Tuesday, October 23, 2012

Tahniah - pemenang jom follow aku cuma seorang kulikutif !!!

Firstly remy nak ucapkan
tahniah kepada semuanya kerana sudah tiba masanya kita umumkan siapa yg bertuah dalam segmen
 
berdebar rasanya kan??????
tapi sebelum tu remy nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yg sudi support segmen nie...ada 53 bloggers ohsemm yg sudi join dan support segmen nie.......so kepada semua.....
remy masih lagi guna kaedah otai utk segmen nie....caranya tetap sama cam dulu2.....
kita buat cabuat bertuah...... so kiranya nama anda dicabut..... itulah pemenangnya........
so nak tahu siapa???????
jom kita tgk 5 yg bertuah tu.........


pertama
http://kanokino.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

ke dua
http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

ke tiga
http://empayarutama.blogspot.com/2012/10/perjalanan-yang-belum-selesai.html

ke empat
http://azeemagilesengalayam.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

kelima
http://www.hazwanhairy.com/2012/10/jum-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
! Hazwan Hairy !!**
tahniah kepada semua pemenang kat atas tu...anda memang bertuah !!!!! sesungguhnya rezeki jatuh ketangan anda......
cukup tak ????? remy rasa cam tak cukup jer...... takan lima jer.....dah ramai2 join, remy kena ler sporting sikit kan..... he3
so apa kata kita tambah lagi lima...jadikan sepuluh...korang ok tak ?????? la la lala.......
so jom kita lihat sapa lagi yg bertuah.....

ke enam
http://kumahuitu.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_1.html

ke tujuh
http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
BukanSayaDisini

 ke lapan
http://meansdetermination.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html


ke sembilan
http://www.baguznet.com/2012/10/15/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif-ohsem-giveaway/


dan ke sepuluh...
http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
ME AND YOU
he3........ kita ada sepuluh sahabat yg bertuah..... tahniah dari remy..... jgn lupa pm remy lepas nie...... tinggalkan nama , address lengkap dan juga phone utk remy hantarkan hadiah nanti.....
hantar kat remyhazza@yahoo.com tau !!!!
kepada yg berjaya..sudah tertulis semuanya...kepada yg tak berjaya...jgn putus asa.... masih ada peluang lagi selepas ini..... mungkin utk 2nd anniversary blog remy pulak awal tahun depan......
kita tunggu jer.......
tahniah semua....

P/s :- kalau yg mana rajin tu...tekan2 ler iklan kat blog remy nie...... teringin nak rasa duit nuffnang tu......
tak pernah dapat pun.........

54 comments:

Ayie Abas said...

wahhh..akhirnya....tau juga siapa yg berjaya...hehe

tahniah pd yg terpilih... :)

saingan betul2 sengit kali ni...53 org yg ikut serta...ramai betul...fuhhh..hahaha jenuh nk buat undian...kn remy

p/s : x per ayie kalau singgah akn klik nuff remy... :)

diana said...

apa kata tambah lagi satu...alang2 dah tu..kan??boh nama akak..ekekekek

Remy hazza said...

ayie,,,,
betul tu...tak sangka ramai yg sudi support segmen nie...tu yg remy tambah hadiah jadi sepuluh.... biar ramai yg dapat....tapi remy mintak maaf sebab ayie tak berjaya.....
tapi kita tunggu kut2 ada yg tak PM remy nanti...kita cabut lagi undi......

Remy hazza said...

kak diana....
itu dah kira tak adil...he3.....
mikail sihat kak...... mesti tgh merengek tu mintak susu......he3

~Beb~ said...

Sentahp cmne bole xtau ni? Heheheheh. Cayalah. Ramai tuuu..

Aishah Jahirah said...

wah tahniah kepada 10 blogger yang bertuah tu...:)sape xnk adiah meh ganti saya...kui3
kejutkan iklan nuffnang pg2 ni..:)

Wana Owen said...

Wahh..rezeki sempena nak raya haji ni...thanks remy!nt sy pm details.:D

Cikgu Ma said...

wah jeles la...hehe
tahniah utk pemenang ^^

Anisa Anuar said...

tahniah semua yg menang...

Sue Echan said...

tahniah pd yg bjaya... :)

ayut said...

wah...10org dh jd ye...tahniah semua..tepuk2x tgn ;) tahniah jgk bt remy krana bjya bt segmen ni ^__^

Aimi Syahirah said...

Huhu tak bertuah nak menang. Tahniah wat yang menang.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

hazwan hairy said...

eh!! betul ke tu hery?hahahaha...terkejut smpai scroll 3 kali..hahahah..alhmdulillah top5...hahahahah...

misz_eyza said...

tahniah pada semua yg pemenang... =)

LiNda said...

Tahniah utk semua pemenang ;)

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah pada pemenang yer...:)

baguznet said...

Syukur Alhamdulillah...

Tahniah kepada semua pemenang yang bertuah. Anda semua mmg benar-benar bertuah dikurniakan rezeki melalui bro Remy yg pemurah ini.

Moga terus dilimpahi rahmat dan rezeki yg barakah, bro!

ps: masih rasa terharu...

Empayar Utama said...

Waaaaaah tahniah kepada yang join dan pemenang. Cam tak percaya jek... Remy kena rajin buat GA nampaknya hahahahahah

Diana Azis said...

