Monday, August 13, 2012

Raya @ Opis..... dah bertahun lamanya......

Salam untuk semua dan salam syawal yg akan menjelang.....
persiapan dah ready ker belum.....? smlm remy sempat lagi ke time square temankan kenkawan shopping, tapi remy pulak yg terlebih lebih.....kalau remy 90 % dah ready cuma tinggal 10 % jer...sebab tak balik kampung lagi..... InsyaAllah jumaat malam nanti remy sampai ler kat teiping tu.....
ops !!! Camner kite org leh raya dulu nie ???? he3...
Kalau nak tahu , camnie lah kiteorg saban tahun... sebelum semuanya balik bercuti panjang kecuali remy yg paling pendek cutinya..... kiteorg akan adakan sesi bergambar raya kat tempat yg kiteorg deco kat dlm opis nie......
Dengan tema "merah sangatlah makngah!!!!!" masing2 dtg opis dgn baju bewarna merah...... walaupun ada yg takde dan ada yg out of theme..... takpe.... kiteorg terima jugak untuk sesi bergambar nie....he3.. termasuk jugaklah dgn bos remy.... kite org ajak join sekaki...
sebenarnya itulah tujuan sebenar kenapa kiteorg kekalkan tradisi menghias opis setiap tahun....sebab kiteorg boleh bergambar sakan kat situ..... walaupun quality pic kurang memuaskan tahap gaban..... huwaaa..... camera remy kan takde.... pakai camera cap ayam....camnielah jadinya......tapi remy janji , next entry pic2 semuanya akan back to normal !!!!! he3.....
time nie lah kalau nak tgk camner mak2 dara dan tak dara bergaya sakan.... masing2 meletup dgn fesyen masing2....keluarlah perangai budak2 tu...... meletop sana sini cuma satu jer yg remy perasan...depa tak reti nak buat gaya muncung itik tu......he3
ala gaya budak2 sekarang......
so tahun nie walaupun ada kekurangan members sebab ramai yg takde..... dan juga quality pic yg kureng..... semuanya happy on that day......
p/s:- tunggu next entry pasal raya photoshoot kat putrajaya pulak.....ohsem ke tak????? layan jer la.....

18 comments:

ishy77 said...

huntunglaa dah raye..huhu

Zaidalifah Hussin said...

wah...meriah sungguh :)

Cik Rongoks said...

meriah blog nie dgn lagu siti. hihiih
suka dengar lagu tu. best ! ^^

Cikgu Ma said...

balik remy jangan x balik...hehe

Onitsuka_hana said...

awalnya raya :) gelombang merah

Remy hazza said...

ishy77.....
he3..... jangan tak tahu...ade jugak yg bergambar tu dah raya......he3

Remy hazza said...

zaidalifah.....
nie lah kalau org tua2 meroyan.....
dulu2 time muda2 tak sempat...he3

Remy hazza said...

cik rongoks....
remy pun suka lagu tu......
keceriangan menyambut lebaran.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
raya mesti balik...dulu2 jer selalu kena keje...time mula2 masuk keja...tapi sejak dah transfer ke opis side...alhamdulillah...tiap2 tahun tak miss raya.....

Remy hazza said...

onitsuka ....
gelombang merah selepas unggu tahun lepas......
tahun depan tak tahu lagi......

3no gr33ny said...

sakan la ek sahabat Remy

Remy hazza said...

3no gr33ny...
mana ada......
tapi nampak sangat opis remy tak busy..... memasing sibuk ngulat bergambar,,,he3

misz_eyza said...

amboi depa awai noo pakai baju raya hehe...best la member2 remy nie semua seporting jer bila ajak bergambar ekk...

Remy hazza said...

eyza....
acara tahunan dah nie..... sebelum balik beraya...kita pakat2 bergambar dulu....

LiNda said...

amboi meriahnye photoshoot raya remy, patotla ber deco bagai kat opis tu. best la camtu, baru la terasa meriahnye raya kan.:)

Aishah Jahirah said...

awalnya raya....hehee gaya muncung itik tu kena yg sezaman ngan diaorg le buat.

Remy hazza said...

linda ...
tu ler puncanya..... hari nie pun dah ada yg start cuti......
hu3...makin sunyi ler pulak opis nie....

Remy hazza said...

Aisyah.....
dah ker gaya tu dulu2...he3.... remy pun tak reti nak buat !!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail