Thursday, October 11, 2012

Young businessman in the making….hazwan hairy !!!!


Salam utk semua… salam sejahtera hendaknya…..
Kali nie remy nak promo satu benda yg istimewa….. demi utk sahabat remy yg sungguh pren together-gether..sapa lagi kalau bukan hairy….
So apa yg best pasal bloggers
hazwan hairy nie…
! Hazwan Hairy !!**Nie ler remy nak crita…. hazwan hairy sekarang dah melangkah kealam perniagaan . perniagaan utk printing dan juga servicenya sekali….macam2 ada…. Nak buat kad ker , banner ker , paper bag ker….. rasanya semua ade….
Tak caya jom tgk banner nie……

Byk kan service yg disediakan bersama harga2 yg berpatutan…..
Itu sebabnya hazwan hairy
nie kretif bangat.
Sesuai sangat dgn perniagaan yg dilakukan….semoga hazwan hairy
berjaya sebagai usahawan muda……
Remy suka tgk kalau semangat anak2 muda yg ingin memajukan diri….. tonjolkan kelebihan diri…..dan berkongsi dgn semua….

So kalau ada kenkawan semua yg inginkan perkhidmatan dari
hazwan hairy
nie…jgn segan silu utk roger kat hazwan hairy …..contact number ada kat situ…. insyaAllah boleh berunding dgn hazwan hairy nie…..
Mana ler tahu …kut2 nak mintak discount… remy tak kasi tau…tu kena tanya hazwan hairy  sendiri…..he3.
Apa apa pun kita support usaha dan perniagaan yg dilakukan……
So gud luck to
hazwan hairy  …. Semoga apa yg dilakukan diberkati dan dimurahi rezeki……
Amin…..


27 comments:

cHeRyNa PiReS said...

design header blog?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yer benar.. Mari sokong hh!!

boni kacak said...

semoga beliau terus sukses di dalam kehidupannya.. amin...

Cikgu Ma said...

bisnes sendiri ni best kan..apa2 pun usaha...all the best tuk hazwan ^_^

Remy hazza said...

cheryna....
yg tu remy pun boleh ...he3..... tu kena tanya hairy sendiri...rasanya boleh.....

Remy hazza said...

Leeza....
nak pi order mana yg berkenan...support kenkawan....

Remy hazza said...

bro boni...
remy doakan yg sama... tumpang gembira dgn kejayaan org lain.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
kita support kenkawan kita nie.... semoga bisness berjaya.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

insyaallah nnt. buat masa ni belum lg.

maszull said...

assalamualaikum remy...mama pun akan tetap sokong dan gembira juga ada juga anak muda yg berjiwa macam ni...:)

Remy hazza said...

leeza....
dah kenal nanti leh ler mintak discount...he3

Remy hazza said...

mama...
betul tu... kita support usaha dan semangat anak muda cam hairy nie.....

Anisa Anuar said...

hairy...boleh kembang maju ni...remy nnt jgn lupe mintak sikit commission
kat hairy ni...hihihihiii

insya-Allah harap semua berjalan lancar ea,en.hairy

Remy hazza said...

anisa....
jgn ler camtu..... remy dah janji nak tlg pomotkan......tlg ikhlas tau.....he3

LiNda said...

yup..kite kene skong budak2 muda especially melayu dlm dunia bisness ni. Murah rezeki dia boleh bukak company lg besar. :)

My Life's Journey said...

Bagus nya ..umi doakan agar kawan bang remy berjaya dlm bidang yang diceburinya ni ..amin (^_^)

Aishah Jahirah said...

mcm2 ada tu....moga biz beliau berkembang maju...insyaallah..:)

Remy hazza said...

linda..
betul tu...nie nak kawen nie leh ler survey ngan hairy ....kut2 ada yg berkenan dan dapat rege murah.....

Remy hazza said...

Umie...
insyaAllah... kita doakan bersama sama.....

Remy hazza said...

aishah....
amin.... kita doakan kejayaannya.....

Cikgu Ma said...

datang lagi..remy, ada something untuk remy...sila ke blog saya ^_^

Remy hazza said...

CIKGU MA....
sekarang jugak remy datang..... pussssss....... zaaazzzzzzzz!!!!

misz_eyza said...

yeah bertambah seorang lagi usahawan online... mmg berbakat la hazwan nie yer.

Kancil 8349 said...

memang seorang usahawan maya...terbaik

Remy hazza said...

eyza...
benar tu....
anak muda yg kreatif... mari kita sokong kenkawan kita nie.....

Remy hazza said...

kancil....
belum cuba belum tahu.... dah cuba baru tahu hasilnya......harap2 hairy berjaya nanti.....

ayut said...

one day...akn guna jgk khidmat dy nnt :)

 

Template blog ilham dari alif ismail