Wednesday, August 8, 2012

Naikkan Trafik Blog dengan AF Traffic Exchanger

salam untuk semua.....
sambil2 berjalan2 siang tadi remy terserempak dgn satu benda yg menarik nie...... remy jumpa kat blog phat the great .
apa yg menarik tu????
 jom kita lihat banner dia dulu

banner


setelah remy baca segala info2 kat blog  phat the great  tadi, remy rasa ohsem jugak kalau remy join asiafans.net ni.... mungkin nie salah satu cara utk remy nak naikkan peratusan traffic harian remy. blog remy bukan nyer glamer pun..... org tak sedar pun.... so mungkin ini peluang utk remy kan.....

senang jer nak join..... korang pi jer kat traffic exchanger nie.... daftar kan diri dan start kumpul coin..... penting jugak coin tu... lagi byk coin lagi ohsem kegunaanya....

Kalau korang nak paham dan penjelasan yang lebih details korang pi ler ke SINI sebab remy nak terang kan kat korang pun remy blur lagi tapi ada pulangan yang korang dapat nanti antaranya :
1. menaikan trafik blog anda
2. tambah followers FB fan page
3. tambah u tube viewers
4. tambah Google +

jadi...jgn dok baca jer... kalau rasa benda nie menarik dimata.... memikat dihati ..... bergelora dijiwa...... cepat2 korang join.....
mana ler tahu leh dpt VIP punya status.... terus berduyun2 tiba kat blog korang nanti.....
Rubber Duck Family Swimming Clip Art
semoga semua berjaya......

14 comments:

Syafiq Ajis said...

Thanks remy sudi buatkan entry promote asiafans.net ni.. Admin dah up coin + VIP member. Senarai bloglist pun dah diupdate.. sila check yer.. lw ada pape masalah ley inform admin melalui contact..

Thanks a lot !!
Keep promote using referral link, 300 coin per sign up !

misz_eyza said...

remyyyyy...huhu cedey nie...

eyza try nak daftar gak tp tak berjaya lagi...eyzza tak paham tang security code tue...kena taip 1 + 9 = 10 @ 1 + 9 = ?

Phat said...

wah terharu betul remy join pas baca kat blog aku ;-)

Saya Disini said...

tq

LiNda said...

thankz for sharing...mesti try nih..blog linda pun x ohsem .

Remy hazza said...

shafiq....
thanks for the info.....
will keep promoting!!!

Remy hazza said...

eyza....
he3... memula pun remy blur jugak..... kalau 1 + 9 tu...
tulis jer 10...tak payah salin balik.....

Remy hazza said...

phat....
lepas nie sentiasa remy kesana......he3....

Remy hazza said...

saya disini....
welcome...

Remy hazza said...

linda...
jom kita sama2 mengohsemkan diri kat asiafans.net niey!!!

misz_eyza said...

oke nanti eyza register lain...tp bila letak nie, nuffnang tak kacau kan?

Remy hazza said...

eyza....
entah ler.... nak harap BE dari nufnang...mcm jauh jer.....

nie cuma nak promote blog jer....
tapi tak tahu ler pulak.....

Syafiq Ajis said...

jemput join contest asiafans.. http://www.manokelpase.com/contest-asiafans/

AsiaCube said...

AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

 

Template blog ilham dari alif ismail