Wednesday, December 19, 2012

Segmen: Bloglist Fariz Reza [Dot] Com

Salam utk semua.... sorry ...
no wordless wednesday utk minggu nie...... byk sangat entry yg remy belum publish..... so kita skip dulu wordless wednesday tu......

nape ye ??? sebabnya remy nak support sahabat remy yg sorang nie pulak..... segmen yg diberi nama


Segmen:  Bloglist Fariz Reza [Dot] Com


 Anjuran blogger Fariz Reza

Fariz Reza [Dot] Com™

Simple jer segmen nie... rasanya semua pun boleh join jugak... syarat2 nya pun mudah jugak...... sekira anda berjaya..... korang mungkin boleh jadi VIP bloglist kepada Fariz Reza nie..
so tunggu apa lagi... moh ramai2 kita sertai segmen nie.....
demi menyokong sahabat kita semua....

so buat Fariz Reza .. all the best to you! semoga semua nya berjaya nanti.. dan utk kenkawan semua... mana yg teringin nak join segmen nie... tunggu apa lagi...just click nama Fariz Reza . ada akan mengetahuinya dgn lebih lanjut...
selamat bersegmen semua......
BEST OF LUCK
pic : google



22 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....mcm best jer apa2 pun selamat bersegmen yer....:)

misz_eyza said...

selamat bersegmen ye remy... kalau dah kena segmen mudah jea harus la eyza join jugak hihi...

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Remy

miz ruha said...

selamat bersegmen remy... :)

Remy hazza said...

mama..
wassalam....
jom join sekali mama... menarik juga segmen nie.... kita support fariz.

Remy hazza said...

eyza....
senang jer segmen nie.......nanti eyza pi tgk kat blog fariz ye...

Remy hazza said...

M....
mekasih kak.... support kankawan....

Remy hazza said...

miz ruha....
terima kasih....
ada masa jom ler join sekali.....

Ayie Abas said...

lepas ni nak terjah laa ke blog tu...

Remy hazza said...

ayie...
silakan... tuan blog menunggu tu...he3

Wirda Amir said...

rajinnya Remy

boni kacak said...

InshaaAllah jika ada KERAJINAN, akan join.hahaha. tapi mood banyak yang malas ni.adeh..hehehe

hazwan hairy said...

klo smpat nk siapakn..hehe

Fariz Reza [FR] said...

assalamualaikum (^_^) ada orang tak ... tumpang lalu sini hek hek ehk

thanks au join abg remy :p

Remy hazza said...

wirda...
support fariz.....sapa lagi nak support kalau bukan kenkawan kan.....

Remy hazza said...

bro boni...
malas aje...he3,,, bro kan retis... mana ada masa......tapi time2 takde shooting tu...boleh ler join....he3

Remy hazza said...

hairy...
mesti siap punya...lambat lagi due date!

Remy hazza said...

fariz...
wasalam.....tumpang lalu jer.... jgn singgah2 ....he3

abg remy support adik abg yg sorang nie.... all the best for the GA...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...in sha Allah kalau ada masa nanti mama join sekali segmen ni yer...;)

TiranaAduka said...

gud luck bro remy

Remy hazza said...

mama...
wassalam..
jom mama...kita join ramai2.......

Remy hazza said...

bro tirana....
terima kasih bro!!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail