepek pun ada rope dia....apapun gud luck...;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

... popias simpul....

LidiaSuraya said...

wahhhh cam betul jer tekaan anda.. ehhh i plak memandaimandai kan... hahhaha

Remy hazza said...

eyza.....
entah ler.... remy pun blur jugak.......he3

Remy hazza said...

linda.....
mungkin juga tapi clue nyer benda berinti.....

Remy hazza said...

zal...
sayes remy hentam kromo jer.....he3
tapi remy rasa benda lain ler..... tapi bila zoom tu yg susah nak duga.....

Remy hazza said...

aishah....
tak boleh......sebab klu kuih tu berinti.........

Remy hazza said...

leeza....
agak2 nyer ler.....
nampak cam kulit popia...he3

Remy hazza said...

lidia
he3.....comfirm jer betul....tgk2 benda lain.....
mesti ketawa besar kita nanti....

maszull said...

asalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...kuih apatu ek...?

p/s tolong tinggalkn no hp di komen n3 mama tapi mama x akan publishkn mekacih yer..:)

Remy hazza said...

mama...
wassalm....
maaf mama.....terlupa pulak remy tadi......
buat susah2 jer mama nie....... skrg jugak remy hantarkan....

Aien Alien said...

segmen raya tok ketuat dah bermula ya...baru tahu. huhu

Aien Alien said...

harap2 tekaan abg remy betul..hehe. dapat hadiah raya nanti..

Remy hazza said...

aien.....
dah mula dah.......he3

Remy hazza said...

aien....
betul ker ???? cam lain jer.....he3 dah takde idea....

Saya Disini said...

aah..mcam popia simpul..hehe..xtau betul ke x

Remy hazza said...

saya disini....
remy dah puas tanya kenkawan..... itulah jawapan terhampir yg dapat.... dah takde idea dah....

 

Template blog ilham dari alif ismail