Saturday, October 6, 2012

Impian Mampu - Abg Stalker

salam semua.....
kali nie remy nak join segmen terbaru.....
mekasih kepada mama yg sudi tag remy utk segmen nie.....
segmen yg dikenali sebagai
Impian Mampu - Abg Stalker

anjuran
Murni sungguh niat abang stalker  nie sebab setiap penyertaan akan bernilai RM1 dan akan didermakan ke rumah anak2 yatim.... so tunggu apa lagi...jom kita support segmen anjuran abang stalker
somoga usahanya akan berterusan dan membuahkan hasil..tak mustahil dengan RM1 boleh merubah kehidupan seseorang.
kalau korang nak support segmen
abang stalker just klik aje nama abang stalker tu.... so korang boleh faham dengan lebih lanjut lagi.....

remy punya impian cuma satu... Impian saya adalah nak berjaya didlm kehidupan didunia dan juga akhirat, tak kiranya dalam apa jua yg remy lakukan, kasih sayang diutamakan, dan dilimpahi dengan rahmat dan keberkatan.

So remy nak jemput 3 sahabat remy utk sama2 menderma dan support segmen  nie..... sapa lagi kalau bukan....
Dunia sebenar Shida

Santai Leeza

Yang lain pun di jemput sama tau !!!!!!
semoga usaha murni sahabat semua diberkati....amin...

11 comments:

Hanif Idrus said...

Aku pun dah join....niat yg baik dan sebagai blogger ni yg dpt kita bantu

Everything's Everythings said...

Wahh bagusnya usaha dia ni ^^
Thanks for the tagged,
ada masa aku join nnti, still ada hutang beberapa tagged lagi ni actually hak2

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen remy =)

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen...:)

pinkcolour82 said...

selamat ber segmmn en,remyhazza ^_^

Remy hazza said...

bro hanif....
betul tu... walaupun seringgit... besar maknanya tu.....

Remy hazza said...

everything2...
it's ok...take your time.... lambat lagi dateline......
berentry sambil bersedekah.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
terima kasih.... jom join sekali....

Remy hazza said...

aishah...
terima kasih......
kalau rajin jom join sekali.... dapat pahala tau.....

Remy hazza said...

pink....
terima kasih..... kalau rajin jom join sekali...... menambahkan dana yg terkumpul....

maszull said...

assalamualaikum remy...sambil bersegmen sambil beramalkan...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail