Saturday, December 1, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Salam sabtu utk semua.... selamat bercuti.......
cuti cuti malaysia lagi kah semua??? mcm sahabat kita hairy nie......
tapi sebelum dia pi bercuti.......sempat lagi dia buat segmen....he3...
remy dah janji nak join..... apa lagi jom kenkawan semua... kita join segmen hairy nie..... mana tahu kalau ada yg bertuah nanti......
pastu dapat kalender special dari nya.....
segmen diberi nama.....

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
Untung sapa yg dapat special kalender dari hairy nanti......mesti hari2 mendatang anda semua ohsemmmmm...... cantik kalender tu sebab hairy nie kreatif.... dan yg penting dia buat sendiri sebab dah ada company sendiri...usahawan muda katakan.... tak caya tgk entry remy yg ini

So jom join ramai2 segmen anjuran hairy nie...... mesti meriah nanti......klick aje nama  tu..... terus ke blog nanti......
segala peraturan dan syarat2nya ada kat situ...... yg penting simple !!! gud luck to hairy dgn segmen nie......dan selamat bercuti kat serawak........ jgn lupa ole2 utk kenkawan semua....he3.......

38 comments:

Ayie Abas said...

menarik hadiah yg ditawarkan...tak lama lagi dah nak masuk tahun 2013 kan...

Remy hazza said...

ayie...
betul tu...
jom join sekali ayie.....

etuza said...

semoga berjaya memenangi hati hazwan blog, selamat bersegmen...tq visit Pesona Etuza

Leeza dayasari [santai leeza] said...

benar2... jgn lupa ole2... haaaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun dh join juga.

Remy hazza said...

etuza....
InsyaAllah...... kita tgk hati hairy camner nanti...... jgn dia tinggal kat serawak dah ler.....

Remy hazza said...

leeza....
harus.... mesti nak jugak....he3

Remy hazza said...

leeza....
sesama kita sokong sahabat kita nie......

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck !! nak join jugak lahh.. heheh untung2 dpt kalendar taun baru :D

mama aryan said...

Gud luck remy

Si Matatajam said...

Gud luckkkkkkkk!

Remy hazza said...

marhaini..
mekasih...
jom join jugak... insyaAllah ada rezeki nanti...lagipun byk kalender utk dikasi......

Remy hazza said...

mama aryan...
mekasih......

Remy hazza said...

simata tajam....
mekasih...kalau rajin ...jom join jugak......he3

miz ruha said...

gud luck remy...
ingat nak join juga nanti... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm best la...gud luck

ayut said...

jap lg join jkla...smpt je hery ni bt sblm g holiday...huhuhu

Domu-kon said...

rajin abg remy join... ase nya abg dah join before nie..

Remy hazza said...

miz ruha..
mekasih..... dapat kalendar utk tahun baru dary blogger retis...mesti ohsem kan...

Remy hazza said...

waniey...
mekasih......
jom join sekali....

Remy hazza said...

ayut....
itulah blogger sejati.... biar berjauhan.... blog tetap tidak dilupakan......

Remy hazza said...

domukon...
remy support kenkawan....... domukon ajak pun remy buat jugak...InsyaAllah..... bukan kemenangan yg dicari...tapi semangat kenkawan yg remy utamakan....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...gud luck remy...;)

hazwan hairy said...

dah balik dah..hehe...tq so much remy sbb sudi join contest ni..scra auto anda mmg lyak dpt kalender ni sbbnya anda pengomen setia my blog :-) tq sgt2 sbb dri awl smpai skrg xpernh jemu2 dggn blog hairy..

Remy hazza said...

mama....
wassalam......terima kasih mama.....

Remy hazza said...

hairy...
dapat secara automatik.... yahooooo...... mekasih.... remy kan peminat setia... op's... rakan setia hairy sampai bila2...... akan terus sokong.....

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. Good luck ..>_<

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :) *Salam Perkenalan dari sya *
Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

snrai peserta dh keluar tau jd alert :-)

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

 

Template blog ilham dari alif ismail