Tuesday, December 18, 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR

salam utk semua......
selamat ptg...hujan lebat kat luar tu...guruh berdentum2.......sejuk sangat kat dlm opis nie..... penat tadi pun belum hilang kerana remy kena melayan anak2 MAS KIDs touring......just utk anak2 MAS dtg melawat......

oklah.... kali nie remy nak join segmen lagi.....tertiba jer... sebab remy nak jadi antara 60 org yg pertama.....takut nanti tak sempat...... manyak lugi loh.....

segmen nie dikenali  dgn nama 

anjuran sahabat maya remy iaitu Shida. Ala Shida yg ohsem tu.......sapa lagi kan..... nie header dia......
Dunia sebenar Shida
Shida nie kiranya antara blogger yg terbaik di alam maya nie...... active dan sentiasa up to date.... so korang yg belum kenal , boleh ler ke blog Shida ... sambil2 tu join segmen ohsem nie sekali ye..... sempena birthday Shida yg akan datang nanti.....

so remy nak wish awal2 lah.... 
happy birthday in Advance lah sis !!!!
Semoga sambutan ulangtahun yg akan datang pada 5 january nanti akan memberi seribu erti buat Shida selamanya......
remy doakan kesejahteraanmu dan juga kebahagiaan selamanya..amin.....

So . korang tunggu apa lagi........ time is running...... detik pasti akan berlalu......... jom join ramai2 segmen Shida nie........klick aja nama Shida dan korang akan terus dibawa ke dunia kebiruan Shida.....
wassalam...

36 comments:

Ayie Abas said...

shida memang blogger aktif...tutorial dia memang best...terutama tutorial pasal nuffnang :)

diana said...

kalau awal dapat kalender dia kan??best tu..boleh buat kenangan..:)

Wirda Amir said...

di sinipun hujan lebat,kilat dan guruh berdentum td Remy,ni dah berhenti

gutluck Remy

Hanif Idrus said...

Alamak aku kena join ini!!!

hazwan hairy said...

gudlucl remy...join jga..ehehe

Remy hazza said...

ayie...
betul tu.....
shida memang terbaik dlm tutorial.....

Remy hazza said...

kak diana...
itulah... teringin jugak...tapi rasanya mcm dah terlewat.... sebab ramai dh join.....hu3

Remy hazza said...

wirda....
sama ler..... skrg tak blk kj lagi...ada Garuda dinner pulak... remy kena standby utk serve rep dari garuda tu.....

Remy hazza said...

bri hanif...
harus... usah tunggu lama lama....

Remy hazza said...

hairy....
hairy pun rajin jugak kan join segmen kenkawan... sesama kita gud luck lah....he3

محمد رازيق said...

tq bro remy komen blog td. gud luck bro untuk segmen ni. menang blnja. hehe. btw hepi besday untuk syida.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza tak sempat. sibuk dgn kerja... huu nk buka sek dh nie.

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...;)

Remy hazza said...

my word
insyaAllah ,,,, kalau ada rezeki lebih nanti...terima kasih.....

Remy hazza said...

leeza....
insyaAllah...ada masa nanti join tau...lambat lagi.....

Remy hazza said...

mama...
wassalam....
mekasih mama.... mama pun dah join kan......

Hnahdy said...

kak shida yang best..

gud luck :)

Cho Zila said...

selamat berjaya ler yerk.. akakni jarang join tak tau camner nak buat...

misz_eyza said...

gud luck remy...

semoga dapat jadi antara 6o org yang terawal yea... =)

LiNda said...

rajin remy masuk give away..linda ni nk hupdate entry pun ke laut..hehe

dya bunga said...

slmt bersegmen

dya bunga said...

slmt bersegmen

ayut said...

berkejar ke sana..semalam nmpk tp tak join lg..huhuhu

Si Matatajam said...

Gud luck Remy..

TiranaAduka said...

bro remy mmg rajin la
Gud luck!

C'Jai said...

selamat ber GA Remy..

Remy hazza said...

hnahdy...
tq
shida memang best!!!!

Remy hazza said...

chozila....
insyaAllah...akak buat yg termampu.... baca dan fahamkan..... pastu buat entry.....

Remy hazza said...

eyza...
tak dapat.... blog shida femes..... buat GA jer...sehari dah boleh seratus org join...... tak sempat remy nak kalender comel tu...he3
takde rezeki....

Remy hazza said...

linda...
time free jer..... sabtu or punlic...remy sensorang kat opis...tu yg join semua ga....

Remy hazza said...

dya bunga...
terima kasih.....

Remy hazza said...

ayut...
masih ada masa lagi...lepas nie join.....

Remy hazza said...

simatatajam...
terimakasih sahabat.....

Remy hazza said...

bro tirana....
mood rajin ada...tapi kalau dah malas..... kelaut aje la remy nie....

Remy hazza said...

cjai...
terima kasih....

shidaR said...

thanks join GA shida ni..
Gudluck k insyallah kptusan pmng shida akan kua 5 jan 13,
skg masih dlm penilaian :)

apa2 pun thanks ^_^

admin,
www.duniashida.com

 

Template blog ilham dari alif ismail