Tuesday, August 7, 2012

"Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner"

Salam utk semua......
Salam ramadhan al- Mubarak.......
Remy nak join segmen lagi....... kali nie remy nak join satu segmen yg diberi nama
"Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner"
 segmen dianjurkan oleh  Phat
dan remy telah dijemput oleh Eyza
thanks kerana sudi jemput remy Eyza ye....
remy tahun nie seperti tahun2 terdahulu dan tahun2 yg akan mendatang......remy tetap setia ngan kg remy....cuba teka???? kat mana tu ni......
teman orang perak yeop !!!! segalanya perak kalau teman beraya......
kalau org putih kate...
silverstate
teman setia dgn kampung teman....... kat air kuning , taiping tu.....
taiping bandar warisan....
Taiping Lake Garden - Taiping, Perak
segalanya indah dan tenang disana....
dan juga kampung baru teman kat batu hampar , Bruas....
rasanya seluruh sedara mara pun byk yg kat perak....
perak nie teman nak kobar... negeri paling glamer kalau kome nak tau.....
kami ada bostan, paris dan taipei version malaysia
Bota, parit dan taiping
korang ader ???? he3
so jom join segmen anjuran  Phat nie...segala syarat2 dan detail ada kat sini tau......
ohsem beraya bersama Phat

lekas weyyyyy!!!!
remy nak tag 3 org pulak....
harap semuanya sudi join segmen nie.....

sumber pic :- pakchik google ler.....

28 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaa selamat bersegmen lah erk..

Remy hazza said...

thanks leeza.....
kwn2 ajak...remy buat jer.....

eza miza said...

selamat bersegmen la ye tuk oghang peghak (org perak)ye..

Phat said...

terbaik la..x sangka Remy join segmen aku ..anyway TQ so much bro..selamat berpuasa & selamat menyamabut hari raya aidilfitri..rasa membuak2 x nak raya bila join segmen aku ni hehe ;-)

Remy hazza said...

eza....
mesti ler..... teman mkn tempoyak..... ipoh mali talak sombong...he3

Remy hazza said...

phat.....
mekasih.....
salam ramadhan utk phat jugak.....
gigih support nie... dgn semangat raya......

Aishah Jahirah said...

gud luck remy...
teman pun orang perak.cuma lain daerah je...hehee

misz_eyza said...

perghhh abg remy maceh sudi buat yer...terharu eyza hehe so sbg balasannya sila tunggu posmen di depan pintu rumah bermula esok yer tu pun kalau moto posmen tue leh sampai laju hihi...

Remy hazza said...

aishah....
mike org peyrock juga ye.....
sesame ler kite ye......he3

Remy hazza said...

eyza....
sama sama....
demi eyza.... satu perak remy crita kat sini...he3

anggun said...

ait...owg tepen manew cakap 'kome'..waahh...dah lame xbalik taiping...huhuhuhu...rindunyew nak lepak2 lake garden...

Remy hazza said...

anggun....
ye la.... aku lupa la.... hang org teipen jugak ka..... org teipin cakap utara ler....he3

Lelaki Ini said...

wah..
bestnya segmen!

cikji said...

tq sudi tag
nt Insyallah cikji join yer
remy cam tahu tahu je cikji suka join segmen segmen nih hihi

anna_nana said...

owh2.. orang perakk.. hikkk...
agak2 kalo g beraya uma inche abg remy nieyh, dapat duit raya tak? kihkih :P

Remy hazza said...

lelaki ini...
kalau rasa teringin nak crita pasal kampung halaman..moh ler join....

Remy hazza said...

cikji...
sebab tau ler remy ajak join.... janji segmen simple ...takde nak like belbagai/sponsor...remy join jer....
selamat maju jaya cikji....he3.

Remy hazza said...

anna-anna.....
kalau tak cukup duit raya, remy kasi durian dlm angpau mau tak ???? he3
perak kan kaya derian.....

anna_nana said...

err... nama kita anna_nana laa.. sobss..
deghyan?? mau2... sedap2

Remy hazza said...

anna-nana...
he3...camner leh salah eja ne.....
nie kenyang mkn nasik dagang berbuka ler ni....

LiNda said...

Linda pun nk join segmen phat ni.remy org perak rupenye,same la kite yop ...;-)

Remy hazza said...

linda....
yeop ngan yong ler kita berduey nie ye..... patut ler ramah... ipoh mali talak sombong !

3no gr33ny said...

hamba baru saja sertai ni..terima kasih sudi menjemput ek


http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

Remy hazza said...

3no gr33ny
terima kasih....... nak pi jenjalan kat kg sahabat ler nie.....he3

anamizu kaito said...

owhhhh kat area tepeng ropenye !
kmpg nenek cik ana pon kat area
sane gak... Bagan Serai.. ehhe






slm ramadhan,
cik ana

Remy hazza said...

anamizu....
dekat sangat ler tu....teipin ngan bagan serai sebelah menyebelah jer.....yg memisahkan cuma tasek bukit merah jer.....he3

Ismi Iman said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

la...senegeri le kite yop
yong orghang teluk intan...tapi jawa mantopla

Faizul Osman said...

bulan lepas ade pergi taiping... memang best... bgunan bnyk ala-ala omputih gitu... raya kat kampung halaman memang best...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/menu-idaman-di-bulan-ramadhan-3.html

 

Template blog ilham dari alif ismail