Tuesday, August 7, 2012

Deco raya @ alamanda.....


Salam utk semua.....
jom kita jln2 raya...... cam raya tahun2 lepas..... remy suka berkunjung ke pusat membeli belah melayan deco2 raya yg cantik nie.... leh buat idea utk hiasan opis....
kali nie remy nak tunjuk deco raya kat alamanda..... pada remy deco raya kat alamanda tahap biasa biasa jer..... bukan tahap mega cam kat midvalley ,sunway piramid , Klcc mahupun pavillion yg sememangnya cukup gah.tak sempak pulak tahun nie remy nak ke jenjalan kat sana....huhuhu....
pada remy deco kat alamanda nie suram sikit...... warna pun tak menarik.... padahal segala kemudahan ada kat situ..... mungkin budget kut..... tapi remy ada terpandang deco raya kat bloc KAK YAN di sunway piramid...memang ohsemmmmm....
tahun nie deco raya kat sunway piramid ala ala marakeh....kalau last year dgn tema "wau raya" dan sebelum tu dgn kisah pulang beraya ( keretapi ditengah ruang legar ) memang membangkitkan nostalgia....kan

curi dari blog kak yan.....
so bila deco raya kat opis remy nk kuar nie ???? he3.....
tungguuuuuuu !!!!

8 comments:

anna_nana said...

bukan yg deco kat alamanda tuh penah dibuat kat satu shopping complex mana tah msa tahun lepas? kalo tak salah laa.. hiikk..

Remy hazza said...

anna-anna
ha ah.... setiap tahun rasanya alamanda byk copycat....
tahap biasa biasa jer.....

LiNda said...

Yup remy,kat sunway piramid deco raya memg cntik gile..cam ala2 arab. Nnti linda review...hihi

Remy hazza said...

linda....
thanks... remy tak sempat pi kut tahun nie..padahal tahun lepas dan terdahulu...sempat jugak....he3

pinkcolour82 said...

heran Cikmala...remmy nie raya kat opis ke?asik nak deco opis je..heheheheh

Remy hazza said...

cik mala.....
he3.....
tunggu ler entry tu......he3
jumaat nie photo shooting raya kat opis ngan akak kepoh !

misz_eyza said...

wow soping comples pun dah berdeco raya...opis eyza nie masih suram lagi hahaha...

oke tunggu entri sal deco opis remy plak.

Remy hazza said...

eyza...
opis remy dah bercahaya.... sana sini lagu raya berkumandang.....

 

Template blog ilham dari alif ismail