Monday, December 10, 2012

New Pizza sensation......

Salam utk semua.....
salam ketemu lagi..... remy masih lagi tak bermaya.... semalam drive dari kampung...sangkut kat jem  otw balik.... kul 5 dari taiping sampai sepang kul 1130 mlm...... hu3...lama gak melayan jem yg bermula dari gua tempurung sampai tapah tu....... melecet tapak kaki tekan pedal......
Tapi tu remy cerita besok ..... nie kita sambung crita minggu lepas...he3.....godek2 camera pagi tadi...nampak pulak pic nie....... he3.... entry yummy2 ler....... tapi short aje kali nie... korang dah rasa new pizza kat pizza hut??? cheezy 7 pops - ala yg  crunchy tempura king prawns..
remy pun tak perasan bila pizza nie kuar...tapi bila teringin nak mkn hari tu..... nampak mcm menarik..... ohsemmm sebab ada udang tempura...... lagi best....ada 7 jenis cheese..... tapi tak hebat...remy tambah lagi satu cheese... tabur parmesan cheese lagi atas tu...he3...jadi  cheezy 8 pops ler......style remy
Remy suka taste dia........ not bad...... ada kelainan...
Remy mkn pizza nie kat pizza hut di cyberjaya...kenapa???? sebab kat situ aman damai...... tak crouded dan deco yg cantik kat dlm tu,,,,,,, sweet jer bila masuk......suasana kekadang mempengaruhi mood nak mkn jugak..... utk remy lah...kalau org lain remy tak tahu.... kalau tempat tu hingar bingar....busy semacam...nak mkn pun kekadang rasa tak selesa.....betul tak?

so tunggu apa lagi...... jom pi mkn pizza..... try prawn tempura nie....... ambil jer set for two.... senang..tak silap remy dlm 36 hinggit......dapat pizza , mountain dew , mushroom soup dan juga garlic bread......
sampai berjumpa lagi semua......salam dari remy.....

36 comments:

ishy77 said...

ptt la mcm kenal tmptnya.. :))

hazwan hairy said...

dah lma xmk pizza.haha...terliur lak

Nurmujahidah Ismail said...

assalaamualaikum. dapatkan free domain by joining this ga. free domain for all participants. no winners will be selected. all will get!!! :D

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

Belalang hijau Perisik said...

dah lama x makan pizza...lazat betoi nmpknya... ngee

Ayie Abas said...

yummy remy....pizza memang sedap tapi x boleh mkn byk cepat muak kan...

Remy hazza said...

ishy77....
he3... tepat lepak dia ler tu......he3

Remy hazza said...

hairy...
sama ler...tu yg tertiba teringin....menu pulak ohsem....balun jer......

Remy hazza said...

mujahidah....
thnaks for info.....menarik tu...nanti gigih pi serbu......

Remy hazza said...

belalang...
remy pun lama gak...asyik mkn pizza kat opis jer...sekali sekala pekena pizza hut...ok gak.... menu terbaru..... prawn tempura nie not bad.....boleh layan.....

Remy hazza said...

ayie....
he3...betul2...... kalau kena yg byk cheese nie....mauk ada yg termuntah nanti......cuba tgk pic...yg bebola putih tu tak silap remy cream cheese....... memang muak.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....sedapnya buat terliur jer bila tengok gambar pizza ni...;)

Cik Rongoks Ika said...

sedapnyeeeee

Wirda Amir said...

sypun penat juga Remy,perjalanan sy dr cherating ke shah alam mlm semlm jem juga,dari shah alam ke perak juga sama,lupa nak bawa roti,hehehehe

samalah,sypun tak suka mkn di tmpt yg ramai org,tp kalau kita pergi suatu tmpt yg baru dn tak tau tmpt mkn yg sedap,petuanya tgk tmpt yg ramai pelanggan,mesti sedap makanan di situkan?hehe

Cikgu Ma said...

teringinnya nak makan....ai, xder abam nak ajak makan2 kt luar...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bf liza kerja part time kat piza.....
hoooo

zulhilmi tempoyak said...

perghh.. smpai bawah. meleleh air liur.. hehehe

Fariz Reza [FR] said...

abg remy ishak..bile nak belanjer sy makan piza hut nyum nyum ..... (^_^)

lapor tengok entry nih....slurpppppp

from:

Fariz Reza Dot Com

zana-norzana said...

wahhh bestnya makan pizza........

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
apa lagi mama...call pizza hut pagi2 nie...breakfast ngan pizza pun ok gak......

Remy hazza said...

cik rongok....
boleh tahan pizza baru nie......

misz_eyza said...

lama x jengah remy sbb blog eyza ada problem hari tu hihi...


wah sedapnya remy makan pizza siap tambah cheese lagi tue...

Remy hazza said...

wirda...
jem tu dah boleh dikatakan hari2 dah....... terutama hujung minggu...... it's time goverment kena besarkan highway.....dah tak leh tampung kadar kenderaan kat mesia nie....

pasal gerai tu...setuju....bila pi tempat baru kena cari gerai yg penuh sebabnya ada dua...sedap atau rege dia murah......

Remy hazza said...

cikgu ma....
abam bab mkn selalu terlupa..... terus pi jer....he3

Remy hazza said...

leeza...
mesti best...boleh mkn pija free selalu...... kalau ada lebih...antar kat remy sikit.....

Remy hazza said...

zulhilmi....
tu dah tahap kronik tu...... kena hubungi pizza hut terdekat...he3

Remy hazza said...

Fariz....
boleh aja..... kalau ada depan mata skrg.... skrg jugak abg bwk pi mkn pija nie.....he3

Remy hazza said...

kak zana....
tunggu apa lagi kak.... ajak cik abg pi hari nie ler......he3

Remy hazza said...

eyza....
tu lah... remy bukak blog eyza jer..... problem...nak komen pun tak boleh...harap2 dpt settle masalah tu ye.......

cheese memang feberet... dpt pulak yg blue chhese pastu mkn dgn anggur.....pergh!!!

Hazmin said...

Lapar terus bila tengok pic pizza ni.. Hehe... Saya kalau bab cheese ni memang tak tahan.

Syaz Blackrose said...

ish..ish..ish.. sedapnyer.. yummy... dapat gajinih nak serbu pizza.. sebab dah lama tak makan

Remy hazza said...

hazmin....
kalau dah tak tahan... apa lagi... ajak remy sekali ke pizza hut tu....he3

Remy hazza said...

syaz....
he3.... nanti gaji dah kuar remy bagitahu....... takut terlupa nanti.......
remy pun dah lama tak pi pizza.... tertiba jer teringin.....

ayut said...

suke mushroom soup...hihihi..nk g jgk la nnt :)

Remy hazza said...

ayut...
harus.... pekena tempura pizza nie... boleh tahan rasanya....

C'Jai said...

Akak kalu pizza suke tapau mkn kat umah...rumah ku syurgaku...hahahaa...

Si Matatajam said...

Terujanya tengok pizza tu..udang tu macam panggil2 nama M ja suh mkn dia. Ha ha..

 

Template blog ilham dari alif ismail