Wednesday, August 29, 2012

wordless wednesday #34....Bukan susah pun.....


31 comments:

Phat said...

betul tu bro x susah pun..tp ramai yg buat buat susah *pesanan utk diri sendiri jugak

shidaR said...

kaalu dah biasa bt mmg xsusah bro..yg suak tgal2 dan skip2 tu yg akan rsa ssh ..btoi x? btoi x?

Cikgu Ma said...

kena mula dari kecik...

misz_eyza said...

memang pun remy...tak susah nak solat tp sebab rasa berat nak bangun tu yg sesetengah org liat nak solat.

LiNda said...

betul kan remy, bile pikir2 balik memang x susah pon solat. tp kadang2 diri ni lalai gak..:(

:: Mrs.Eady :: said...

betul :)

maszull said...

assalamualaikum remy...betul tu bukan susah n lama pun kan...:)

Kancil 8349 said...

benda yang senang tu dijadikan susah

3no gr33ny said...

kadang2 diri sendiri yang menyusahkan perkara yang senang =)

Remy hazza said...

phat.... juga peringatan utk remy.... jgn lalai lalaikan....

Remy hazza said...

sydar...
betul 2....
kalau dah biasa.... mudah jer.... jiwa pun tenang..... itu sebabnya nak kena jaga solat.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
setuju...... basic bermula di rumah..... kalau dah dari kechil diajar... insyaAllah... sampai dewasa tetap jadi pegangan...

Remy hazza said...

eyza....
setuju.....
masa tu lah syaitan akan gigih menggoda.....

Remy hazza said...

linda...
remy pun sama..... camner nak dapat keberkatan..... harap2 sangat dapat melawan hasutan syaitan tu.....

Remy hazza said...

mrs Eady...
:) ... mudah kan....?

Remy hazza said...

mama....
ya mama.... yg mudah tu lah kekadang kita lupa..... semoga Kita semua tidak lupa....

Remy hazza said...

kancil....
yup..... kita yg ambil ringan..... sepatutnya kita jaga sebaik2nya...

Remy hazza said...

3no gr33ny.....
hasutan dan godaan ....
melawan tu yg kekadang kita tewas....

Ayie Abas said...

entry yg mengujakan ayie.... :)

solat terasa amat manis...bila hati khusyuk..rasa rugi jika solat terlalu cepat sbb masa sujud tu..aduhaiiii terasa tiada apa di dunia ini yg sebanding dgn sujud pd Allah ketika solat... :)

p/s : salam lebaran remy :)

blog-tips-kurus said...

ibadah & senaman.. =)

Remy hazza said...

AYIE....
remy setuju sangat...... ketenangan semasa sujud terasa sungguh mendamaikan......

salam lebaran dari remy....

Remy hazza said...

blog-tip-kurus...
benar.... senaman terbaik utk insan......

afzalsukasuki said...

nampak tak susah kan tapi tu la yang payah dilakukan :'(

Remy hazza said...

zal....
betul tu.....
lepas nie kena jaga solat tau.... juga ingatan utk remy nih jugak !!!!

Nurul ain said...

betul... mmg tak susah, 5 min tak lama mana pun berbanding waktu kita bershopping :)

依之汉 said...

Dan yang penting, niat ikhlas kerana Allah. =)

My Life's Journey said...

Betul tu ..umi sokong apa yang bang remy kata ..tak susah sebnarnya ..cuma ada segenlintir yang alfa dengan duniawi ..uhuk3

Remy hazza said...

nurul ain....
time shopping tu lagi ler.....he3
sampai lenguh kaki.... tapi tetap setia....

Remy hazza said...

依之汉
betul.....yg penting keikhlasan hati.....

Remy hazza said...

umie....
juga peringatan utk abg sendiri.....
jgn lalai...... InsyaAllah...
terus perbaiki apa yg terkurang.....

Aien Alien said...

peringatan untuk kita bersama. perbaiki apa yang kurang..

 

Template blog ilham dari alif ismail