Thursday, December 20, 2012

my happy moment contest !!!

salam utk semua......
salam ketemu lagi.... remy join segmen lagi......kali nie segmen ohsem dari blog bro eyriqazz
Eyriqazz.com

segmen nie diberi nama .
"My happy moment contest "
segmen nie remy join sebab diajak oleh sahabat blog remy iaitu Eyza .
~~~  d O N i a  -   b E L o g  -   s e L A m b E R   -  a K u  ~~~
mekasih Eyza kerana sudi ajak remy join segmen nie...... korang semua nak join pun boleh sebab korang cuma pilih 1  gambar yg paling sesuai utk menggambarkan happy moment korang..
senang kan..... 
nak tgk gambar happy moment remy ? ini lah dia......
remy pilih pic nie sebab remy rasa happy sangat masa tu.....
tahu kenapa...... sebab remy nie hungry ghost !!!!...tersenyum jer bila tgk makanan depan mata...remy sorang jer penuh semeja..... tapi senyum time belum makan ler... dah start makan...... senyum dah kelaut...dah terlupa dah!....... so pic nie memang sesuai sangat dengan remy dan blog yummy2......happy bila dpt makanan.......

so korang pulak camner ????
kalau ada , elok sangat ...boleh join segmen nie.......
senang jer... just klick nama eyriqazz nie... terus korang akan ke blog eyriqazz

So gud luck pada semua...... remy tag semua rakan2 remy disini..... mana yg berkesempatan dan ada masa terluang boleh ler share photo ohsem tu kat dlm entry.... semoga semua nya berjaya nanti.....

” Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian
pic google

48 comments:

My Life's Journey said...

Waaaa memang happy rupa bang remy dlm tu (^_^) .. umi doakan agar bang remy berjaya ..

gambar makanan tu memang sedap bang!!! blink2 mata umi tau

Ayie Abas said...

wahhh..macam2 ada atas meja depan remy tu..satay..buah2an pun ada...

Wirda Amir said...

emmmm..sedapnya,memang happy bila duduk dpn mknan.. syukur,tp jgn lupa msh ramai mereka yg x berkemampuan

misz_eyza said...

remy dan makanan tak dapat dipisahkan hehe....

gud luck remy... semoga ada 'ong' remy nanti hihi..

Remy hazza said...

umie...
he3... makan mkan dan makan.... hidup abg remy penuh ngan makanan.....

Remy hazza said...

ayie...
sebenarnya remy dah tak tahu nak letak pic aper..... tu yg letak pic nie nie... kena sangat ngan blog remy yg yummy2....

Remy hazza said...

wirda....
betul tu... insyaAllah , kita jgn lupa pada yg kurang berkemampuan.... jgn membazir.....

Remy hazza said...

eyza...
he3.... fenin sebenarnya nak cari pic yg mana satu... rasa2 yg ok kut....he3....

remy pun harap eyza berjaya nanti.... remy join pun saja suka2 jer... demi eyza....mekasih ajak remy join sekali

Embun Melati said...

seronok ye dapat makan..penuh meja dengan makananan..hehe

Zaidalifah Hussin said...

Salam Remy

makanan dalm pinggan tu nampak menarik tu yg tuannya happy tu...

:)

Cheq Kaq said...

Remy ni boleh jadi pengacara JJCM tau..hehe

deno said...

wah.... makan besar tuuu.... all the best! :)

izan mama mia said...

heheh..happy mengadap rezeki yaa..

diana said...

remy banyak gambar best2..akak ni dok pening lagi mana la gambar yang best..tak de pun sebenarnya..nak kena snap satu la..heheh

diana said...

remy..nanti update url akak kat bloglist ye..

www.dianarashid.my

boni kacak said...

selamat bersegmen lagi bro :)

Eera Shera said...

jeles dgn bro sebab selalu dapat jalan2 cari makan huhu

Remy hazza said...

embun melati...
makanan kat remy tu belum cukup lagi he3......sikit jer tu

Remy hazza said...

bonde...
sebab dlm piggan tu ada mcm2...... tersenyum jer dpt mkn...lagi stu sebab free....... he3

Remy hazza said...

cheq kaq....
he3....remy gugup ler...tak caya jumpa kat luar...remy diam seribu bahasa..... penyengan.....

Remy hazza said...

deno....
mekasih...nie pic lama...... nak cari gambar tgh happy..... happy dpt makanan...

Remy hazza said...

izan mama mia...
depan rezeki kena senyum jer.... bukan senang nak dapat......syukur sesangat

Remy hazza said...

kak diana......
he3.... akak bergambar dgn anak2.... itu sebenarnya happy moment yg terindah utk anak2 kenang bila dewasa nanti..... dapat ibu yg ohsemmm....

Remy hazza said...

kak diana...
remy dah update dah..... dah pakai domain sendiri ye......remy pun dah dapat...tapi tak reti nak tukar....huwaaa.... kantoi!

Remy hazza said...

bro boni...
terima kasih.......kena tag lagi.... remy buat jer... taknak hampakan kenkawan.....

Remy hazza said...

eera...
insyaAllah...... eera pun nanti dpt peluang yg sama..... remy doakan.....

cikji said...

hamboiii tahulah suka yummy yummy,happy moments pun dpan yummy jgk ek? hihi..btw,gudluck!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah !!! hungry ghost rupa2nya remy ni yer...nama pun kerja kat tempat ada makanan mesti jadi mcm tu kan...hehehhehe...:)

Domu-kon said...

Moga abg remy menang..amin..teringin nak msuk..tapi cam xd gmbr menarik..hehehe..

shasha yacob said...

selamat bersegmen remmy :D

ishy77 said...

best of luck.. nk join jgk nnt ..huhu

Remy hazza said...

cikji ...
terima kasih... remy dan makanan... mana boleh dipisahkan.....

Remy hazza said...

mama....
wassalam.
he3... pantang nampak makanan...semua nak ambil gambar...pastu nak merasa.......

Remy hazza said...

domukon....
mesti ada punya... try tgk balik pic2 lama...mesti ada satu yg happy moment

Remy hazza said...

shasha...
terima kasih.....

Remy hazza said...

ishy77...
jom2...kita memeriahkannya.....

hazwan hairy said...

meriah gmbr....gudluck remy :-)

LiNda said...

Gud luck remy, memang terserlah muka happy remy dlm pic tu :)

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...mmg seronok kalau kerja kat tempat makanan mcm ni ...:)

ayut said...

good luck remy!! ^^

C'Jai said...

hehe..comel..macam anak2 sedare akak jer...ngeeee..

Remy hazza said...

hairy...
mekasih......
jom join sekali.....

Remy hazza said...

linda...
happy tahap gaban...tak sabar nak mkn.......he3

Remy hazza said...

mama
wassalam.....
remy happy sokmo......

Remy hazza said...

ayut...
terima kasih.....

Remy hazza said...

cjai...
akak ...nie pic lama ...tahun lepas..... tahun nie dah gemuk....he3

TiranaAduka said...

best of gud luck

Remy hazza said...

bro tirana...
mekasih.....

 

Template blog ilham dari alif ismail