Thursday, August 2, 2012

Rezeki ramadhan berganda......Syukur !

Salam. utk semua......
Amacam puasa hari nie...... masih boleh bertahan ??? dah ler pagi2 tadi hujan turun dgn lebat nyer...... mungkin hujan rahmat barangkali..... dah lama bumi ketandusan..... biarlah rahmat itu menyirami..... biar subur semuanya.....
Entah mengapa bila berkata dgn rahmat, kita bercerita tentang rezeki, rezeki ramadhan utk seluruh hambanya..... rezeki yg melimpah utk umatnya.....rezeki berganda utk remy..... Syukur , alhamdulillah......hanya itu yg mampu remy ucapkan....
rezeki yg remy maksudkan adalah rezeki alam maya utk remy dlm bulan ramadhan nie..... rezeki pertama dlm entry  rezeki-ramadhan ini dan kembali berganda semalam dan hari ini..... remy berjaya lagi dlm GA dan segmen.... mcm tak percaya pun ada......tapi mungkin utk kali nie..... lepas nie rezeki org lain pulak.....

pertama remy dapat special gift from mama maszull diatas kehadiran remy ke blog mama..... terima kasih kerana menghargai kehadiran remy......remy tak mengharapkan apa2 cuma remy happy bila berkunjung ke blog mama yg remy anggap ibu alam maya utk semua pengikut blog mama maszull.
♥♥ MAMA MASZULL ♥♥
terima kasih mama...

yg kedua remy dapat hadiah saguhati dari blogger femes
hazwan hairy.....
hadiah sempena pemenang award bulan 6 blog hazwan hairy. Walaupun saguhati ia tetap bermakna buat remy. Manakala hari ini remy dikejutkan sekali lagi oleh  hazwan hairy dgn kemengan tempat kelima didalam segmen contest ke 3 Hazwan Hairy.
rezeki berganda dari blog hazwan hairy . Alhamdulillah.

hanya ini yg mampu remy ucapkan

22 comments:

diana said...

tahniah..rezeki ramadhan..hehhe

hari ni puasa akak penat sangt..baby pun bergerak lambat je,...
nak baring2 pun rasa macam nak muntah...
nak berbuka sayang pulak sebab tak lama je lagi..sabar je la...

misz_eyza said...

tahniah berganda untuk remy...ramadan tahun nie tahun rezki remy...

Remy hazza said...

kak diana....
dugaan tu kak.....
selagi boleh tahan..... kita cuba kak..... tapi kalau dah memudaratkan.....
jangan paksa diri kak.....cian kat baby nanti...lapar....
selamat berbuka kak !!!!
nanti crita kisah maisara waktu berbuka pulak kak.......

Remy hazza said...

eyza....
alhamdulillah...... tahun depan tuah eyza pulak....... amin

maszull said...

assalamualaikum remy...terharu baca n3 ni dgn lagu yg mendayu2 ni...x sangka ada juga yg sudi memperkatakan sesuatu yg menyentuh hati seorang ibu ini...

mekacih remy atas ucapan itu dan tahniah juga sbb bulan ramadhan ini membawa seribu rahmat...

tahniah2 yer..:(

Remy hazza said...

mama.....
wassalam....
hati seorg ibu dan kata kata adalah doa utk anaknya...... amin

terima kasih juga utk mama yg ikhlas mengunjungi remy dan juga sudi memberi komen dan pandangan. itu amat remy hargai sampai bila bila.........

Leeza dayasari [santai leeza] said...

TAHNIAH MENANG DLM SEGMEN HH...
REZEKI... APA JUA, KITA KENA HARGAI REZEKI YG DIBERI.

LiNda said...

Tahniah remy..murah rezeki remy di buln puasa ni. Alhamdulillah..

3no gr33ny said...

untung sahabat Remy =)

Remy hazza said...

leeza..
kecil atau besar , pertama atau saguhati...... yg penting itu semua rezeki dari Allah.....
tetap remy hargai sampai bila2.....

Remy hazza said...

linda...
amin.....remy pun tak sangka.....
berkat bulan ramadhan agaknya....
syukur sesangat!

Remy hazza said...

3no gr33ny...
alhamdulillah.... lepas nie giliran awak pulak......InsyaAllah, akan ada rezeki tu nanti....

LiNda said...

remy, nak kad raya tak?
email alamt remy kat langkahlinda@gmail.com

Remy hazza said...

linda.....
dah hantar tau........he3
dah bertahun tak dpt kad raya...tertiba jer remy teruja......

LaLa mhdnor said...

alhamdulillah, murah rezeki remy :)

Kancil 8349 said...

tahniah...murah rezeki remy :)

Remy hazza said...

lala...
syukur..... rezeki ramadhan.....

Remy hazza said...

Kancil....
terima kasih kancil...alhamdulillah.....

Aien Alien said...

tahniah abg remy..rezeki ramadhan ni.hehe

Remy hazza said...

aien...
mekasih.....
tu lah... rezeki melimpah. syukur sangat !

Aishah Jahirah said...

wah3.....murahnya rezeki di bulan Ramadhan ni. tumpang gembira baca..:)

Remy hazza said...

aishah...
terima kasih aishah...

 

Template blog ilham dari alif ismail