Tuesday, December 11, 2012

1st give away by CIKJI

Salam utk semua.....
salam kesunyian dari remy sebab kat opis semua cuti...... sebab public holidaykan....... Birthday Sultan Selangor.tapi remy tetap setia kat opis nie.. jadi penjaga rasmi....... he3

firstly remy nak mintak kenkawan yg sudi sedekahkan Al Fatihah buat arwah bapa saudara remy yg remy panggil pakngah kerana telah pergi meninggalkan keluarga dan saudara mara , rakan dan sahabat mlm tadi...... remy tak dapat nak menghadiri majlis pengkebumiannya tghri nie..... sebab kena kerja...... Moga Arwah tenang dan ditempatkan dikalangan org yg beriman..... Amin.

ok lah... back to entry........ sorry cikji..... curi tempat dlm segmen nie sikit........ Sahabat maya remy cikji dah buat GA pertamanya.... simple dan menarik........ dan sebagai rakan...remy nak support cikji dgn GAnya..... segmen nie diberikan nama

Comel banner segmen nie... cikji menggunakan header rasmi blog cikji utk segmen nie...... kiranya sambil buat GA...promote blog sekali......he3..
kalau korang nak join..... senang jer....... follow syarat2 kat bawah nie.....
1. Jemput follow cikji + blog sponser JAAkechik (tiada paksaan)
2. Mesti like Bawal Suzishop Page
3. Buat entry '1st give away by CIKJI'. 
Copy picture di atas dan link ke entry segmen cikji  Tinggal link entry anda di ruangan komen.Expired: 31 Disember 2012

Simple kan???? so kalau simple tunggu apa lagi.... kita serbu dan join segmen cikji nie....... sebab nya..... byk hadiah menarik menanti korang semua...... tak caya???? tgk kat bawah nie....
3 orang pemenang akan dipilih secara rawak
::Bawal pelangi, baju Happy, baju dan pen Umobile, coin purse dan special simpack Celcom 013 9xx3883::

4 Pemenang lagi, Hadiah sponser by JAAkechik
1. Topup RM5.
2. Topup RM5
3. Sepasang contact lense
4. Sepasang contact lense

so jgn tunggu lama lama........ kita support dan memeriahkan segmen anjuran cikji nie.......nak join???? klick aja nama cikji .. terus pi ke segmen GA tu.......
so buat cikji....

27 comments:

Syaz Blackrose said...

Alah.. Sian nya kena keja..
salam takziah buat pakcik remy. Moga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman..

Selamat bersegmen..

Remy hazza said...

Syaz....
he3.... kerja dok depan pc jer......
mekasih , InsyaAllah...

Azhafizah Md Nor said...

Al fatihah...Takziah Remy.

Btw,Good Luck join giveaway ni.

cikji said...

al fatihah utk arwah.

btw,thanksssss for ur support.hihi

Remy hazza said...

azhafizah....
mekasih pren....
kita support GA kenkawan......

Remy hazza said...

cikji ....
mekasih byk2.....insyaAllah... remy akan support apa saja yg sahabat maya remy buat......

Ayie Abas said...

hensem cikji tu...:)

al fatihah...tumpang sedeh...takziah pd ahli keluarga Allahyarham

afzalsukasuki said...

bnyaknya adiah, rajin ko ye?hehe bagus2..semangat ni la yang kita mau :)

Remy hazza said...

ayie.....
yg hensem tu suami cikji....... he3

mekasih diatas Alfatihah Ayie.....

Remy hazza said...

zal...
demi kenkawan.... cikji pun antara pengomen blog remy........ so kira dah lama pren together gether.....

Wirda Amir said...

Al Fatihah utk arwah

pinkcolour82 said...

Al-Fatihah......
selamat bersegmen en.remy hazza ^_^

Azza Afdzal said...

keja time holiday ney cnfirm la double kan haha...selamat bersegmen yer...

Remy hazza said...

wirda...
amin.....
terima kasih....

Remy hazza said...

cikmala.....
terima kasih....
jom join sekali segmen nie..... menarik sebab hadiahnya sesuai utk wanita.....

Remy hazza said...

azza...
he3... bukan double... tapi special rate..... alhamdulillah...dtg keja jer.....payment best!

ayut said...

takziah ye remy..smoga arwah pak ngah remy ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..amin...

all the best ye remy..hope dpt hadiah la nnt ;)

TiranaAduka said...

bro remy memang rajin.semoga bjaya ta doakan.

Al-fatihah buat bapa saudara remy...amin

Remy hazza said...

ayut...
terima kasih...sedih jugak sebab tak dapat nak tgk buat kali terakhir.... kena redha dgn pemergiaannya....

harap2 remy ada peluang nanti....

Remy hazza said...

nro tirana...
terima kasih bro... berkat doa kenkawan...insyaAllah...
mekasih doakan utk arwah ye....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...;)

C'Jai said...

Al Fatihah untuk pakngah..
Dan selamat bersegmen...

Si Matatajam said...

Nak join gak la..nampak menarik tu...sambil bleh tambah kenalan..

Si Matatajam said...

Al Fatihah buat arwah Pak Ngah Remy yek

cikgu Naman said...

Al Fatihah..moga arwah ditempatkan di kalangan orang² beriman

Goodluck!


Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. Ada lucky draw khas 10 peserta awal


http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

butterfly said...

http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/1st-give-away-by-cikji.html

jln2 disini

jaakechik said...

anda pemenang contest cikji...dan mendapat RM5 topup dari saya sbg penaja...sila bagi no.tel dan rangkaian yg anda gunakan di blog saya (www.jaakechik.com)

http://cikji.blogspot.com/2013/01/pemenang-bagi-1st-ga-by-cikji.html

 

Template blog ilham dari alif ismail