Wah..tahniah bagi para pemenang.. Maaf Remy, kali ini diana ketinggalan pulak nak join segmen Remy sebab lama tenggelam..baru2 ni je timbul..hehehehe :)

cikji said...

tahniah kpd pemenang, 10 orang tuhhh.bestnya dpt adiah

Remy hazza said...

FM ....
menghilang pi holiday hari tu..... tu yg tak perasan.....he3

Remy hazza said...

aishah.....
he3..... calon gantian pun remy dah standby.....kut2 ada yg taknak hadiah nanti......

Remy hazza said...

wana owen...
tahniah tau.....
sudah tertulis rezeki tu.....
Walaupun tak seberapa...remy ikhlas tau......he3

Remy hazza said...

cikgu ma.....
remy telus dan mulus.... susunan namapun ikut cabutan.......
mungkin takde rezeki cikgu ma kali nie...... next time jgn lupa join lagi......

Remy hazza said...

anisa anuar....
mekasih...eh3...cam remy pulak yg menang ye...he3

Remy hazza said...

sue echan....
sudah tertulis rezeki buat mereka semua......

Remy hazza said...

ayut......
mekasih.... insyaAllah...ada lagi GA yg akan menyusul..... join jgn tak join tau!!!

Remy hazza said...

Aimi syahirah....
takde rezeki utk kali nie...tapi utk yg akan dtg kita tak tahu kan..... jgn lupa join jugak..... simple jer....

Remy hazza said...

hairy.....
betul ler tu...... takde bias2...memang cabutan tu naik nama hairy...... tahniah tau!!!!!

Remy hazza said...

eyza.....
mereka semua bertuah utk segmen kali nie..... lepas nie mungkin rezeki org lain pulak......

Remy hazza said...

linda....
mekasih......remy jawabkan utk mereka..... rezeki berpihak pada mereka.... linda mungkin di segmen yg akan dtg.....

Remy hazza said...

mama...
wassalam..... takde rezeki mama utk segmen kali nie...jgn sedih tau mama.... next time mungkin ada rezeki......

Remy hazza said...

Bro.....
terima kasih byk2 doakan rezeki utk remy..... InsyaAllah...rezeki yg ada lebih elok kalau kita berkongsi...tak banyak sedikit pun jadilah.....

tahniah tau!!!!

Remy hazza said...

empayar....
bro...kan remy dah ckp...kalau dah ada rezeki tu...tetap bertuah jugak......dah dua kali bro menang...memang terbaiklah......

Remy hazza said...

Diana aziz....
he3...dah kembali sis yg sorang nie dari pertapaan ye..... insyaAllah...akan ada GA menyusul nanti...... jgn lupa join tau!!!

Remy hazza said...

Cikji....
ramai yg join...so remy kasi lebih sikit......remy pun tak sangka ramai yg support.... pada remy...dpt 20 yg sudi join pun dah rasa amat bertuah.....

Domu-kon said...

abg remy siap gandakan hadiah tu..hehehe.. begus2x.. empayar utama pun meng..?tahniah2x...tak sia2x beliau join.. aa pun..congrats kat abg remy cuz berjya handle giveaway cmnie..

cHeRyNa PiReS said...

Tahniah! Jgn risau Remy...walau tak masuk GA kita tetap support kalau ada kelapangan.

eh, kita ada something kat blog utk awak eh:)

boni kacak said...

pergh..meriah gila bro..hehehe..

tahniah kepada para pemenang :)

Remy hazza said...

domukon.....
mekasih sis.....
gandakan hadiah sebab ramai yg sporting...... baru ohsemmm kan....
empayar tu memang bertuah...... dah dua kali berjaya...memang murah rezeki......

Remy hazza said...

cheryna...
mekasih...support kenkawan sebenarnya yg amat kita hargai.... hadiah adalah bonus......

Remy hazza said...

bro boni.....
meriah sikit jer...he3...meriah sebab entry panjang berjela.......

Hanif Idrus said...

Tahniah buat mereka semua!!!!!
Tahniah!! Tahniah !! tahniah!!!

Remy hazza said...

bro hanif....
tq tq tq...remy tlg jawabkan dari pihak yg bertuah tu...he3

shidaR said...

tahniah pmng yg lain :) hery tahniah hadiah half2 eh...jgn lupa! :p

Zaidalifah Hussin said...

SALAM REMY...

WAH TERGEZUT TERSENARAI DALAM LIST PEMENANG...

SYUKUR ALHAMDULILLAH...
TERIMA KASIH BANYAK..
NNT BONDE PM DETAIL... OK..

BONDE :) RIANG

Remy hazza said...

shida.....
sanggup ker hairy nak kasi separuh...karang tak balance nanti....he3

Remy hazza said...

bonde...
tahniah...rezeki tu.... tuah manusia tak siapa tahu kan.....

Zaidalifah Hussin said...

betul tu...

tuah ayam nampak dikaki tuah manusia ???

لين Si Pipi Merah said...

assalammualaikum..syukran remy. (senyum sampai telinga) bertuahnya rasa sebab ada dalam list pemenang.

okey dah cubit2 nuffnang khas untuk blog remy.

Saya Disini said...

eh...sy baru perasan ada nama saya..hehe..sory terlambat...jap nk pm remy..tq ye

لين Si Pipi Merah said...

assalammualaikum remy. lynn dah email .syukran taw.

Remy hazza said...

Lynn...orait.....
nanti remy hantarkan gift tu......
tahniah tau....

kinara kinatara said...

blog awak ade malware detacted..

 

Template blog ilham dari alif ismail