Tuesday, July 31, 2012

Rezeki Ramadhan.......

Salam utk semua...salam ramadhan hari yg ke sebelas......
remy muncul kembali... hari nie baru nak start blogwalking kembali....... maklumlah...balik kat kg mana ada sempat nak bertenet...... ada je keje yg nak dibuat....
jadi... remy mintak maaf kalau ada blog yg belum sempat lagi remy singgah.....insyaAllah, akan remy usahakan kehadiran remy...... dan juga ribuan terima kasih buat yg hadir di blog remy, meninggalkan jejak dan komen....remy amat menghargai....
oklah..... nak crita pasal balik kampung...... nanti2 lah.... cuma kali nie remy nak crita pasal rezeki ramadhan.....
alhamdulillah...rezeki bulan ramadhan dlm dunia blogging lah.....
kalau dunia nyata..... insyaAllah, ada jugak....
rezeki GA yg remy dapat dlm bulan ramadhan.... alhamdulillah.... walaupun tak seberapa tapi kalau keikhlasan yg jadi ukuran...remy terima dgn seadanya......Syukur tak terhingga.....
pertama remy terima dari Blok Shida dlm segmen
utk segmen nie remy dapat hadiah yg kelima.....dan hadiahnya begitu istimewa....
Ohsem kan.... dapat review blog dari bloggers terglamer malaysia..... sapa lagi kalau bukan lyssa faizureen @  lyssasecret....tapi tak tahu ler bila lyssa nak review blog remy...... harap2 dapat jugak tumpang glamer lyssa tu.....
 !    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !
manakala satu lagi segmen remy berjaya adalah segmen
anjuran

zati and lappy
Alhamdulillah...remy antara 6 peserta lelaki yg terpilih..... utk memenangi secret perfume..... ye..... leh pakai utk raya......
lagipun segmen nie lain dari yg lain...... enjoy remy nak cari jawapan hari tu.....
Terima kasih buat blogger dunia shida dan juga blogger zati and lappy diatas rezeki yg diberikan utk remy..... insyaAllah akan remy ingat dan kenang sampai bila2.....


26 comments:

Eera Shera said...

tahniah..murah rezeki bln ni ye

Aishah Jahirah said...

wah tahniah remy...semoga lebih sukses pasni...;)

misz_eyza said...

rezki di bulan Ramadan berkat remy rajin mengejoinkan apa2 segmen yang ada...tahniah remy.

Nazri Razra said...

Asyik menang je.. jeles Abe nengoknyer. hahahah.
Congrats bro

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer...;)

LiNda said...

balik kmpung ke..tahniah remy..:)

Cikgu Ma said...

tahniah...dah lama saya x join contest ni...

cikji said...

congratsss mmg betul2 murah rejeki ni,cikji pun tumpang gembira jgk

Remy hazza said...

eera
terima kasih
semoga remy terus bertuah..he3

Remy hazza said...

aishah
thanks....
harap2 begitu lah......

Remy hazza said...

eyza.....
rezeki remy padakalinie.....
next rezeki eyza pulak

Remy hazza said...

abe.....
rezeki tu......
abe pun boleh menang jugak

Remy hazza said...

mama...
wasssalam...
mama pun selalu bertuah jugak....
semoga lepas nie rezeki bersama mama....

Remy hazza said...

linda...
ye la..... balik taiping...jumpa ayah bonda, keluarga dan juga org tersyg......he3
best...tu yg tak sempat nak hapdet.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
terima kasih...lepas nie join segmen remy tau....... ingat lepas raya nak buat satu......

Remy hazza said...

cikji....
lepas nie rezeki cikji pulak...nanti remy buat segmen join tau.... cam biasa...simple jer..... hadiah tetap remy buat secara lucky draw......
mana tahu kalau tuah cikji ada nanti..... amin

Eza Boom Boom :) said...

memang gempak la hadiah tu abg remmy :) tahniahh! ^^

Remy hazza said...

EZA....
thanks so much.....
alhamdulillah....

baguznet said...

Alhamdulillah... tahniah bro, tahniah juga kepada para pemberi hadiah

Kancil 8349 said...

tahniah remy....terima kasih kerana banyak komen di entri2 kancil...terharu

Saya Disini said...

tahniah

Remy hazza said...

BAGUZNET....
bro...terima kasih
dan juga kepada pihak penganjur.....

Remy hazza said...

kancil....
sama2....
kancil pun tetap setia kat blog remy..... terharu jugak tau.....

Remy hazza said...

saya disini....
thanks......

Aishah Jahirah said...

insyaallah..hehee

Remy hazza said...

aishah....
kalau dah rezeki tak kemana....

 

Template blog ilham dari alif ismail