Monday, August 6, 2012

Jom Masuk Bloglist OGOS Santai Leeza

salam utk semua....
remy nak join segmen lagi.....
segmen utk support kenkawan.......
kali nie utk Leeza pulak....

segmen yg diberi nama
Jom Masuk Bloglist OGOS Santai Leeza
segmen simple dan menarik.....
so kalau nak kenal Leeza dengan lebih rapat lagi, tunggu apa lagi...jom join ramai2.....
syarat syarat seperti dibawah nie.....

*Buat entri berkaitan segmen yang bertajuk “Jom Masuk Bloglist OGOS Santai Leeza”
*Dalam entri tu, just letak GAMBAR Santai Leeza yang kat atas ni...dan link kan ke blog Santai Leeza.
*Lastly, tinggalkan u all punya link di komen segmen Leeza nie.
*Tarikh tutup 11.59 malam... 14.08.12 ...


tunggu apa lagi..... moh cepat !!!!!!

10 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

TQ SO MUCH MUCH.

Remy hazza said...

leeza...
u r welcome.....
gigih support nie.... he3

qasehraihan said...

rajin dia join segmen.hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/tudung-raya.html

misz_eyza said...

alamak lambat lagi nak tutup tue...harap masih sempat join lagi.

Remy hazza said...

qaseh...
time free insyaallah, mana yg ajak remy support.... menang atau tidak,
itu bukan persoalan..... yg penting....gigih buat ! he3

Remy hazza said...

eyza....
sempat lagi... jauh lagi tu... ada seminggu lagi.....

misz_eyza said...

yeyyy wpun due date lambat lagi tpi eyza dah buat huhu...

cikji said...

berkenan ni,nt nak join jgklah

Remy hazza said...

eyza....
sempat.....pulun jer mana yg sempat buat......he3
ade rezeki nanti.... meriah hari raya....

Remy hazza said...

cikji....
simple jer.....
tak berbelit2 syarat nyer......

 

Template blog ilham dari alif ismail