Wednesday, October 24, 2012

wordless wednesday #41 - apabila fesyen diperbagaikan.....

P/s:- ingat org jer boleh berfesyen...... rupanya tin minuman pun boleh !

34 comments:

Ayie Abas said...

berkilat tin2 tu remy...hehe

ayie baru tgok laa tin coca cola design mcm tu...haha :D

boni kacak said...

wah..nampak menarik juga tu..hehehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

uii..terbaru ek..lawo2 sokmo :P

Anisa Anuar said...

yg ni best buat collection... =)
hobi baru...

Jue Jaynee said...

waa..lum ada kat sini @ jue kot ketinggalan ni..hihiiiikkkkkk

LiNda said...

cantik..kumpul bnyak2 baru best nih..;)

Diana Azis said...

Hehehe..kratif..gabungan antara tin coca cola dengan jenama minyak wangi Jean Paul Gaultier..Yang belang2 tu for him dan another one for her..Coca Cola pun ada 'for her' dan 'for him' ker? sangat kreatif :)

ayut said...

kekretifan itu perlu...hahaha.. ^^

Remy hazza said...

ayie....
sebenarnya byk ayie....
kalau yg dari luar negara...pelbagai.....kalau remy kaki buat koleksi...rasanya dah penuh satu rumah..... ada jer yg cantik2 setiap hari,....

Remy hazza said...

bro boni....
ada lagi sebenarnya...... tapi yg pertama yg remy jumpa tin yg kolabrasi bersama jenama terkenal....

Remy hazza said...

nana...
nie dari luar negara.... remy pi audit haritu kat store...tu yg terus snap....

Remy hazza said...

anisa....
boleh tapi tak terlayan..... setiap hari ada saja tin2 yg menarik....kat tempat remykan byk airlines yg turun.... selalunya byk lebihan.....tapi kalau nak tgk betapa ohsem koleksi salah seorg bos remy kat opis...cuba check entry terdahulu......rasanya ada...dia kumpul semua product coke....

Remy hazza said...

jue...
comfirm takde rasanya..... nie remy dapat dari pesawat luar negara.... mungkin takde kat negara kita.....

Remy hazza said...

linda...
tak termampu rasanya..... byk sangat... bygkan kalau dari semua negara ada kat tempat remy...semua berlainan design dan saiz.....

hazwan hairy said...

cntiknya....ada x erk?blh buat koleksi ni..

Remy hazza said...

diana....
menarik bukan..... for her and for him..... masculin dan feminin..... tapi rasa sama kut.....he3
kreatif...sama ngan tin minyak wangi JPG tu.....

Remy hazza said...

ayut.....
nak promote minyak wangi pada botol minuman... terus tukar semua layout!!! memang kreatif....

Remy hazza said...

hairy....
tu atas meja remy.... ada satu lagi koleksi... semua pic robot....pelbagai kaler..... nanti remy kuarkan entry yg tu....

cHeRyNa PiReS said...

Sha nieh suka warna merah kot Remy, so papehal mesti nak warna merah jugak baru best:)

Tapi good...ada knowledge di sebalik satu gambar sahaja:)

baguznet said...

Bro,
tolong kumpulkan boleh tak? Pastu roger teman, blh teman datang amik

Menarik buat koleksi ni mcm boss bro buat tu

Domu-kon said...

abg remmy.. saya tgh imagine la kan.. if coca cola buat pattern polka dots lagi cantik.. hehehe.. t org beli bukn nak minum..tapi wat koleksi..hehehe

CekbOlat-bOlat said...

tetap taklawa . heheh

maszull said...

assalamualaikum remy...menarik juga tin coca cola ni...:)

Remy hazza said...

sha....
obsess ngan warna merah ye.....mesti seorg yg berani dan semangat tinggi.....

Remy hazza said...

baguznet....
bro... tu yg susah tu..... halangan dari pihak security..... insyaAllah, tapi tak janji.... sebab policy kan... biar ke tong sampah dari dibawa pulang.... hu3

Remy hazza said...

domokun...
menarik tu... polka dot design......boleh buat koleksi....
sometimes kita perlukan perubahan utk menarik perhatian pembeli....

Remy hazza said...

cekbolat bolat....
pilihan individu....lagi pun tu diet coke... rare sangat kat malaysia nie....

Remy hazza said...

mama...
wassalam....
nampak keunikannya mama....

Aishah Jahirah said...

first time tgk muka tin coco cola camni....jakun sat tgk...;)

shidaR said...

org yg tukarkn kalo xmmg xtkar2 hehee :)

misz_eyza said...

coca cola memang unik kan tin dia... selalu tgk org buat koleksi.

Remy hazza said...

aishah...
biasa ler tu.... sebenarnya byk lagi yg kita tak tgk.... kat luar negara ada pelbagai design....

Remy hazza said...

shida r....
tukar jgn tak tukar.....

Remy hazza said...

eyza....
betul tu... coca cola paling rajin buat promosi.....

 

Template blog ilham dari alif ismail