Thursday, October 11, 2012

Terima kasih bro Eqbal zack

Salam utk semua.....
salam kesyukuran.......selamat bertemu kembali...... tgh2 mlm remy gigih juga nak buat entry nie...... semestinya utk bro Eqbalzack
kalau korang pernah ingat dulu remy ada sertai segmen yg dianjurkan oleh bro Eqbalzack ...kalau nak tgk segmen apa klik aje kat sini...

Alhamdulillah dan syukur sesangat sebab remy terpilih diantara 5 pemenang utama...... happy sesangat.....
dan diatas kemenangan tersebut...remy telah dihadiahkan oleh bro Eqbalzack sebuah novel yg bertajuk " curi curi suka " sebuah karya nukilan liyana zahim. Ohsem kan......

selain itu , remy jugak dapat special freeze magnet dari bro Eqbalzack..... so sweet ...remy tempek kat freeze bersama2 kenkawan yg lain......tapi apa yg best pasal novel tu... bro Eqbalzack  mendapatkan sendiri tandatangan dari liyana zahim special utk giveaway nie......
mekasih bro Eqbalzack ..... terharu sangat....
At last......terima kasih diatas hadiah yg telah bro Eqbalzack  kasi utk remy...... akan remy simpan sebagai kenangan di kemudian hari....semoga rezeki bro Eqbalzack akan bertambah-tambah murah lagi selepas nie.....
so kepada kenkawan semua...... jom kita support mana2 GA yg ada...... bukan hadiah yg jadi ukuran...tapi semangat setia kawan yg kita sokongkan.....
selamat bersegmen semua......

33 comments:

Anisa Anuar said...

bestnye....hehhehe...jaga elok2..nnt leh pinjam tak buku tu...kikikiki

LiNda said...

tahniah remy..nnti review novel tu ye :)

Embun Melati said...

I love books!

tahniah remy dapat hadiah...:)

man said...

tahniah bro..beh x cerita novel itu bro..heheh

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!rezeki kamu :)

Ayie Abas said...

dah beberapa kali...remy yg beri hadiah ohsem pd kawan2....kali ni kawan2 pulak kasi hadiah ohsem pd remy...:D

Aishah Jahirah said...

tahniah....layan novel le pasni...hehee. wah banyk jugak kmpl fm ye...

El Yana said...

bestnya! tahniah..dpt hadiah

hazwan hairy said...

wahh thniah sbb menang.... :-)

Remy hazza said...

anisa...
boleh aja..... takde hal punya.... berkongsikan lebih baik dari memiliki sepenuhnya....

Remy hazza said...

linda...
InsyaAllah....

Remy hazza said...

embun melati....
terima kasih....
tak sangka remy bertuah dlm segmen tu....

Remy hazza said...

man... remy tak sempat baca lagi... masih panas baru terima... insyaAllah..kalau dh baca nanti...leh remy reviewkan....

Remy hazza said...

mrs eady...
mekasih kak.... alhamdulillah....

Remy hazza said...

ayie...
rezeki remy kali nie. syukur sesangat.....

Remy hazza said...

aishah....
kalau free memang remy layan novel..... FM tu memang byk koloeksi...tak caya tgk entry2 terdahulu.... tak silapnya entry my collectable.....

Remy hazza said...

Elyana...
terima kasih...rezeki tu....

Remy hazza said...

hairy....
tq deq..... rezeki remy kali nie.... aritu dari hairy kan.....

3no gr33ny said...

seronoknya sahabat =)

cHeRyNa PiReS said...

hulamak remy! nanti jangan lupa cerita pasal buku tu ye. boleh share ngan bookaholic nieh:P

eqbalzack said...

Assalamualaikum Remy,

Maaf lambat singgah sebab 2-3 hari ni sibuk present tesis PhD abg eq.
Hari ni baru dapat bernafas...hehe

Tahniah Remy! Terima kasih juga join GA abg eq. Selamat membaca...

-eqbalzack-

boni kacak said...

pergh...tahniah bro..hehehe

misz_eyza said...

tak sabar tunggu remy review novel tu nanti...

cikji said...

tahniah!! nt boleh la pnjam kikiki

Remy hazza said...

3no gr33ny...
alhamdulillah.....happy tau!

Remy hazza said...

cheryna...
insyaAllah..... nanti remy dah baca remy buat ulasan.....

Remy hazza said...

bro eqbal....
tarik nafas dulu......kena pelahan2....remy tahu abg sure busy ....anyway thanks again bro.... remy really appreciated ....

Remy hazza said...

bro boni....
mekasih..... bro suka baca novel ker? he3

Remy hazza said...

eyza...
hu3.... nak kena baca cepat nie...he3...masaalhnya...masa tak beberapa nak ada..... huwaaa....

Remy hazza said...

cikji...
takde masaalah..... hidup kena berkongsi.....he3

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 bestnya dpt hadiah dr Eqbal Zack...bila la mama nak dpt hadiah dr remy pulak kan...;)

Remy hazza said...

mama...
insyaAllah...nanti remy kasi sesuatu utk mama.......special tau!!!!!

maszull said...

assalamualaikum remy....wow suka nyer dengar remy nak bagi mama hadiah....kena tunggu ni hehehehehe...;)

 

Template blog ilham dari alif ismail