Tuesday, August 14, 2012

Salam Syawal @ Putrajaya......

Salam syawal sahabat semua...... awal nyer remy nie......
tapi betulkan...sana sini masing2 dah sibuk nak sambut syawal yg akan menjelang...apatah lagi kanak dan juga yg tak beberapa nak kanak2 nie.... teruja ler juga.....
kemeriahan hari2 terakhir ramadhan kian terasa..... sana sini berdentum2 bunyi mercun....... meletup disini . berbalas disana..... entahlah..walaupun larangan dah dikuat kuasa.... tapi masih juga lambakan mercun dipasaran....
what to do ??? just kasi nasihat jer kat adik2 tu...kalau nampak main mercun ...tegur dgn berhemat....
mercun tu kalau main elok2..rasanya tak bahaya....yg bahaya sebab depa nie suka sangat modified.... nak tunjuk kreatif ler tu......
tapi kreatif tak bertempat......
kalau nak kreatif.... ikut cara adik2 remy nie...... ada pulak album pra raya.... ingat kat opis jer haritu.....nie siap buat kat location luar pulak.....he3...remy tumpang sekaki ler.....terasa jadi model tua......he3
lokasinya disekitar putrajaya..... lepas berbuka di atas jambatan putrajaya tu...masing2 solat dulu kat masjid putrajaya yg tersergam indah tu....... bila dah settle semua baru sesi photo bermula.... remy layan jer.... janji hasil pic memuaskan...... director of the day tetap ler adip studio bersama crew nya abg fendi yg malu malu kucing tu.......
pelbagai aksi dan juga gaya diperagakan oleh model2 tak berpengaruh nie...... janji gambar cantik dah ler...... apa yg penting, mood dan suasana raya terserlah...... walaupun lari tema...pakai jeans ngan baju melayu....huwaa..... perosak budaya sungguh remy nie......
so jom layan album pra raya remy ngan adik2 gems nie.... patutnyer ramai...tapi kesudahnya tinggal byk nie.... masing2 ada komitmen..... busy hujung minggu......... maklumlah... masing2 tgh darah muda..... sibuk nak bercinta.........mana boleh berpisah kan...?
he3.....
enjoy the pic semua ye......

10 comments:

Eza Boom Boom :) said...

raya sakan nampaknya raya abang remy tahun ni. Ada gambar pra raya lagi. hehe. Sure meriahhh! :) salam bakal syawal yeee! ^^

Remy hazza said...

eza...
he3.... layan jer keletah adik2 remy nie....
salam syawal juga utk eza sekeluarga......

misz_eyza said...

hamoi hamoi siap ada photoshoot raya ekkk hehe best best boleh simpan sebagai kenangan nie.

My Life's Journey said...

wahhhhh gambar raya dah dibuat ..untuk tanda kenang kenangan ..meriahnya ..suke la umi tengok tau!

Remy hazza said...

eyza....
betul tu...tahun depan tak semestinya semua ada......
kenangan tu.....

Remy hazza said...

umie....
mekasih... umie pun boleh gak...tapi buat tahun depan.... dah ada junior utk bergambar....... mesti best !!!!

Cikgu Ma said...

salam aidilfitri remy =)

Remy hazza said...

cikgu ma....
utk cikgu ma jugak...... salam syawal dan mohon kemaafan kalau remy ada terkasar tinta......

Aien Alien said...

wah...ada album pra-raya lagi. hehe. salam aidilfitri abang remy dan mohon kemaafan andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita di dunia blog. :)

Remy hazza said...

aien....
keje adik2 abg remy nie ler.....he3abg layan jer.....

abg pun nak ucapkan selamat hari raya utk aien sekeluarga.....
maaf dipinta kalau ada tersalah tinda dan kata.....

 

Template blog ilham dari alif ismail