Tuesday, December 4, 2012

My feberet post 2012

Salam utk semua.....
sorry pasal remy lambat nak kuar entry hari nie... really busy dgn tugasan harian...... kena buat 5S audit pastu stanby urgent sampling for special occation sempena 40th Anniversary Mas nanti......

so kali nie remy nak support satu segmen kenkawan.... sengmen nie menarik dan remy kena join jugak.....
segmen dikenali dgn nama "MY FEBERET POST 2012 "

Anjuran sahabat blogger remy ...sapa lagi kalau bukan ANISA


Segmen nie simple jer.... sapa sapa pun boleh join.......
bila ANISA suruh pilih mana entry yg paling feberet sepanjang tahun 2012 nie... mak ai... mana remy nak pilih.... rasanya setiap satu adalah feberet remy...... luahan hati dan juga pencarian remy sepanjang tahun.........perjalanan yg tak pernah terhenti......
tapi bila kena buat pilihan.... remy nak pilih entry nie.....
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/05/stong-heaven-part-1-besarnya-kebesaran.html

Nak tahu kenapa....... sebab remy suka sangat dgn pic kat atas nie......terasa remy berada diluar kotak imaginasi.... kebesaran dan nikmat tuhan yg tak pernah remy alami dan nikmati sebelum nie....... terasa sangat betapa kerdilnya remy sebagai hambanya......
syukur sesangat sebab remy dapat menikmati keindahan di atas gunung yg cukup menabjubkan.......

so ANISA .... remy rasa inilah entry pilihan remy......tapi tak tahulah pada org lain....... apa apa pun remy nak ucapkan semoga berjaya dgn segmen pertama ANISA......

so kalau kenkawan semua nak join segmen nie.... klik aja nama ANISA.......
all the best semua......
pic google!!!

47 comments:

Anisa Anuar said...

larhhh busy ke...lambat lagi due date nk hantar pun...pilihan yang bagus...Nisa suka.. terima kasih taw remy sebab support segmen ni..
tak dilema sangat kan?? hihiihii

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....betul la cantik gambar tu....selamat bersegmen yer..;)

Remy hazza said...

anisa....
tak .... cuma tak tahu mana yg terbaik..... tapi pic dlm entry nie remy suka sangat....... stong heaven.....

Remy hazza said...

mama...
wassalam..... jom mama...mesti mama ada byk feberet entry kan.......

baby comel said...

selamat bersegmen abg remy,
Terbaik lah entry tu! Teruja sangat tengok keindahan tu

Remy hazza said...

baby comel...
terima kasih..... remy suka sangat tgk awan2 yg dilimpahi cahaya waktu subuh tu........

Noor said...

nice pic..mcm best je sgmen ni..nak join la.

deno said...

banyaknya segmennn... gambar pun comel

miz ruha said...

selamat bersegmen remy...
nice pic... :)

Hnahdy said...

kena terjah entry tu.hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun dh join..... yeahhh

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck remy !! mar join jugakk :D

boni kacak said...

selamat bersegmen bro... :)

Ayie Abas said...

ayie ingat lagi entry tu...masa remy panjat gng stong kat t'ganu kan...memang pic dlm entry tu cantik2... :)

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen

Remy hazza said...

noor...
jom join segmen nie...... kita cari entry yg terbaik catatan kita.....

Remy hazza said...

deno...
tq.... remy support kenkawan.......
kalau bukan kita sapa lagi yg nak memeriahkannya.... kalah menang belakang cerita..... janji pren!!!

Remy hazza said...

miz ruha....
terima kasih....... kalau rajin jom join sekali.....

Remy hazza said...

hnahdy....
he3.... terjah jer...... dapat melihat keindahan alam yg cantik2 kat situ......

Remy hazza said...

leeza...
mesti menarik entry leeza...... nanti remy pi terjah.... skrg taksempat.....

Remy hazza said...

mar haini....
kita join ramai2..... segmen yg lain dari yg lain......pastu godek entry lama2..... jenuh nak pilih...he3

Remy hazza said...

bro boni...
mekasih...bro lagi ler byk entry terbaik......jom join sekali...

Remy hazza said...

ayie ...
mekasih ayie... masih ingat lagi entry tu ye...... remy memang suka pic dlm entry tu..... nampak cantik sangat...... dan beru remy perasan... profile remy pun masih guna pic yg sama..... he3

Remy hazza said...

kancil....
terima kasih sahabat....

ayut said...

all the ebst remy... :) cantik gmbr tu...nmpk awan2x.mesti teruja kan..

LiNda said...

pic kat gunung stong tu mmg cantik..sgt cntik :) err..bile la linda nk smpai gunung stong ni

afzalsukasuki said...

mcm menarik ni remy oi, ai tapi hati berbelah bagi takut tak terjoin plak

anyway segmen ni bagus :)

baguznet said...

Gambar tu mmg hebat bro! Teringat gambar yg pernah di ambil di Gunung Ledang suatu ketika dulu tapi dah musnah kesan banjir di kampung

hazwan hairy said...

wah anisa la..baik! nnti nk buat juga tp xtau entry mn 1 best..haha..

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

MawardiYunus said...

besarnya nikmat yang ALLAH bagi...

Aishah Jahirah said...

kalau saya mesti tak tahu nk pilih entry yg mana satu...entry caca merba semua...hehee

Hanif Idrus said...

Nak join !!!

Remy hazza said...

ayut...
betul tu.... rasa kerdil sangat masa tu...tak tergambar betapa indahnya ciptaan tuhan.....

Remy hazza said...

linda...
honey moon kat situ pun best...... he3InsyaAllah kat base camp semua ada... selesa.....

Remy hazza said...

afzal...
remy pun rasa segmen nie menarik.... sebab lain dari yg lain.... nak pecah entry2 lama utk dipilih.....

Remy hazza said...

baguznet....
sayang nya........ pemandangan yg diambil tentu cantikkan......

Remy hazza said...

hairy...
anisa ler ...sapa lagi.... jom join...hairy mesti byk entry menarik......

Remy hazza said...

Ayulsyirah....
insyaAllah...kalau berkesempatan nanti..... remy akan kesana... tunggu

Remy hazza said...

mawardi....
benar... nikmat tu tak semua org dapat... mensyukuri nikmat tuhan.... mengangumi keindahan... betapa Allah itu maha besar....maha pencipta

Remy hazza said...

aisyah...
mesti ada satu yg istimewa.... try tgk balik.......

Remy hazza said...

bro hanif....
jgn tunggu lama2.....bro mesti pening nak pilih sebab byk entry kan....he3

C'Jai said...

Masya Allah..betul la remy..akak suka pic tu..

misz_eyza said...

eyza pun suka dengan pic tue.. nmpk tenang dan mendamaikan bila lihat pemandangan ciptaan Allah tue..

Remy hazza said...

Cjai....
Alhamdulillah..... mekasih kak..... dlm entry tu byk pic yg cantik2.....nikmat Allah yg dapat remy rasa.....

Remy hazza said...

eyza.....
terima kasih eyza.....
pic terbaik remy rasanya......sebab tak nampak muka......he3

Mohd Lokman Bin Ramli said...

datang melawat dari segmen yg sama.. ^_^
post yg menarik..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

 

Template blog ilham dari alif ismail