Sunday, October 14, 2012

thanks @ hazwan hairy.......

salam hujung minggu semua......
selamat tengahari...... sempat lagi remy blogwalking pagi nie...alhamdulillah.......jab lagi nak kuar pi klang kejab.....kalau sempat terus pi midvalley......nak cari cenderamata utk adik2 remy yg nak balik indonesia lagi 2 minggu...... semuanya nak somethings..... hu3...
kasihan pulak kalau tak kasi nanti........
oklah...kali nie simple jer entry...back to back utk hazwan hairy.... special tau...... kali nie remy buat entry pasal remy dah dapat hadiah kemenangan dalam segmen  hazwan hairy hari tu....
ohsem.......remy pi ambik kat post office hari jumaat lepas.....
! Hazwan Hairy !!**
remy dapat hadiah tempat ke5 utk segmen contest ke3 hazwan hairy....mekasih  hazwan hairy ..diatas hadiah yg diberi.....sekeping sijil dari blog  hazwan hairy  penanda buku , name card dan juga chocolate..... suka ler remy tu....
so   hazwan hairy...... mekasih byk2...... remy bersyukur dgn apa yg diberikan.... semoga bertambah2 rezeki  hazwan hairy lepas nie.....
yg best!!!!! remy dah ada ticket utk sebarang xtvt  hazwan hairy lepas nie....... korang bila lagi......
P/s:- Budget hari nie nak ke Melaka Wonderland...tapi kenkawan senyap jer..... hu3...tak dapat ler berjimba2 dlm kolam tu.......

45 comments:

3no gr33ny said...

untung je sahabat Remy ek..tahniah =)

Eza Boom Boom :) said...

tahniah2.. Hehehe :D rezeki.. bagi eza sikit.. hihik.. *gurau je :P

Cikgu Ma said...

best nya...tahniah remy ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah remy...
leeza dpt juga. tp tak amek lagi.
kat pos laju.

~Beb~ said...

wah ade sijil segala.. tahniah

baby comel said...

wah, best.. tahniah, tahniah =)

Aishah Jahirah said...

certificate tuh....blh boh dalam file sijil...:) tahniah....

luqman zakaria said...

tahniah2..hehe :)

shidaR said...

alarr..nape shida xde penandae buku yg cute tu..heheee ^_^

boni kacak said...

wah....tahniah bro.... :)

Anisa Anuar said...

wahhhh tahniah remy....bestnye...

Hanif Idrus said...

Dapat sijil lagi.....dahsyat!!!
Tahniah

Domu-kon said...

Jelesnya abg remy dapat..hehehe... siap sijil lagi..gempak la hazwan tu.. jap agi nak terjah blog beliau..

saya pernh p melaka wonderland.. tapi if bagi saya yg single nie..ase xberbaloi..tapi berbaloi2 untuk yg bekeluarga.. hehehe..

Shasha Yacob said...

Hamboii, bestnyer dia dapat hadiah. sob sob

Ayie Abas said...

siap dpt sijil penghargaan lagi..dasat tul laa...

x terfikir sampai kasi sijil...haha

Remy hazza said...

3no gr33ny
mekasih...... nanti sahabat pun bertuah jugak.....kalau ada rezeki....

Remy hazza said...

eza....
boleh aja.... nak yg mana satu...chocolate tu ye.....he3

Remy hazza said...

cikgu ma....
terima kasih.... doodle cikgu ma...lagi cute remy letak kat wall...

Remy hazza said...

leeza....
ambil cepat...nanti cair chocolate tu....he3

Remy hazza said...

fm...
thanks...sijil tu ibarat passport utk xtvt hairy satu hari nanti.....

Remy hazza said...

baby comel.....
terima kasih byk2.... rezeki remy kali nie....

Remy hazza said...

aishah....
mintak keje pun boleh.....
kalau laku ler....he3

Remy hazza said...

luqman...
thanks so much bro :)

Remy hazza said...

Shida...
Ye ker ?.... ala cian nyer..... nanti mintak kat hairy satu ye...

Remy hazza said...

bro boni...
tq bro....

Remy hazza said...

anisa...
terima kasih..... rezeki remy kali nie...

Remy hazza said...

bro hanif...
terima kasih....
best kan...walaupun sijil...tetap ohsem...

Remy hazza said...

domu-kon
Hairy nie memang best.....cuma lately nie nampak cam bezy sikit.....
tapi best blog dia....cerita dunia remaja....

melaka wonderland tu kiteorg dpt free ticket....dah setahun dapat , tapi tak pi2 lagi.....

Remy hazza said...

shasha...
mau tak best..... dapat mkn cekelat.....he3

Remy hazza said...

ayie....
tu la.... hairy nie kreatif,.... anak muda yg dah ada perniagaan sendiri.....

Kancil 8349 said...

siap ada sijil lagi tu...terbaik

misz_eyza said...

bestnya hazwan nie siap buat sijil lagi.. btw, tahniah yer remy..

cekelat tu dah abis makan kaa hihi?

cHeRyNa PiReS said...

remy nieh memang superb! rajin blogwalking. sha memang salute la. eh, taknak mintak dia design blog header ke? hehehe

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer memang terbaikkan... HH memang bestkan...:)

Remy hazza said...

kancil...
memang terbaik hairy nie...

Remy hazza said...

eyza...
mekasih...best kan hairy nie....
cokelat tu ada lagi..... kasi keras balik...he3
haritu dah cair....

Remy hazza said...

cheryna...
mekasih...rasanya header blog dia boleh buat..... try roger2 kat dia....
tapi skrg cam busy jer hairy nie.....dah lama tak singgah....

Remy hazza said...

mama
wassalam..HH memang terbaik...mama siap dapat dua sijil lagi.....

hazwan hairy said...

abg remy! tq so much untuk entry ni..terharu sgt2..tq tau semoga hadiah ni blh buat kngn bila hh dh xde nnti :-) walaupun xde nilai sgt tp tu ja yg mampu nk buat...

hazwan hairy said...

abg remy! tq so much untuk entry ni..terharu sgt2..tq tau semoga hadiah ni blh buat kngn bila hh dh xde nnti :-) walaupun xde nilai sgt tp tu ja yg mampu nk buat...

Remy hazza said...

hairy... sama2.... thanks jugak utk hadiah ohsem nie... biar tak bernilai kalau org kata...tapi yg penting keikhlasan...... hadiah tu cuma bonus jer... yg penting sokongan kenkawan.....

LiNda said...

bestnye dapat chocolate..suke. Kreatifnye dia siap bg sijil..:)

Remy hazza said...

linda ...
betul tu...... lain dari yg lain....

ayut said...

sampai dh...dpt sijil tu yg tak than..mmg dihargai sungguh rasa..hee~

Remy hazza said...

ayut...
betul tu.... terasa cam menang anugerah besar.....

 

Template blog ilham dari alif ismail